- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Обичам те !
Сега си лягам, душичке мила, обичам те и ти пожелавам сладки сънища. Обичам те с цялата си същност![]()
Колко сладко...радвам се,че са останали хора като теб,които да обичат истински и от сърце.А щом изпитваш такива силни чувства към нея...признай и го не го задържай в себе си и ще видиш,че ще спечелиш!![]()
това е много мило..радвам се че са останали такива момчетаПървоначално написано от Някой си...
![]()
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
o0 az puk obi4am bill..ma nqma kak da mu go kaja a iskammmmmm laaaaaaa ;(
SiCk Of CryinG...TiReD Of TryIng..Yeah..I'm SMilinG But InSiDe I'm DyinG...
Хей, сладурче, днес те видях... радост обзе моето влюбено сърце !
Обичам те ! Обичам те ! Обичам те !
Ма немоеш се разревеш![]()
Уау...тфа е много миличко и сладко![]()
Мечтая за целувки
като капчици от дъжда по кожата ми ...
И аз съм по същия начин от близо половин година,само,че съм влюбена в МОЕТО МИЛО И СЛАДКО МОМЧЕ!![]()
Козина,сланина,мед?Познай от три пъти!
Здравей, сладкишче. Обичам те, надявам се да си добре !
Обичам те !
няма да се учудя ако се разреве !Първоначално написано от No\/\/allZ
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
Всъщност госта съм язе!Обожавам фешънката!Обичам я!![]()
Първоначално написано от No\/\/allZ
Всъщност, госта не си ти мамка му... защо окепазихте темата за това прекрасно създание ?Първоначално написано от No\/\/allZ
Обичам те, ангелче![]()
И аз те обичам![]()
Ще се повторя, но един великолепен празник наближава и искам да съм с теб, ще направя всичко, за да си до мен.
Обичам твоят смях. Обичам твоят сладък глас. Обичам твоите очи, наистина като звезди в моите очи. Обичам твоята слънчева усмивка. Обичам твоята нежна душа душа. Че те обичам, винаги ще го изричам, мило ангелче. Дано да имам смелост да ти кажа това в твоите толкова прекрасни очи.
ОБИЧАМ ТЕ, МИЛО МОМИЧЕ
ne6tata koito si napisal sa mnogo mili i krasivi dano i tq da otvarne sas sa6toto za6toto ina4e...![]()
eoLithic rlz
Няколко минути не си казахме нито дума.Само сърцата ни разговаряха.
Alliance binds us..
> Best song ever!
ole napravo se raztapqm.......kakuv si romantic
A moje li da popitam kakvo to4no e stanalo i 6to ne ste zaedno?
Tq ne te li obi4a egati?![]()
Еми дано....Първоначално написано от teardrop
![]()
![]()
Дано скоро време да събереш сили да и го кажеш & дано да ти отвърне и тя със същото.Успех!![]()
И аз я обичам ама кръшка с другигоПървоначално написано от Някой си...
![]()