- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Отново за аналния секс и предпазните средства
Здравейте, пише ви едно 13 годишно момиче, което често практикува секс и му е дошло времето да напредне с материала. Въпроса ми е следния. Как да помоля приятеля си за анален секс. Има ли смисъл да го карам да слага презерватив след като ще ми влиза в дупето.
Ще е необходимо ли да взема някакви кремчета или други смазочни материали? Още нещо. Обикновено ми свършват в устата. Дали този път да откажа. Някак си ми се струва, че след като е бил "там", откъдето излиза...Ауу...Лайна... Да не взема да хвана някаква инфекция.
Благодаря, ако ми помогнете/въведете в дълбините на този невероятен начин за удоволствие...
Ебахти блъфа чесно ... Т'ва ако не е поредната тъпа тема , наистина БГ отива към бунището...
Btw , ако е сериозна темата : Ами директно си му кажи , че искаш да пробие в задния двор и той пича , ако не е страхлив да го ръга... Ам слагай презерватива и после , ако искаш да го лапаш члена , махни презерватива, щото ако не си си правила клизма , ще има някви , в едно мнение видях , една мацка беше казала : микро лайна... Иииии още нещо там може доста да те боли , тъй че всякакви кремове , са добре дошли![]()
mi toi dori da ti se izprazni v dupeto .. ottam nqma da zabremenee6 we... ama vnimavai spermata da ne pote4e kam vlagali6teto ... ina4e v dupeto ne moje6 da zabremenee6
mi nqma kvo da go pitash a napravo si go vadish ot puteto i si go slagash v dupeto i gotovo tova e![]()
![]()
I ain't got time for no games, I'm hopin' mami that you feel the same
I got what you need to feel the pain
Here's my number call me when you're up for an even exchange!
ама верно я се засрамете(небе продължавайте все така.Щот без вас сме за никаде)![]()
![]()
![]()
живей си живота(другото не е интересно)!!!!
98% от младото поколение е опитвало трева или някакъв вид опиятия!Ако си от 2%, които не са опитвали сложи това под подписа си.
13?![]()
da de vsushtnost si na 13![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
e tova e 6ti klas nali? basi do kude stigat malkite pa4avri
На 20 ще е като карпатски вълк в главата...Първоначално написано от pOny
Пийвай повечко постинор мила, да завъдиш и оформиш катинарче
Извратено поколение.... "На 13 са във форма, а на 20 стари баби..."
The perfect blossom is a rare thing. You can spend your whole life looking for one, and it would not be a wasted life
Първоначално написано от penywise
RIGHT ON!!!!!!!
kurvo mrasna kak moje da postavq6 takiva temi. na 13 god. i mi praktikuva 4esto sex. misli6 se za mnogo golqma kato ti svar6vat v ustata li? velika si. ne se hvali ami se zamisli za sebe si- kakva kurva si. ne misli6 li, 4e sam prava?
Русалката е риба с цици и без п---а.ГОЛЯМА МЪКА!!!!
Dete osuznai se we?Ti si 13 kakvi sa tiq raboti 4esto prakrikuva6 lellele dokude stignahme prosto zemi se osuznai!Na kolko te otvotiha 11-12 leleПървоначално написано от Анонимко
![]()
![]()
![]()
leleeeeeeeee axaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxax![]()
![]()
![]()
![]()
6e me prostite no avtorkata e mnogo zabavna....leleiiii ujas
abe macka?os1znay se be na 13 si o6te trqbva s kukli da si igrae6))az na tvoite godini o6te si mislex 4e 6t1rkela me e donesal na mama i tate
ema seki si pravi izbora de...te horata ti kazaha si4ko v1zmojnode...taka 4e da ne zabravi6 prezarvativ4e,i da si izmie6 dupeto 4e mom4eto deto 6te opravq moje da ne mu e mnoo kef da zqpa mr1sno dupence
))i se zamisli mnoooogo seriozno za tova 4e si na 13...i 4e pravi6 seks.zamisli se i vurxu tova 4e 6tom na 13 se ebe6 4esto i lapa6 nonstop,na 15 kakvi li 6te gi v1r6i6???tova 6ti kaja az-misli s glavata si 6tot posle 6te sajalqva6 za tva 4e kogato ne ti e bilo vremeto ne si se radvala ami na teb sa ti se ,,radvali,,!
