- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Moqta baba....
postoqnno govori mrusotii, naprimer julna li katericheto, ti imash li si libovnik, liubish li sa, az sum na 16 i chestno da vi kaja mi e nepriqtno da mi govori taka moqta sobstvena baba, imam brat na 14 nego go pita dali e nauchil veche chikiite, topnal li e chushleto, ei takiva nqkvi si lafove ot neinoto vreme, sushto pee i edna dve mrusnishki pesni koito ne iskam da im kazvam teksta shtoto sa mnogo vulgarni, kakvo da napravq za da prestane??
Ходи кажи на майка ти или на баща ти, че това се не изържа! Не, сериозна съм, потърси съдействието на родителите си, защото да си се опълчваш срещу нея е безмислено ... просто говори с тях и им кажи, това не е нормално за възпитана жена на тази възраст ..... то за секса време няма, обаче всеки трябва да си има сапикас по едно време .....
And I don`t want to but I will if I`ve got to ...
Дай да и оредим среща с моя дядо.. Искаш ли ?![]()
nai-dobre govori s maika si i bashta si!nqma drugo reshenie mila!inache tva deto go pravi baba ti e mn gadn0!sorry,che ti go kazvam,ama si e taka!nadqvam se,che si se obidila!sorry ako e taka,pone ne s1m celqla tova!
и като каже на техните и кво?тая баба като е неква изперкала как ще я накарат да не говори така.не и обръщай внимание и тва е
Първоначално написано от kaloqn_pe6o
![]()
Аз пък се надявам да НЕ ти се е обидила!Първоначално написано от _eLITO_
![]()
![]()
emi ne mislq,4e moje6 da napravi6 ne6to ili daje i va6te ne mogat.kato baba ti ti govori taka i kaji,4e ne ti e priqtno prosto ili ne obru6tai vnimanie.za neq tova sigurno zvu4i kato ne6to normalno.![]()
baba-pi4![]()
Напълни чая й с цианид, няма да усети болкаПървоначално написано от Анонимко
![]()
![]()
Е как да не обръща внимание то тва е ебати противното ???????????? Не става така ... най-добре е с родителите според мен ... те ако са на място родители ще се справят с баба ти ... но първо пробвай да я реснеш малко ти ... кажи й да престане .. един два пъти ако не го направи, кажи на ваще ... имала е шанса и сама да се усети ... нямаш какво да се чудиш ..........![]()
![]()
And I don`t want to but I will if I`ve got to ...
Модерна баба просто и кажи че не искаш да я слушаш повече бъди по-груба с нея![]()
ох с възрастни хора не се разправяй няма смисъл, те си знаят едно и едно си баят !
просто я подминавай и не и обръщай вимание.. или и се разкрещи 4е подобно държание отговаря на някои тъп teen . (но и да викаш няма да те 4уе) баби
![]()
хахахах смятай на младини ква е била, дъртата мръсница![]()
Ами отговаряй и по същия вулгарен начин,затапи я просто с някой твой израз,тя си знае само нейните лафове от нейното време,от тогава колко още са измислениии...![]()
![]()
![]()
Your granny RULZ!
Баба ти е голяма перверзница!Първоначално написано от Анонимко
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Що тъпчете жената с виагра ве![]()
Той ще го научи,ти пък ще го научиш него,аз ще те науча тебе,онзи пък ще научи мен-благословен да бъде този ден,когато всеки заблуден от лъча на познанието бъде озарен.
Ако това не е няква ебавка...адското бабе е значи...хахахаха
I wish for this night time to last for a life-time
The darkness around me
Shores of a solar sea
Oh how I wish to go down with the sun
Sleeping, Weeping, With you...
Това са странни индиви,абе вземете и вие да им приказвате глупости.Питай е имало ли ебане по нейното време и т.н.Говори като нея,даже и по-мръсно.
ццц
Няколко минути не си казахме нито дума.Само сърцата ни разговаряха.
Alliance binds us..
> Best song ever!
И аз това си помислих.Първоначално написано от Seizure of Power