- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ot4aqn sam
Neznam no ve4e 80% sam sigoren 4e nqma da sre6na momi4e taq godina mai mai........... dogodina moje i da stane ne6to
ako isteglq nqkaf kasmet liubov
haha vapreki 4e tva sa gluposti
i se pak .... Kade ste hubavi momi4eta?
nemoga da vi namerq ili ste s gadjeta ili iskate da ste sami i da sme samo priqteli
za6to????????
Az tarsq krasivo umno gotino momi4e
И сега ако ми кажеш, че искаш и да готви...Първоначално написано от OT4aqN sam
8 и 11т. системно - бан по ип и профил.
Всяко момиче се смята за красиво,умно и готино (добре де,почти всяко...) така че по тоя начин няма лесно да си намериш.Въпроса е ти да си я харесаш.
Ххаха и кво обява ли е това...Ако чакаш тук във форума да си намериш,ще си почакаш.
А пък относно твоя "проблем" ... ами едва началото на годината е и ти вече си отчаян,че си нямаш гадже и нямало да си намериш! Лелеееее![]()
![]()
Ами ако търсиш по форумите може и наистина да не си намериш.
Yellow diamonds in the light... and we’re standing side by side... as your shadow crosses mine... What it takes to come alive?
amm kyrpi4ka iskash li?
Е, в училище нито едно ли няма такова, което ти търсиш?Поне едно хубаво и свястно момиче?
koalka написа:
Е, в училище нито едно ли няма такова, което ти търсиш?Поне едно хубаво и свястно момиче?
Ем може да има много момичета но тои да не си харесва никоя от неговото даскало така е и с мене в даскалото има мн момичета някои от тях са хубави дори и на вън6ен вид но тях си бях харесал само 1 момиче "моя съученичка" но и аз се бях отчаял че няма да ми потръгне и така.... апак и тя си хвана после гадже и до там забих.Но това е минало вече.А по темата споко човек 6те си намери6 някоя споко
Аз също се бях отчаял, но късмета ми се усмихна. И при теб ще се случи, спокойно.
Черен Принц
nali znae6 ---> Koito tursi..Namira!!!...Taka 4e kvo 4aka6 ?! :P :P :P
Никога не спори с идиот, защото ще те завлече на неговото ниво и ще те победи - по-опитен e !!!![]()
![]()
Спокойно... 'ще си намериш подходящата рано или късно!
споко ще си намериш но наистина просто тук не е мястото има много хубави момчета но просто трябва да ги потърсиш
Не ходи по чуждите стъпки, защото няма да оставиш следа!!!