- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Когато гаджето ти е харесвано.....
Случвало ли ви се е да сте с с някой, на който 99% вярвате,с някой който обичате и знаете че и тож ви обича,но усещате че е харесван/а от другите.Получава смс-и от момичета,стрелички и въпреки това казва че много ви обича и прави всичко за вас?как реагирате в такива ситуации?Дразните ли се?Казвате ли му нещо?какво?
Ми развам се че съм с най яката мацка. Тъпаците да завиждат, хейтърите да се насират...![]()
2т. системно
И аз се кефя, че другите харесват нещо, което аз имам, а те не и се спукват от завист. Но повярвай ми понякога може тези завистливи хора да ти се качат на главата и да направят всичко възможно да ви разделят.. както се случи и при мен - но това вече е друга тема.
Mi d amu pishat!Nqma kakvo da se nervq.To se vijda .. ne e s tqh,a e s men.Mogat samo da mi zavijdat.Bila sym s takiva momcheta,sluchvalo mi e e i az da sym haresvanata i mnogo me revnuvaha togava ... no tova samo razvali vryzkata mi.Taka,che dori ne obryshtam vnimanie ili prosto im se prismivam v liceto kato gi vidq.![]()
Щом ти казва,че те обича не трябва да се притесняваш.Даже напротив-радвай се,че имаш него а другиоте го нямат
Обичам и теб...Обичам и нея...Но нея мога да си я посея...
Gledai da ne im obrashtash vnimanie,makar 4e i az sam izpadala v takiva situacii i ne mi e bilo priqtno,no shtom te obi4a 4oveka do teb nqma smisal da se draznish
ми да случвало ми се е,разбира се понякога се дразня,но в краина сметка той е избрал мен и не ме интересуват другите,могат само да завигдат![]()
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
I na men mi se e sluchvalo!I kogato poluchi sms ilikogato nqkoq mu se natiska mi e mn kofti!No toi nqkak si se revanshira za tva!![]()
...is just too little too late...
Ми честно казано би ми станало приятно и ще се радвам, че го искат, но само аз го имам например.Не бих казала, че бих се подразнила толкова много.Само ще ми стане малко неприятно, ако се опитат да го свалят, това е.А пък и той не е виновен за нищо.Ако вярвам на приятеля си, няма никакъв проблем за това.
слу4вало ми се е..мн ги оби4ам тия пикли дето не могат да разберат 4е едно мом4е като е с мен е само мой...ии понякога се стига и до бой и такиаа манийки![]()
![]()
Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx
gledam da ne im se nervq i se kefq 4e hodq s takuf tursen pi4 :P :P :P
Никога не спори с идиот, защото ще те завлече на неговото ниво и ще те победи - по-опитен e !!!![]()
![]()
ам да така е...... много е гадну.... знам го от собстфен опитПървоначално написано от Th3WildAng3l
![]()
СЪКРОВИЩЕ, ОБИЧАМ ТЕ, НЯМА ДА ТЕ ДАМ ЗА НИЩО НА СВЕТА....КОГАТО НЕ СИ ДО МЕН ИСКАМ ДА СЕ ИЗПАРЯ ДА МЕ НЯМА.....ЛЮБОВТА МИ СЕ НОСИ ОТ НЕБЕТО КЪМ ТЕБ..ОБИЧАМ ТЕ БЕЗУМНО МОЛЯ ТЕ ОБИЧАЙ МЕ И ТИ!!!
Типично по женски ще ми стане много приятно, че приятелят ми е харесван от момичетата. Но още по-приятно ще ми е като знам, че той си е само мой и не иска да е с друга.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
kak taka she mu pishat sms-i be?! ahaha ooo neeee! krachka nazad macki , samo az shte si go chukam!!! Takiva ligli koito ne razbirat che e samo za men gi ostavqm bez kosaaa !!!
дразна се ама какво да се прави
Няколко минути не си казахме нито дума.Само сърцата ни разговаряха.
Alliance binds us..
> Best song ever!