.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Тема: syvet

syvet
    Guest

syvet

awe tuka si4ki ste ludi kak moje da pi6ete za ne6ta koito vyob6te ne ste vijdali ...si4ki ste absolutno ludi i si gubite vremeto...govoreli za lubov axaxaxax...si4ki mal4ugani kisnat v toq forum+si4ki kompleksari i si mislqt 4e 6e se skriqt zad avatarite si ...mn ste zle...4ujdite problemi ne sa na6i problemi i ne mojete da pomognete a samo da si 4e6ete ezicite..toq forum miri6e i kolkoto hora pro4etat tva 6e se usetqt...ne smqtam 4e nqkoi zdravomisle6t 6e se navre da pi6e za lubovta tuka i da iska syveti ot zadrysteni desetgodi6ni lapeta ili nqkvi zadrysteni izkufeli idioti det samo si visat pred kompovete a se praqt na mn znae6ti...pfu otvra6tavam se...jal me e za vas...

Супер фен
    Град
    Мбабане
    кво да прайш... живот

Голям фен
    Град
    Plovdiv
    Ай махай се от тука тогава Пак на някой не сме му казали квото иска да чуе и пуска поредната тема в която ни оплюва.Да ти каа чесно хич не ми дреме дали това което пиша ти харесва или не.Колкото можем помагаме и ще изразяваме свободното си мнение ВИНАГИ.Тва е интернет
    В този момент има 6 милиарда 502 милиона,867 хиляди и 120 човека в света.Повече или по-малко.А понякога всико, което ни трябва е един.За добро или зло...

Повече от фен
    Град
    Точно зад теб ;)
    честито приятелю!ти току-що бе приет в клуба!
    ех сладури , сладуриии...

Не се доверявай на блясъка в очите на някой,защото това може да е слънцето,прозиращо през кухата му тиква!

slu4aen
    Guest
    браво ето един здравомислещ човек...всички дет се прайте на големи разбирачи сигурно сте малки лапенца дет харесват кварталната 10годишна мадама...ахахаха...браво на автора

Guest
    Ай махай се от тука тогава Пак на някой не сме му казали квото иска да чуе и пуска поредната тема в която ни оплюва.Да ти каа чесно хич не ми дреме дали това което пиша ти харесва или не.Колкото можем помагаме и ще изразяваме свободното си мнение ВИНАГИ.Тва е интернет

axaxa taq si misli 4e ne mi e pomognala axaxaxax...ne az a ti se nujdae6 ot pomo6t...na kolko si..11..12 i ve4e mn razbira6 ot lubov...axaxa az ne bix iskal pomo6t ot teb daje i da si posledniq 4ovek na taq zemq...ole kolko si zle...axaxaxaxax

Голям фен
    Град
    Plovdiv
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко

axaxa taq si misli 4e ne mi e pomognala axaxaxax...ne az a ti se nujdae6 ot pomo6t...na kolko si..11..12 i ve4e mn razbira6 ot lubov...axaxa az ne bix iskal pomo6t ot teb daje i da si posledniq 4ovek na taq zemq...ole kolko si zle...axaxaxaxax
    Хаха.Жалък си мойто момченце.Иди си избивай някъде другъде комплексите.Мама не ти е купила близалка и ще дойде тука да ни обижда.Я по-добре се скрий някъде,ти жалка грешко на природата научи се да пишеш на кирилица
    В този момент има 6 милиарда 502 милиона,867 хиляди и 120 човека в света.Повече или по-малко.А понякога всико, което ни трябва е един.За добро или зло...

Повече от фен
    Град
    Точно зад теб ;)
    дребен,желая ти успех в живота...и да си намериш добър психолог...пък дай боже по-нататък и добър психиатър

Не се доверявай на блясъка в очите на някой,защото това може да е слънцето,прозиращо през кухата му тиква!

