- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Kvo 6te kajete?
Na po4ti 18 sym i sym devstvena ii mnogo mom4eta me haresvat,no napravo me goni psihozata,4e iskat samo da me iz4ukat...mnogo pyti sym bila na kra4ka ot,no...Ot edna god si haresvam edno mom4e i bih go napravila s nego,no kak da kaja,4e sym devstvena...ami ako toi kaje na nqkoi..imame tolkova poznati..ujas..pyk da go napravq s nqkoi,za da "svyr6i mrysnata rabota "..neznam mnigo sym obyrkana![]()
дай си скайпа, ше та оправя и после с него няма да си девствена![]()
Първоначално написано от opaopa
Ти си гей и нямаш право на думя
ти също
ako momi4eto se saglasi she ti razkazva posle kuv gei sum![]()
opaopa, хайде без избиване на комплекси.
А относно дамата - щом се срамуваш да му кажеш, че си девствена, колко доверие му имаш тогава? Защото идеалният случай е да го правиш с някой, с който имате връзка от известно време и му вярваш безрезервно.
Ако е точен и го помолиш, няма да каже, че си девствена. И ще се радва да бъде Първи. Но, като те слушам, май не си много ориентирана, а? Сигурна ли си в преценката си? И какво точно искаш, защото мисля, че сама не знаеш.
По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!
wtf??![]()
Първоначално написано от SYLZI4KA
ВТФ, да разбирам ли,че дори не сте гаджета ?
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
Какво си се комплексирала заради единия секс, ако толкова искаш да те отворят лягай с който ти падне бе... ако искаш сериозна връзка то като намериш подходящия секса ще си дойде сам и всичко ще си е на място
тръгнал е да казва..Първоначално написано от SYLZI4KA
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
spokoino ne se panikiosvai ne si edinstvanata i az imam sa6tiq problem samo det prakti4eski ne sum devstvena /spah s edno mom4e predi 1 i polovina 1 i posle mi kazaha4e e kazal 4e mu e bilo samo za da me iz4uka i togava mi stana mn gadno i ne sum bila s drug 6toto me e strah ot va 4e sum mu samo za 4ukaneto a i kvoto i da si govorim men pak 6te me boli/
И да каже, какво? Да няма нещо срамно, че си била девствена? А пък от друга страна не вярвам да каже нещо
nz!az bih se overila 4e ima ne6to kam men i 4ak togava bih go napravila!ako toi ima ne6to kam teb,nqma da kaje za6toto i toi 6te go e iskal.no az poprincip znam 4e mom4etata obi4at da se hvalqt za takiva ne6ta,no ne poznavam tvoq "izbrannik".vse pak spored men,se overi i ako iska6 go napravi!![]()
Ако стане нещо между вас и те харесва, има чувства, не мисля, че ще каже, че той ти е първия.Няма нищо лошо, че си девствена и повечето момчета се радват, че ще са първите на някое момиче, така че спокойно.Само помисли дали го искаш, дали той искаш да ти е първия, а не го прави, защото така трябва и вече едва ли не ти е време.
Може да си намериш мякпой девственик :P
хаха и ако каже кво? ще те убият ли
Помощ от публиката - B) Трябва да се чувсташ нареден от ШницелаПървоначално написано от opaopa
Това се броя аз. Познато усещане, а, Умнияя?Първоначално написано от Умнияя-Дъ Ретърн!
![]()
![]()
![]()
По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!
Да не би да си усещал нещо повече от мен? Я разкажи че съм хетеро, явно ти си наблегнал повече на бисексуалното. Помпат ли те много а?Първоначално написано от shizzle
Коментар : Оф!
Съвет : Попитай кой да е от мъйки пол ще ли му е неприятно да спи с девственица? (Риторичен въпрос)
opaopa написа:
дай си скайпа, ше та оправя и после с него няма да си девствена
Умнияя-Дъ Ретърн! написа:
Ти си гей и нямаш право на думя
А ти даже неможе6 да пи6е6 !!! ( право на думя ) думя или дума!?!?! 1-во се научи как се пи6е и тогава пи6и кои е гей и кои не
Za tvoe svedenie se pi6e 'ne moje6 da pi6e6'-otdelno. A ti kakvo 6te kaje6 ti 1vo da se nau4i6 da pi6e6 i posle da kritikuva6 + tova ,tova e gre6ka na klaviaturata,tai kato bukvata 'a' se namira v neposredstvena blizost do bukvata 'q'('q' e to4no nad 'a' ,ako ne znae6). HaHaHa!Първоначално написано от Me4oOoOo
[quote="just_perfect"]I o6te ne6to : pi6e se 'коЙ е гей и коЙ не' Хаааа!Първоначално написано от Me4oOoOo