Щом искаш в дупето кажи на момчето - няма да ти откаже гаранция. Първо го накарай да ти намаже дупето с крем - няма значение с какъв. После да си вкара първо един пръст, да го подвижи малко напред назад, като ти се отпусне дупето малко нека вкара 2 или дори 3 пръста, с другата ръка трябва да те гали по клитора - става много готино. Чак след като ти се е отпуснало дупето да ти го вкара, и през цялото време да те гали по клитора, или пък ти сама се гали. Страшно ще ти хареса.
Ve4e e vreme da napredne6s materiala?Na 13? HAHAHAHAHAHXHAXHAXHAXHAJDXBDGSGDHASASADSAAAAAAHAHA HAHHAHAHA
O, boje.....te se zadu6a - zemi si kupi Kama Sutra, mseto u4ebnici i 6te se obrazova6!
Admin-Coki:
неподходящ размер на снимка в подпис.
Бахти,как може да има такива мъстии.Ти си 13 годишна,бе моето момиче-аз сън на 17 и ще ме е срам ако съм правила такива перверзии,защото все още считам че съм дете...На 13 още играех с кукли...Ти още не си се научила да мислиш,а вече правиш свирки и ти се струва недостатъчно.Ами ти вече може да постъпиш в манастир-опитала си всичко в секса.До година ще ти е безинтересно![]()
от 1 млн. такива теми ....ти пускаш нова и още по- тъпа ...давай без презерватив даже и два х*я си набухау вътре!![]()
Миличка.... аз съм на 18 почти и преди по-малко от година ми беше първия път.... На твоята възраст мислех, че целувките с език ги практикуват само ГОЛЕМИТЕ! Първата ми целувка беше, когато бях на 14. Беше велико изживяване. А ти ми казваш, че вече на 13 трябва да "напреднеш с материала"? Замисли се мъничко... Това ти го казвам не с цел да те обидя, ами да те посъветвам и да ти помогна. Все пак съм с 5 години по-голяма от теб и разбирам нещата повече от теб. Мога да ти кажа, че не съжалявам, че не съм почнала рано. Нищо не съм изгубила - напротив; запазих се! Направила си грешката, че си почнала отрано да водиш полов живот. Но моля те поне недей да се изхабяваш толкова млада. Знаеш ли, че като пораснеш ще ти е мнооого по-хубаво от сега? В момента половите ти органи не са развити за да изпиташ удоволствие. Мой съвет - недей да се похабяваш още. А и друго: прави го само с момчета, с които ходиш от много време - месец, два, три. А не с първия срещнат. Бъди с хора, които те обичат и ти ги обичаш. Виждам, че макар да си малка, си умно момиче. Имаш интелигентен изказ и познания в областта. НО просто още ти е рано! Не се поддавай на милите думички на батковците, защото после може да съжаляваш. Познавам мъжете и знам що за стока са повечето. Надявам се моят съвет да не ти влезе през едното ухо и да излезе през другото. А ако съм те засегнала с нещо - извинявай! Просто се опитвам да ти помогна. Ако нещо те интересува друго прати ми лично съобщение.![]()
HardC0re and BDSM forever![]()
![]()
lelelelelee hora ne ste v red s glavata da i obqsnqvate takiva prostotii.Kajete i 4e tva ne e hybavo 4e kato porasne 6e sajelqva,a ne kak da go pravi.lelelele prosto se izumih ot vas.Palni prostaci i sam da otbeleja 4e ima i izkly4eniq.![]()
Защо ли се учудвам , че темата е на някоя 13 годишна пикла която се мислиза мн голяма като са я е***и 20 пъти.Жалко за нея
хах....ако темата не е ебавка....значи какви курвета има вече ....
аммм ти сама си определяш как да живеееш.....като искаш да цъфнеш
като роза още на 13-14 г това си е твой проблем....
пфффффффффф.......смятай....на 13 г....и вече и свършват в устата....
момиче поне иди на някоя пиаца....поне така и така да изкараш някой лев.....пффффффф
Аdmin-Coki:
неподходящ размер на снимки в подпис/широчина/.
Hora razbiram 4e e malko kyrva ama ne q obijdaite tq e pisala da i pomognete.Vij sa malkata ne se ebi tolko mnogo 4e posle 6e nadye6 korema,nali ako si bez prezarvativ.6e ima posle da reve6 i ako ba6ta ti razbere nema gaza da te boli ot nekoi si 4len a ot na ba6ta ti rakata.Tva e moia savet.Samo kato si prestava,lelelelele yjas batka.