.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10
    ani_weee
    Guest

Има ли проблем,ако пия противозачатъчни без предписание?

Искам да попитам момичетата,които пият контрацептиви...Понеже искам да си взема,но до сега не съм пила,та се чудех...Задължително ли трябва да се консултирам с гинеколог,за да си купя?И ще има ли някакви проблеми,ако не го направя...По специално четох за Ясмин-нискодозирани...ляляля..Нем же ли да пропусна консултацията с гинеколога(пък и в нашия град всичките са некадърни)Или пък препоръчайте някакви други противозачатъчни...тези Ясмин много ги хвалят и за това реших да питам и вас.Благодаря предварително

Град
    Sofia
    zemi si LOGEST-nai-dobrite! Bez predpisanie!

Голям фен
    Град
    Veliko Tyrnovo
    Здравей,
    недей да взимаш на своя глава контрацептиви! И какво като са некадърни гинеколозите...не може в целият град да няма нито 1 д-р който да ти каже кои от всичките противозачатъчни да пиеш. И всъщност какво ти има?

по-принцип не е хубаво да взима6 без предписание но все пак ти си преценяваш вземи си lindynette те са хубави и са по-слаби
    Не ходи по чуждите стъпки, защото няма да оставиш следа!!!

Супер фен Аватара на batkodoki
    Град
    между Риман§Рахманинов
    аман от "разбиращи" съветнички, дето три месеце след като спрат "силните" или "слабите" хормонални контрацептиви , които са пили на принципа "една приятелка ми каза че...." - в неистов ужас се довличат и започват стандартния репертоар:

- ау, защо ми пада хубавата косичка и оплешивявам;

- ауу, ама защо краката ми са посинели от разширени вени;

- аууу ама защо секса не ме кефи;

- ауууу ама защо като че ли гърдите ми се смаляват

-аууууууу........

-аууууууууууу.........

първо идете и поговорете със специалист, който да прецени дали изобщо МОЖЕТЕ да започнете приема на "хапчето". а дали ще се съобразите с неговата препоръка за марката - е вече ваш избор!

Голям фен
    Град
    Veliko Tyrnovo
    Цитирай Първоначално написано от batkodoki
    аман от "разбиращи" съветнички, дето три месеце след като спрат "силните" или "слабите" хормонални контрацептиви , които са пили на принципа "една приятелка ми каза че...." - в неистов ужас се довличат и започват стандартния репертоар:

- ау, защо ми пада хубавата косичка и оплешивявам;

- ауу, ама защо краката ми са посинели от разширени вени;

- аууу ама защо секса не ме кефи;

- ауууу ама защо като че ли гърдите ми се смаляват

-аууууууу........

-аууууууууууу.........

първо идете и поговорете със специалист, който да прецени дали изобщо МОЖЕТЕ да започнете приема на "хапчето". а дали ще се съобразите с неговата препоръка за марката - е вече ваш избор!
    Браво за хубавия пост!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ani_weee
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от SwEeT_pAiN_F
    И всъщност какво ти има?
    Амии...трябва ли нещо да ми има? искам да ги пия по предназначение...за контрацепция

Guest
    Има,има.Всички контрацептиви съдържат различни дози хормони.Тоест не можеш да пиеш какви и да са хормонални,а трябва дозата да е съобразена с организма ти-тегло,възраст,дали си раждала или не и т.н.

Голям фен
    Град
    Veliko Tyrnovo
    Че... по тоя начин... що не си бием също и инсулин всеки ден. Отиди на лекар защото с хормоните шега не бива!?

Супер фен Аватара на ABSOLUTme
    Град
    вввдотайемапигдотком
    ами за твое добро ще е по-добре,ако първо се консултираш с гинеколог и дерматолог.както знаеш(предполагам) в тоя тип контрацепция(дали става съпрос за Ясмин,Диане35 или няква друга марка,все 1) има хормони,които могат да ти помогнат при различни проблеми(нередовен и болезнен цикъл,прекомерно окосмяване/май че беше нещо с Х заболяването /,дерматологични проблеми,предпазване от забременяване разбира се и т.н.. понякога се получава точно обратното-може да ти подействат зле,да получиш сърцетуп и главозамай+повръщане,но това се случва сравнително рядко точно затова е по-добре да се консултираш първо с лекар,който ще ти направи необходимите изследвания и ще ти предпише най-подходящите за теб хапчета.успех!
    Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си