.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17
    potainata
    Guest

molqvi pomognete mi nz kakvo da pravq

za purvo put se celunah s edno mom4e koeto mn haresvah i mi be6e mn hubavo.No posle razbrah ot edin frd 4e mom4eto e razpravqlo na cqloto u4ili6te 4e nemoga da se celuvam i mi stana mn gadno.Molevi kajete mi kakvo da pravq mn mi e gadno ot postupkata mu ((

Мега фен Аватара на koalka
    Има ги и такива гадняри, които искат само да направят мръсно на някой.За това не трябва да ти пука много-много какво е разправял.

Мега фен Аватара на iiirish
    дръж се с него като непознат, бъди безразлична към всичко, което прави или говори той. така със сигурност ще засегнеш честолюбието му, пък и с тези отношения по между ви може би доста хора ще отхвърлят версията за целувката

Просто го подминавай все едно нищо не е станало.Подобни неща бързо се забравят не се безпокой.Добре ще е да извлечеш най-доброто от тази ситуация.Не се отчайвай поне си си научила урока да не се доверяваш лесно!
    Ако някой се опита да те засенчи, остави го да слънчаса!!!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от koalka
    Има ги и такива гадняри, които искат само да направят мръсно на някой.За това не трябва да ти пука много-много какво е разправял.
    Или пък го обърни на майтап

Повече от фен Аватара на mp3f
    Град
    V hrastite otlqvo
    ideoti kolkoto 6te6 i o6te tolkova nai-dobre mu tegli edna maina i da si gleda rabotata

Момиче съм ! ! !

Супер фен
    Град
    Навсякъде и по всяко време!
    Ами отвърни на удара-и ти разкажи на цялото даскало че той не може да се целува.Аз така процедирам-квото ми дадът,тва връщам.

Просто се прави,че не го познаваш и че нищо не се е случило.Като забележиш,че те гледа хвани някое момче и започни да флиртуваш...Просто си прави шоуто и да не ти пука от това какво говорят харата!!!

Guest
    Изчукай се с всички от неговото даскало, само не и с него за да му е гадно!

Guest
    да не ти пука,не се влияй от чуждото мнение

Голям фен
    Град
    на луната
    Точно така- хич да не ти пука! Как той ще дакаже че ти не се целуваш добре! Така че не му обръщай внимание. А хората ще говорят ден два и ще забравят
    Don`t be afraid of perfection-you`ll never reach it!

potainata
    Guest
    mn mn mn vi blagoadarq na vsi4ki olekna mi malko kato spodelih s nqkoi i o6te edin put MN vi blagodarq naistina 6te poslu6am suvetite vi

Голям фен Аватара на DeSiTo0o
    Град
    Botevgrad
    ами има и такива гадняри...ебати скапаното е така!
    А пък ти... ами да не ти пука бе момиче!Кво те интересува мнението на другите?Нека си говорят и мислят каквото си поискат.Все пак никой не е роден научен нали? Споко и горе главичката
    Yellow diamonds in the light... and we’re standing side by side... as your shadow crosses mine... What it takes to come alive?

Повече от фен
    ами кажи му, че не си се целунала добре тогава, защото дъхът му е бил отвратителен...ВЪРНИ МУ ГО ТЪПКАНО. Изсмей му се в лицето, не се разстройвай от такива тъпанарИ!

DaNcE!iT's sO hOt!I cAn'T sToP!tHe mUsIc fEeLs tHe rOoM!ViBrAtIoNs!sEnSatIonS!tHaT bEaT gOeS bOoM,boOm,BoOm!I'vE gOt tO kEeP iT tOgEtheR!wAtcH thE cRaZy pEoPlE dAncE... ;]

Голям фен Аватара на DeSiTo0o
    Град
    Botevgrad
    Цитирай Първоначално написано от crazy_sexy_cool`f
    ами кажи му, че не си се целунала добре тогава, защото дъхът му е бил отвратителен...ВЪРНИ МУ ГО ТЪПКАНО. Изсмей му се в лицето, не се разстройвай от такива тъпанарИ!
    хахаха тва беше яко
    Yellow diamonds in the light... and we’re standing side by side... as your shadow crosses mine... What it takes to come alive?

ATAKABG
    Guest
    Кажи му пред всички,че само може да си мечтае да се целуне с теб и никога не се е случвало това

da ne ti puka..ne trqq se jivee ot mnenieto na horata 6toto ako be6e taka do sq...
    Никога не спори с идиот, защото ще те завлече на неговото ниво и ще те победи - по-опитен e !!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си