.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15
    FuckYou
    Guest

mnoooooooooogoooo zleee....

Znaete li kfo?Ei tuka v toa forum vsichki do edin ste typi oligofreni koito ne znaqt za kfo jiveqt.Nekfi prostitutki se sybrali da obsyjdat kyde poredniq kurvar svyrshil i dali sa bremenni..A vie pederasi mrysni gadni mazni oplakvate sa che ste sami i revete kato JENI KOPELETA vmesto da izlezete i da si namerite momiche!PUBERI DEZORIENTIRANI!!Shte mi diskutirat za lubov.. aiide makara... Fuck you all!

ХАХО
    Guest
    Я се научи да пишеш грамотно!!!По голям комплексар от теб не съществува.Като те дразнят хората във форума не чети мненията!Ходи да ебеш някоя кукла !А може и мен да наебеш, но се съмнявам, че го вдигаш и за тва си такова злобно човече! А може да си някой недоебан гей.Мммммммм да такъв си. \/ \/ \/ Върху такива като такива само тва ще направя ДА ТИ Е СЛАДКО!!!

opaopa1
    Guest
    toni ti li si we

Супер фен
    Град
    Мбабане
    ми дай дискутираме нещо друго
    ето примерни теми:
    извънземна психотерапия, производство на зимнина (най-вече компот, паприкована сланина и кисело зеле), хидромелеорация

Голям фен
    Град
    София
    Като не ти харесват темите, не пиши и не чети!

Повече от фен Аватара на Octofunk
    Град
    New Kind of World

Kopmleksarka raota...
    Никога не спори с идиот, защото ще те завлече на неговото ниво и ще те победи - по-опитен e !!!

Супер фен
    Ehaa nqkoi izbiva kompleksi mi sa struva.Ama stana za smqh!Mnogo slabichko ... Pyk i pravopisa ti pod sqkva kritika.Te i p ogore ti go kazaha de ... abe zle si ti !
    Обичам те <3 !!!

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от linkin_park_fenka
    Ай махай се от тука тогава Пак на някой не сме му казали квото иска да чуе и пуска поредната тема в която ни оплюва.Да ти каа чесно хич не ми дреме дали това което пиша ти харесва или не.Колкото можем помагаме и ще изразяваме свободното си мнение ВИНАГИ.Тва е интернет
    Обичам и теб...Обичам и нея...Но нея мога да си я посея...

Повече от фен
    Град
    Mental Hospital...

Re: mnoooooooooogoooo zleee....

Цитирай Първоначално написано от FuckYou
    Znaete li kfo?Ei tuka v toa forum vsichki do edin ste typi oligofreni koito ne znaqt za kfo jiveqt.Nekfi prostitutki se sybrali da obsyjdat kyde poredniq kurvar svyrshil i dali sa bremenni..A vie pederasi mrysni gadni mazni oplakvate sa che ste sami i revete kato JENI KOPELETA vmesto da izlezete i da si namerite momiche!PUBERI DEZORIENTIRANI!!Shte mi diskutirat za lubov.. aiide makara... Fuck you all!
    Ходи си отрежи ръката...
    8 и 11т. системно - бан по ип и профил.

Цитирай Първоначално написано от Seizure of Power
    ми дай дискутираме нещо друго
    ето примерни теми:
    извънземна психотерапия, производство на зимнина (най-вече компот, паприкована сланина и кисело зеле), хидромелеорация
    =D> =D> =D> =D>

Голям фен
    Град
    Ин Дъ Мидъл Ъф Ноулеар
    Аз пък тука се забавлявам много! (с изключение на тази вечер ... )
    Incomplete..........

Голям фен
    Град
    City of Providence,Brown university
    аве честно мнооооо си прост
    Няколко минути не си казахме нито дума.Само сърцата ни разговаряха.

Alliance binds us..
    > Best song ever!

Братле евалта бе .. кажи от каде си да се събереме да са нажулиме у някоя кръчма
    Hahu Hihi

Повече от фен
    Град
    Mental Hospital...

Цитирай Първоначално написано от Pezzzz
    Братле евалта бе .. кажи от каде си да се събереме да са нажулиме у някоя кръчма
    ...И събраха се двамата "велики умове" на форума. Първият, с рулираща граматика и особено смислено заключително изречение, и вторият, пускащ тема за металите в раздел "Любов" и местожителство "Обичам те".
    8 и 11т. системно - бан по ип и профил.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си