- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Az cql den mu sluguvah i nakraq...
Priqtelq mi e bolen,az cql den mu sluguvah i nakraq toi mi kaza ,,Shmatka ubita'',zashtoto mu napravih edna zabelejka ->zashto ne si e mradnal zadnika da mi donese soshoara ot staqta kadeto tqhnite spat .E kajete mi tva ne e li cherna neblagodarnost ?
Ми не си слугувала достатъчно. Баси, засрами се !
Ха много смешно....
Ми виж сега това от негова страна е било адски тъпо и наситина си е показал "благодарността" напълно.Направи му забележка и му кажи че това е било тъпо от негова страна ако не го разбере и не схване намека че се чустваш убидена си направи сметката колко държи на тебе и за какво си му ти.А това че е бил болен незнам ама според мене незначи че трябва д аму слугуваш.Бати и аз съм бил болен ама от едната лека болест не се умира и предимно човек сам се орпавя и недопуска други до себе си за да не ги разболее...
Живота е такъв квкъвто си го направим ние.
Стремя се да открия правилният въпрос а не неговият отговор.
Който не ме харесва и понася да се изнася.
vie da ne ste jeneni be otiva6 kazva6 mu zdrasti podkrepqm te 4e si bolen i 4ao
Kvo e tva 6si darjite smetka
Pff deeba i bolesta ... moq fr ako e bolen nema xodq da mu sluguwam,da mu chistq ili neshto takowa .. plus towa toi nikoga ne bi mi pozwolil da prawq tezi neshta,prosto zashtoto te ne sa moq rabota!
A za neblagodarnosta .. mn si go razglezila ... sega mu pokaji che te e obidil,za da moje pone munichko da mu stane guzno ot powedenieto mu :P
да не си го хващала такъвти гледачка на болни хора ли си ?
ne ne e 4erna neblagodarnost prosto kogato 4ovek e bolen e mn razdraznitelen ...Spoko kogato ozdravee vsi4ko 6te e OK![]()
![]()
Момиче съм ! ! !
Говори с него и му обясни, че дори и да е болен по този начин като ти говори те наранява.И мисля, че трябва все пак да получиш извинение.
Просто е болен и му е гадно и човек не мисли за другите в такова състояние.Първоначално написано от Sanq
ah za kvo mu sluguva6...pari davat li tiNe e bil prav s tova..no pogovorete i se izqsnete
ai uspeh .. :P :P :P
Никога не спори с идиот, защото ще те завлече на неговото ниво и ще те победи - по-опитен e !!!![]()
![]()
той родители няма ли си, че ходиш ти да му слугуваш![]()
пък и не е малко бебе, съмнява ме да е бил чаак толкова болен, че да не може сам да се мръдне от леглото
боже какви работи правели хората![]()
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
Не то приемай навътре, нормално е в такова състояние![]()