.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 34 от общо 34
    Голям фен
    Град
    City of Providence,Brown university
    Цитирай Първоначално написано от Amayo
    Цитирай Първоначално написано от SlasHDaFiveNine
    ПС : извиняам са за малко грубите изказвания ама......
    ама живота е една поредица от хуйове - лапаш го набързо и давай следващия....
    axaxax
    Няколко минути не си казахме нито дума.Само сърцата ни разговаряха.

Alliance binds us..
    > Best song ever!

Голям фен
    tova e ujasno, mnogo sujalqvam za tova koeto ti se e sluchilo. zashto naistina sa takiva tezi momcheta. nqmam dumi prosto

Re: Обичана=>Изчукана=>Зарязана

Цитирай Първоначално написано от Елл
    Да кажа, не е нужно да отговаряте,разсъждавата или критикувате проблема ми.Ползвам форума като отдушник на чувствата си в момента.
    Мъжете са лъжци! Повечето не се различават по нищо. Залъгват те,хвърлят ти пясък в очите, изчукват те и си заминават,като просто вдигат рамене и казват "Не знам,така се получи" Толкова ли нямате сърце за Бога... Как гледате в очите и лъжете за собствените си чувства...
    Исках да съм с него от година..желаех го и когато най сетне се получи..той се оказа каквито бяха и предните.
    Не знам от кое ме боли повече,че бях изчукана и зарязана, че ме направиха на глупачка(след като аз от година прощавах, ли прощавах..)или,че човека на когото толкова вярвах ме излъга като всички останали до сега..Използва ме като кукла за да си задоволи желанията и нищо повече..

Мислех си, бях убедена че не е като останалите,че мога да му се доверя,че ще имам хубава връзка с него..но уви, отново ми разби сърцето и този път по жестоко от всякога.
    От обич и любов само за ден чувствата ми се преобърнаха....
    Плаках..но виждам,че няма смисъл,вероятно не му пука .......
    Плаках и ще продължавам да плача..
    Ахаха небе небе болите от това, че ти го в вкарвал много навътре
    Hahu Hihi

Guest
    оо нямаш си ни най-малка колко ми е познато това!!!нз колко месеца обичах едно момче правих всичко за него...и когато най-накрая тръгнахме...той започна да ми разправя колко ме обича и т.н. изчука ме и ме заразя...нз колко месеца след това съм ревала...е човек се учи от грешките си и аз мислих че е различен,и исках да докажа на вс че не е такъв какъвто го представят,но си бяха прави-бтв. сега го ненавиждам въпросното момче,пожелавам ти същото той само това заслужава

предния пост е мой
    Feel my pain

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Цитирай Първоначално написано от SlasHDaFiveNine
    и аз съм на мнението че пича е тъпанар......ама.....не си нито първата нито пък ще си последната излъгана......
    Именно там е и проблемът . Няма как да промениш това , което е природно заложено у мъжа . Може би пък сега съм ядосана и за това говоря така , знам ли ..

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Супер фен
    basi glupavata tema izvinqqi ama i az da sym na toq i az tyi 6te napraq na tebe ti li4i 4e moje6 da si manipulirana i za tva se polu4ava taka

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    оо нямаш си ни най-малка колко ми е познато това!!!нз колко месеца обичах едно момче правих всичко за него...и когато най-накрая тръгнахме...той започна да ми разправя колко ме обича и т.н. изчука ме и ме заразя...нз колко месеца след това съм ревала...е човек се учи от грешките си и аз мислих че е различен,и исках да докажа на вс че не е такъв какъвто го представят,но си бяха прави-бтв. сега го ненавиждам въпросното момче,пожелавам ти същото той само това заслужава

Извинявай за въпроса, но колко време ходихте преди да правите секс и той знаеше ли, че преди това си го харесвала много време ?

ATAKABG
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от xixi
    Цитирай Първоначално написано от ATAKABG
    Абе все мъжете ви виновни бе,дееба! Тва че немате акъл и се хващатe с некви отрепки,само щото ви привличат като визия си е ваш проблем! Има достатъчно пичове и свестни момчета,които няма да постъпят така с вас. Вие сте си виновни,не някой друг.
    А какво ще кажеш за глобалното затопляне ???
    А? А?
    затапи се нали *МУХАХАХАХ*
    за глобалното затопляне питай майка си... Всяка вечер и затоплям шундрата "глобално"

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си