.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24

Тема: Moqta baba....

Guest

Moqta baba....

postoqnno govori mrusotii, naprimer julna li katericheto, ti imash li si libovnik, liubish li sa, az sum na 16 i chestno da vi kaja mi e nepriqtno da mi govori taka moqta sobstvena baba, imam brat na 14 nego go pita dali e nauchil veche chikiite, topnal li e chushleto, ei takiva nqkvi si lafove ot neinoto vreme, sushto pee i edna dve mrusnishki pesni koito ne iskam da im kazvam teksta shtoto sa mnogo vulgarni, kakvo da napravq za da prestane??

Повече от фен
    Ходи кажи на майка ти или на баща ти, че това се не изържа! Не, сериозна съм, потърси съдействието на родителите си, защото да си се опълчваш срещу нея е безмислено ... просто говори с тях и им кажи, това не е нормално за възпитана жена на тази възраст ..... то за секса време няма, обаче всеки трябва да си има сапикас по едно време .....
    And I don`t want to but I will if I`ve got to ...

Повече от фен
    Град
    Ниее сме на всекии километъъър... хлъц ! :D
    Дай да и оредим среща с моя дядо.. Искаш ли ?

nai-dobre govori s maika si i bashta si!nqma drugo reshenie mila! inache tva deto go pravi baba ti e mn gadn0!sorry,che ti go kazvam,ama si e taka!nadqvam se,che si se obidila!sorry ako e taka,pone ne s1m celqla tova!

и като каже на техните и кво?тая баба като е неква изперкала как ще я накарат да не говори така.не и обръщай внимание и тва е

Голям фен Аватара на MauMyHkaTa
    Цитирай Първоначално написано от kaloqn_pe6o
    и като каже на техните и кво?..не и обръщай внимание и тва е

Цитирай Първоначално написано от _eLITO_
    nadqvam se,che si se obidila!
    Аз пък се надявам да НЕ ти се е обидила!

Guest
    emi ne mislq,4e moje6 da napravi6 ne6to ili daje i va6te ne mogat.kato baba ti ti govori taka i kaji,4e ne ti e priqtno prosto ili ne obru6tai vnimanie.za neq tova sigurno zvu4i kato ne6to normalno.

Guest

Re: Moqta baba....

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    postoqnno govori mrusotii, naprimer julna li katericheto, ti imash li si libovnik, liubish li sa, az sum na 16 i chestno da vi kaja mi e nepriqtno da mi govori taka moqta sobstvena baba, imam brat na 14 nego go pita dali e nauchil veche chikiite, topnal li e chushleto, ei takiva nqkvi si lafove ot neinoto vreme, sushto pee i edna dve mrusnishki pesni koito ne iskam da im kazvam teksta shtoto sa mnogo vulgarni, kakvo da napravq za da prestane??
    Напълни чая й с цианид, няма да усети болка

Повече от фен
    Е как да не обръща внимание то тва е ебати противното ???????????? Не става така ... най-добре е с родителите според мен ... те ако са на място родители ще се справят с баба ти ... но първо пробвай да я реснеш малко ти ... кажи й да престане .. един два пъти ако не го направи, кажи на ваще ... имала е шанса и сама да се усети ... нямаш какво да се чудиш ..........
    And I don`t want to but I will if I`ve got to ...

Супер фен Аватара на XXX_f
    Град
    Varna
    да ти имам бабата...ако имам такава баба ще ми е много яко

Модерна баба просто и кажи че не искаш да я слушаш повече бъди по-груба с нея

Повече от фен
    Град
    somewhere in nowhere like Courage :) my sweet neighbour
    ох с възрастни хора не се разправяй няма смисъл, те си знаят едно и едно си баят !
    просто я подминавай и не и обръщай вимание.. или и се разкрещи 4е подобно държание отговаря на някои тъп teen . (но и да викаш няма да те 4уе ) баби

Супер фен
    Град
    Мбабане
    хахахах смятай на младини ква е била, дъртата мръсница

Супер фен
    Град
    Навсякъде и по всяко време!
    Ами отговаряй и по същия вулгарен начин,затапи я просто с някой твой израз,тя си знае само нейните лафове от нейното време,от тогава колко още са измислениии...

Your granny RULZ!

Голям фен
    Град
    Lost In Dying World

Re: Moqta baba....

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Баба ти е голяма перверзница!

Що тъпчете жената с виагра ве
    Той ще го научи,ти пък ще го научиш него,аз ще те науча тебе,онзи пък ще научи мен-благословен да бъде този ден,когато всеки заблуден от лъча на познанието бъде озарен.

Повече от фен
    Ако това не е няква ебавка...адското бабе е значи...хахахаха
    I wish for this night time to last for a life-time
    The darkness around me
    Shores of a solar sea
    Oh how I wish to go down with the sun
    Sleeping, Weeping, With you...

Пръцц
    Guest
    Това са странни индиви,абе вземете и вие да им приказвате глупости.Питай е имало ли ебане по нейното време и т.н.Говори като нея,даже и по-мръсно.

Супер фен Аватара на LO6IQ
    Град
    ...(='.'=) sex: може
    Цитирай Първоначално написано от Seizure of Power
    ХАХАХАХА

Голям фен
    Град
    City of Providence,Brown university
    ццц
    Няколко минути не си казахме нито дума.Само сърцата ни разговаряха.

Alliance binds us..
    > Best song ever!

Мега фен Аватара на malka_sladuranka
    Град
    София
    а стига бе хахахах

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Seizure of Power
    И аз това си помислих.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми