.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12
    Sanq
    Guest

Az cql den mu sluguvah i nakraq...

Priqtelq mi e bolen,az cql den mu sluguvah i nakraq toi mi kaza ,,Shmatka ubita'',zashtoto mu napravih edna zabelejka ->zashto ne si e mradnal zadnika da mi donese soshoara ot staqta kadeto tqhnite spat .E kajete mi tva ne e li cherna neblagodarnost ?

Ми не си слугувала достатъчно. Баси, засрами се !

Фен
    Град
    Предградие 13
    Ха много смешно....

Ми виж сега това от негова страна е било адски тъпо и наситина си е показал "благодарността" напълно.Направи му забележка и му кажи че това е било тъпо от негова страна ако не го разбере и не схване намека че се чустваш убидена си направи сметката колко държи на тебе и за какво си му ти.А това че е бил болен незнам ама според мене незначи че трябва д аму слугуваш.Бати и аз съм бил болен ама от едната лека болест не се умира и предимно човек сам се орпавя и недопуска други до себе си за да не ги разболее...
    Живота е такъв квкъвто си го направим ние.
    Стремя се да открия правилният въпрос а не неговият отговор.
    Който не ме харесва и понася да се изнася.

Супер фен
    vie da ne ste jeneni be otiva6 kazva6 mu zdrasti podkrepqm te 4e si bolen i 4ao
    Kvo e tva 6si darjite smetka

Супер фен Аватара на Glezanka
    Град
    Sunny Beach
    Pff deeba i bolesta ... moq fr ako e bolen nema xodq da mu sluguwam,da mu chistq ili neshto takowa .. plus towa toi nikoga ne bi mi pozwolil da prawq tezi neshta,prosto zashtoto te ne sa moq rabota!
    A za neblagodarnosta .. mn si go razglezila ... sega mu pokaji che te e obidil,za da moje pone munichko da mu stane guzno ot powedenieto mu :P

Фен
    Град
    Горна Оряховица
    да не си го хващала такъв ти гледачка на болни хора ли си ?

Повече от фен Аватара на mp3f
    Град
    V hrastite otlqvo
    ne ne e 4erna neblagodarnost prosto kogato 4ovek e bolen e mn razdraznitelen ...Spoko kogato ozdravee vsi4ko 6te e OK

Момиче съм ! ! !

Мега фен Аватара на koalka
    Говори с него и му обясни, че дори и да е болен по този начин като ти говори те наранява.И мисля, че трябва все пак да получиш извинение.

Guest

Re: Az cql den mu sluguvah i nakraq...

Цитирай Първоначално написано от Sanq
    Priqtelq mi e bolen,az cql den mu sluguvah i nakraq toi mi kaza ,,Shmatka ubita'',zashtoto mu napravih edna zabelejka ->zashto ne si e mradnal zadnika da mi donese soshoara ot staqta kadeto tqhnite spat .E kajete mi tva ne e li cherna neblagodarnost ?
    Просто е болен и му е гадно и човек не мисли за другите в такова състояние.

ah za kvo mu sluguva6...pari davat li ti Ne e bil prav s tova..no pogovorete i se izqsnete ai uspeh .. :P :P :P
    Никога не спори с идиот, защото ще те завлече на неговото ниво и ще те победи - по-опитен e !!!

Супер фен Аватара на IKisseDAGirL
    Град
    dimitrovgrad
    той родители няма ли си, че ходиш ти да му слугуваш

пък и не е малко бебе, съмнява ме да е бил чаак толкова болен, че да не може сам да се мръдне от леглото
    боже какви работи правели хората
    Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
    Само времето доказва силата на Любовта.

Повече от фен Аватара на Octofunk
    Град
    New Kind of World
    Не то приемай навътре, нормално е в такова състояние

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си