Повече от фен
    Град
    ямбол
    ами на въпросния господинчо ще му отг така
    да се маха като сме биле комплексари незнам си кво

suppоrt
    Guest
    Подкрепям батката дет го е написал тва вие всички сте такива признайте си само никовете ви даже го показват ....нека не ви обижда тва то си е природа ама много сте смотани всички дето вярвате че тоя мизерен форум ще ви подобри живота.Той ви превръщя с идиоти ,които всъщност вече сте.+support+full respect на батката

Супер фен
    Град
    Мбабане
    а моя ник кво показва ?

Повече от фен
    Град
    Точно зад теб ;)
    много ме радват комплексари като тебе пишеш си сам на себе си че си се кефиш...смешен си!а аз не съм тъпа за да го разбера! муцунка сладка малка!лягай си и спи спокойно,а ние ще си пишем тука простотиите,става ли?

Голям фен
    Град
    Plovdiv
    Цитирай Първоначално написано от Pti4i grip
    Абе ей! Аз не съм на 11 или пък на 10!!! АЗ СЪМ НА 13!!!

И кво от тва? Искаш да кажеш, че не съм срещал любовта. Любовта, другарю, е да чувстваш пеперудки в стомаха си!!! ТВА Е ЛЮБОВТА АКО ПИТАШ МЕН! НЕ ЗНАМ ЗАЩО ПИША С ГЛАВНИ БУКВИ!

Абе комплексарче грозно (обръщение, което използвам към всеки, който не споделя мнението ми), като не ти харесва не влизай тук!
    =D> Браво пич Кефиш

Супер фен
    аз пък пиша тука щото ме забавлява супер мн и ми прай смеххх пък и тряа някак да си загубя извесна част от времето.. и що да не се развеселя с простотиите на хората..

Само след като изгубим всичко сме свободни да направим каквото и да е.

Ei takiva komplesar4eta mno me radvat .....90% Sa oGrAnIcHeNi, SaMo ZaViJdAt, ZlOsLoVaT, VuRtAt iNtrIgI i TfA e ShOt gI E Qd, ChE Ne MoGaT dA bUdAt NeShTo PoVeChE... PrIeLi mISuLtA ChE sA EdNo NisHtO... Ti si ot tiq 90%
    Никога не спори с идиот, защото ще те завлече на неговото ниво и ще те победи - по-опитен e !!!

Мега фен Аватара на koalka
    Хах, и какво си мислиш, че ще промениш с тъпата тема, която си пуснал, какво искаш да ни покажеш?Колко си ограничен ли?

Супер фен
    Град
    Bourgas
    [quote="Pti4i grip"]Абе ей! Аз не съм на 11 или пък на 10!!! АЗ СЪМ НА 13!!!

и кво като си на 13...тва не те прави батко пълно лапе си..
    Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx

Повече от фен
    Град
    Mental Hospital...

Re: syvet

Цитирай Първоначално написано от syvet
    awe tuka si4ki ste ludi kak moje da pi6ete za ne6ta koito vyob6te ne ste vijdali ...si4ki ste absolutno ludi i si gubite vremeto...govoreli za lubov axaxaxax...si4ki mal4ugani kisnat v toq forum+si4ki kompleksari i si mislqt 4e 6e se skriqt zad avatarite si ...mn ste zle...4ujdite problemi ne sa na6i problemi i ne mojete da pomognete a samo da si 4e6ete ezicite..toq forum miri6e i kolkoto hora pro4etat tva 6e se usetqt...ne smqtam 4e nqkoi zdravomisle6t 6e se navre da pi6e za lubovta tuka i da iska syveti ot zadrysteni desetgodi6ni lapeta ili nqkvi zadrysteni izkufeli idioti det samo si visat pred kompovete a se praqt na mn znae6ti...pfu otvra6tavam se...jal me e za vas...
    Хм... Сигурно си пуснал неква тема и съм ти казал да си отрежеш ръката. Това не е с цел да се направя на интересен. Говорил съм напълно сериозно...
    8 и 11т. системно - бан по ип и профил.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си