.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Тема: mn mn kofti

sting
    Guest

mn mn kofti

zna4i problemyt e takyv - s priqtelkata mi pravim 3 meseca v nedelq i trqbva6e da e mn mn mn qko, OBA4E sega az sym bolen, ne moga da izlizam ot nas, nqma da moga da izlizam sig o6te sedmica ili 10 dni, osven tva fizionomiqta mi se e promenila stra6no mn( prili4am na trup ) i ne iskam tq da idva i da me vijda taka...
    vypreki vsi4ko iskam da izmislq ne6to, za da q nakaram da po4uvstva tozi den specialen, po-razli4en, po-hubav ot ostnalite, no ni6to ne mi idva v kuhata kratuna, taka 4e molq vi pomognete

Мега фен Аватара на bungle
    Град
    при чичо Страх
    Помоли някой ваш общ познат да купи букет рози. Да и се появи на вратата и да каже, че един любим човек те изпраща. И може да му кажеш какво точно да и предаде. 100 % ще бъде очарована.

Късмет. И оздравявай бързо.
    I am the lover in your bed and i control you
    I am the sex that you provide and i control you
    I am the hate you try to hide and i control you
    I take you where you want to go
    I give you all you need to know
    I drag you down i use you up

Tova za rozi4kite e qko oba4e neznam za6to neiska6 da te vijdate..nali vse pak se obi4ate :P :P :P :P:P
    Никога не спори с идиот, защото ще те завлече на неговото ниво и ще те победи - по-опитен e !!!

sting
    Guest
    bolen sym ot varicela i pril4am na prokajen

Голям фен
    Град
    City of Providence,Brown university
    ауууууууу 3 месецаааааааа ти не се шегуваш
    Няколко минути не си казахме нито дума.Само сърцата ни разговаряха.

Alliance binds us..
    > Best song ever!

mno koftiiii..Sorry
    Никога не спори с идиот, защото ще те завлече на неговото ниво и ще те победи - по-опитен e !!!

spored men e nai dobre da i izprati6 okolo 100 rozi 6tot tolkova dni sa 3 meseca za da i blagodari6 pootdelno za vseki den prekaran s teb a kolkoto do bolesta-liubovta pravi 4udesa nadqvam se i ti da si po dobre do nedelq za da moje da q vidi6 pone za malko nakarai q da se 4uvstva gorda ot tova 4e e s teb nie jenite obi4ame da se 4uvstvame po specialni

Фен
    Град
    Монтана
    Цитирай Първоначално написано от bungle
    Помоли някой ваш общ познат да купи букет рози. Да и се появи на вратата и да каже, че един любим човек те изпраща. И може да му кажеш какво точно да и предаде. 100 % ще бъде очарована.

Късмет. И оздравявай бързо.
    тва е добра идея ... ще я накараш да се почувства много специална!
    Ето и друга идейка някъде бях чела ... Винки такси купи и голям плюшен мечок например и роза и ги дай на таксиметровия шофьор и кажи къде да гфи закара. прецени за каолко време горе доли трябва да е пристигнал подаръка. Тогава и се обаси по телефона и и кажи да слезе рпед тях. Там ще я чака шофьора и ще и каже "Едно момче много те обича" например или де да знам 100000% ще се изкефи

Mi na men na rojdenniq mi den priqtelq mi mi napravi mnogo hubava iznenada.Bqhme na restorant s priqteli i nqkav maj s cvetq i podarak se poqvi i kaza 4e edin lud mnogo me obi4a i 4e e lud po men,i v sa6toto vreme kogato polu4avah podaraka polu4ih sms ot priqtelq mi i be6e mn hubav jesta.Moje6 da napravi6 ne6to ot sorta,da naakara6 nqkoi nepoznat pri neq i da napravi sa6toto i vednaga 6tom tq polu4i podaraka tozi da ti prati strela i ti da i pi6e6 sms mnogo shte se zaradva sigurna sam ama go napravi neo4akvano
    ТОЛКОВА КРАСИВА И НЕДОСТИЖИМА! ТОЛКОВА БЕЗЦЕННА, ЧЕ ИЗЛЪЖЕШ ЛИ Я - САМ ОСТАВАШ!

Супер фен Аватара на IKisseDAGirL
    Град
    dimitrovgrad
    дам, предишните идеи са хубави, можеш да добавиш и още нещо към тях след като няма да можеш да си с нея на този ден, предварително намери билети за кино, подготви разходка в някой хубав парк или пътуване до някое готино място, вечеря в заведение, дискотека, и й пиши SMS да забере най-близкият за нея човек (някоя приятелка например) и заедно да направят всички тези неща, които си уредил и които бихте правили двамата, ако имаше възможност само че трябва за тази цел да имаш доста добра сума на разположение де
    Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
    Само времето доказва силата на Любовта.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си