Мен лично много ми харесват като група а също и като визия са яки![]()
Да,наистина АФИ са си АФИ...демек яко зле!!!Първоначално написано от Анонимко
Сега кажи,че тези секси прически не са имо...!![]()
За мен "ИМО" е повече визия отколкото звучене.ТОЧКА.
Run your mouth when I'm not around
It's easy to achieve
You cry to weak friends that sympathize
Can you hear the violins playing you song?
Those same friends tell me your every word
Хах много добре си знам какъв стил са.Просто не ме интересува толкова.Първоначално написано от i'm so excited!
Старите им неща звучат много по-различно от тези в момента и са си хардкор пънк.Ако искате вземете ги чуйте и тогава говорете.Въпреки че и в новите са се запазили елементи от този стил.
А да всеки си има право на мнение-ти имаш своето.Но каквото и да казваш не можеш да промениш това, което мисля.
И да не ми пука-за нищо вече не ми пука...но това е друга тема![]()
хъхъ..
ti se vurnaПървоначално написано от peps_from_mars
![]()
Prelude 12/21 rulzzz!!!!
"Тялото ми е моят дневник,а татуировките ми са неговите страници"-Джони Деп
Exploitedteen,
Afi си е една доста стара банда свиреща повече от 10 години така, че недей да съдиш за тях по сегашния им имидж. Първите им неща са си точно американски пънк. По-късно израстват в музикално отношение и се отвяват към хорърпънка и към deathrock-a (което според мен е най-удачното нещо, което са направили в съществуването си като група). Сега са много по-мрачни и меланхолични и много по-музикални. Лирични са, емоционални са, но 100% са искрени. А Sing The Sorrow за мен просто е перфектният албум. Вече отдавна не са пънк, но не са и емо. Станаха известни, неизбежно беше, но какво от това? Заслужават си всеки скапан долар, който ще им влезне в джобовете.
Mи не са ЕМО. Не знам кой те излъга и защо мислиш така.Първоначално написано от Red.Chil
Много го разбираш ти тва ЕМО-то. Това е сигурно защото много си слушам, разбрал си я тая субкултура и си открил слабите и страни...или по-скоро щото сега е модердно "мразете емото!"
Е ти кво очакваш? Да са звучали като Sham 69 или Dead Kennedys ли? Пънк може да се разглежда от различни гледни точки. Вярно, че са от Ориндж Каунти, няма working class там, ама са повлияни от банди като Bad Religion и Ignite. Ей такъв пънк.Първоначално написано от exploitedteen
И все пак Very Proud Of Ya според мен си е доста хардкор пънк.
I WANNA GET A MOWHAWK (BUT MOM WON'T LET ME GET ONE)
Това направо е алтернативен рок или имо, не направо е поп-пънк![]()
А ето и една песничка от новият албум, запазваща старата традиция
Kill Caustic
хъхъ..
хм, сменила си го като гледам, ха хааааПървоначално написано от peps_from_mars
![]()
алелуя.
Абе нещо се затърсих из старите теми и видях нещо много интересно, което пък ме подсети за тази темичка.
Наблягам, че във бандите се съдържа групата AFI.Първоначално написано от i'm so excited!
много бързо някои хора намразват любимите си банди......П.П. Ако случайно някой не вярва-Първоначално написано от i'm so excited!
http://teenproblem.net/f/viewtopic.php?p=536742#536742
П.П.2. И въпреки че експлойтед не ги признава, във онази тема ги забелязах на доста места, и имаше хора, защитили, че в миналото са си били пънк![]()
хъхъ..