- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Падението на Божинов
de be p4ela .. ne sudish li po broq na otgovorite v temite ti ?!
vseki moje da chete , vseki chete on-line sportni izdaniq
aide na vsqka novina tema li she praish ?..
P.S.
nikoga ne sum haresval bojinkata .. vse pak mu jelaq da se stegne i da igrae , ne zashtoto mi puka za nego , a zashtoto mi puka za nacionalniq
Tupata p4ela poneje ne moje da napi6e ni6to smisleno,kopira ot nqkvi sportni vestni4eta,za da trupa mneniq....![]()
Jaluk si
Наистина играеше докато беше в ЛЕЧЕ беше просто страхотен но всичко се обърха когато го продадоха на ФИОРЕНТИНА просто си повярва че вече е станал велик и сега го виждаме само се оправдава и това е ..... ако продължава така скоро ще свърши някаде в някоя кръчма или в някое модно списание или в някой нискоразряден отбор![]()
![]()
![]()
Глупости на търкалета. Тази статия мяза на жълт вестник! Валери тепърва има да показва много!
"Гордост?Да,гордостта е нещо ужасно вкусно,особено когато коричката е разпукана и покрита с глазура" Скарлет О`Хара
Жалък си ти.Първоначално написано от maldini
![]()
Замълчи най-сетне... http://www.bulgarian-team.com/bg/ind...t_from=&ucat=&.![]()
кво плюете по момчето бе лешояди
Craig David-Walking Away
Нека си плюят. Без тях форумът няма да е същия.Първоначално написано от lamzzzercho
![]()
![]()
![]()
Много обичам футбола особено Марто Петров ,Димитър Телкийски и Топузаков..относно Валери Божинов..харесвам го спор няма-много е готин..но наистина явно прекалено много си повярва..наистина може много и се надявам да го покаже...