.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Тема: iskam da spodelq

pleven4ankata
    Guest

iskam da spodelq

zdraveite vsi4ki iskam da spodelq kakvo prejivqvam v momenta az sum ot pleven i sum na 17 godini blizo do moq blok jivee edno mom4e koeto e dobar priqtel na bratmi koito e na 20(bratmi e na 20) a mom4eto koeto se kazva kiril s na 21 toi predi mnogo me haresva6e e i vse o6te no nepredpriema ni6to mojebi za6toto btarmi go preduprejdava i mu se kara ili za6toto me misli za malko momi4e ta zna4i toi mnogo me haresva6e a az nego ne sega mnogo sum hlutnala po nego no kak da mu go kaja ili pokaja po skoro toi ima priqtelka no vsi4ki smqtat 4e e s neq samo za da 4uka ta tov ami teje6e i se radvam 4e go spodelih pred vas za6toto ste mnogo gotini

Фен
    Град
    sofia
    ako si 100% sigurna 4e toi te haresva pogovori s nego
    ponqkoga e hubavo momi4eto da napravi parvata kra4ka
    pojelavam ti uspeh vqrvam 4e vsi4ko 6te se opravi

pepsilinio
    Guest
    дажееее недей говори с него ами го награбвай... щом те харесва ще си зареже гаджето... брат ти ще се поскарате малко и това е то. После, като скъсате ще има повече скандали ама то това е после

Град
    pLd-Ty
    Ако чакаш той да предприеме първата крачка,спукана ти е работата \/
    Ти пак си плакала,нали?! Не свивай устни от досада. Усмихвай се,когато те боли,понякога и щастието страда...

Мега фен
    Град
    София, Лозенец

Re: iskam da spodelq

Цитирай Първоначално написано от pleven4ankata
    zdraveite vsi4ki iskam da spodelq kakvo prejivqvam v momenta az sum ot pleven i sum na 17 godini blizo do moq blok jivee edno mom4e koeto e dobar priqtel na bratmi koito e na 20(bratmi e na 20) a mom4eto koeto se kazva kiril s na 21 toi predi mnogo me haresva6e e i vse o6te no nepredpriema ni6to mojebi za6toto btarmi go preduprejdava i mu se kara ili za6toto me misli za malko momi4e ta zna4i toi mnogo me haresva6e a az nego ne sega mnogo sum hlutnala po nego no kak da mu go kaja ili pokaja po skoro toi ima priqtelka no vsi4ki smqtat 4e e s neq samo za da 4uka ta tov ami teje6e i se radvam 4e go spodelih pred vas za6toto ste mnogo gotini
    ...а защо си мислиш, че и ти няма да си за едното чукане?
    Направи каквото сметнеш за добре.

Мега фен Аватара на koalka
    Разликата ви не е много голяма, а на теб ти трябва още една година, докато навършиш пълнолетие.Говори с брат ти и му кажи, че много го харесваш и не трябва да те ограничава по този начин.Ако не стане, отиди направо при това момче и говорете по този въпрос.Питай го за чувствата му и решете какво ще правите.Този проблем единствено с разговор може да се разреши.

Поговори с брат ти и му обясни как стоят нещата. Кажи му, че наистина го харесваш и ти е много неприятно, че така те ограничава. След това поговори с момчето. Само чче трябва да си сигурна преди това дали няма да е с теб само заради секса.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Голям фен
    ми кажи му...хах нз

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си