.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 3 от общо 3

Тема: NIVEA????

Guest

NIVEA????

Ima edni losioni za sled banq, na Nivea v tumno sini opakovki ili beli, te sa dva vida....za meka koja, ovlajnqvane i t.n.
    Nqkoi polzval li gi e?I pomagat li???
    Iskam ne6to s koeto kojata mi 6te stane naistina meka

Повече от фен
    Град
    Точно зад теб ;)
    Те са много видове на НИВЕА не са само 2 иначе са им добри продуктите...просто отиди виж какво пише на опаковките от всеки вид и си избери най-подходящия за теб лосион...а иначе мога да ти препоръчам за омекотяване на кожата перления лосион на Орифлейм...само че има блещукащи частици в него...иначе кожата става...ммм...перфектна!

Не се доверявай на блясъка в очите на някой,защото това може да е слънцето,прозиращо през кухата му тиква!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от BaMBOocHa
    Те са много видове на НИВЕА не са само 2 иначе са им добри продуктите...просто отиди виж какво пише на опаковките от всеки вид и си избери най-подходящия за теб лосион...а иначе мога да ти препоръчам за омекотяване на кожата перления лосион на Орифлейм...само че има блещукащи частици в него...иначе кожата става...ммм...перфектна!
    mmmm nem nem tova s ble6tuka6tite 4astici ne6to ne me radva ))Preporu4aite mi ne6to na Nivea, koeto da pravi kojata naistina meka
    P.S. 10x na BaMBOocHa

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си