Скоро попаднах на 1 песен на АФИ и псоле си дръпнах и др..но нее съм сигурна какъв стил се води това и т.н. Ако може някой да ми обясни ще съм безкрайно благодарна .![]()
2 т. от правилника. Бан на профил
И май-малко пообърках раздела,ама сру..![]()
2 т. от правилника. Бан на профил
мии в началото бе пънк/рока(малко силно казано ама как да е)Сега за мене са си некъф поп с елементи на имокор вътре.Нз как ги водят иначе и не ме и интересува........ama има една тяхна песен дет си ми е на сърце и до ден днешенAFI-Fall Children
AFI са една велика група във всяко едно отношение. Отдавна не са пънк, нито пък са поп. Достатъчно голяма група са за да си имат собствен стил. Най-великия албум - SING THE SORROW - мрак, тъга, агресия!
От песните им си имам свалена само Prelude, доста ми харесва![]()
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
АФИ не са просто имо,те са ИМО-ПЪНК !!! (тъй казаха у "Про-Рок")Първоначално написано от TheNightRider
![]()
Run your mouth when I'm not around
It's easy to achieve
You cry to weak friends that sympathize
Can you hear the violins playing you song?
Those same friends tell me your every word
Не знам колко дезинформиран трябва да си, че да вярваш на ПРО-РОК. АФИ са си АФИ.Първоначално написано от Red.Chil
Тази и Love like winter са ми най при сърцеПървоначално написано от sherry
![]()
A Fire Inside suckass
Йък..Първоначално написано от Red.Chil
Мда, и АФИ се подведоха по модното течение и станаха гадно гнусно имо... йее![]()
I love you...
uu ti qvno znae6 kakvo e use6taneto da ima6 gol ohluv v anala..gadno , gnusno.Първоначално написано от Alerta
ъ?Първоначално написано от qwertyu
![]()
![]()
![]()
![]()
I love you...
Старите неща на AFI са хардкор пънк
В новите неща на AFI все още има хардкор пънк песни, но сега са по-скоро смесица от елементи на алтернативен рок, хардкор пънк и по-леки жанрове.
Те не са имо!!!
И не са гей-пънкСамо защото са станали по-известни, не означава, че са станали по-лоши музиканти.
Поздравявам всички ви със The Great Disappointment - една страхотна песен със страхотен текст
хъхъ..
Радвам се че го каза определено новите песни на групата и стила се базира на нещо между алтернативен рок и пънкПървоначално написано от Shadow_Walker
![]()
Той ще го научи,ти пък ще го научиш него,аз ще те науча тебе,онзи пък ще научи мен-благословен да бъде този ден,когато всеки заблуден от лъча на познанието бъде озарен.
Това е форум.Казвам каквото знам, казвам каквото мисля.Може да не съм прав, но това е моето мнение.
И в крайна сметка обичам да говоря за музикални жанрове, но това ли е най-важното?Харесвам AFI супер много и не ми пука какъв жанр са.
хъхъ..
Ам всъщност ти за какво съжаляваш-отстояваш си мнението и аз го приемам.Просто казвам и своето.
А и да-пуснали ги два пъти по МТВ и станали техни звезди-та те не са Мадона или Бионсе.
И не съм сравнявал никой със тях.
П.П. това Gotta Go на Agnostic Front ми хареса![]()
хъхъ..
Бяха (някакъв) пънк с американски примеси.правиха хубава музика особено първите два-три албума
сега са лайна
последния албум особено е най-големото рядко (не)щастие ,което може да чуе някой нормален човек ,който е запознат с музиката им от преди това
![]()
Абе кога се появиха тия имо шитс та почна половината музика да им се приписва на тях!? Ебати секви групи дето ги има от много повече от тая година откак почна да се говори за тоя нов тип педерастия, почнаха да се числят за имо лайна..
Иначе АФИ сигурно са някъв вид пънк. То и без тва вече половината музика може да се нарече някъв вид пънк![]()
Вокалиста ме стресира... Като го видя, се чудя дали да припадна или да повърна, и сънувам кошмари после...
![]()
![]()
![]()
Иначе имат 1-2 яки песни...
1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
3. Работата е свещена. Не я докосвай!
4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.
mee too <3Първоначално написано от Jessika_MG
Admin-Coki:
неподходящ размер на снимка в подпис
/ широчина/.
peps_from_mars, вземи разкарай тая гигантска грозотия от аватара си, моля те, деформираш всичко. не се ли усещате, дееба.
В новите неща на AFI все още има хардкор пънк песни, но сега са по-скоро смесица от елементи на алтернативен рок, хардкор пънк и по-леки жанрове.
Те не са имо!!!
И не са гей-пънк
даааа, даааа , даааа и накрая като разбра, че в действителност дори не знаеш какъв стил точно е любимата ти групичка, извади култовото 'всеки си има право на мнение, не ми пука'.
браво, чаде, браво.
само за едно си прав де, не са гей-пънк, а са гей-поп.
алелуя.
ne iskamПървоначално написано от i'm so excited!
![]()
Admin-Coki:
неподходящ размер на снимка в подпис
/ широчина/.
Първоначално написано от i'm so excited!