- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Бихте ли носили униформа в училище?
Аз не бих носила .Мноо тъпо.Иначе са и в на6то у4или6те маи ще се въведе униформаИ уж няма да е няква грозна ами модерна
как пък не .Пак си е тъпо Дано да нямаме щото
![]()
![]()
Lichno bih nosila ako pravilnika v u4ili6te mi go naloji. Po princip prdepotitam svonodnoto obleko , no ako tova e na4inut da se spre noseneto na poli4ki koito prili4at na kolani , ili puk po nqkakuf na4in malko ili mnogo da se zali4at taka nare4enite "klasi" na markovi dre6ki t.n sum suglasna malko ili mnogo.STiga da ne sa kakto pri nas izbraha tip "ala-Matricata".Ot edna strana ne e losho kato ideq , no kato se vzeme vpredvid 4e edna uniforna ne e nikak eftna bluza+pantalon/pola+sako i trqbva ad si vzeme6 pone 2 vse pak ne moje6 da hoidsh s po edna cqla sedmica , ina4e trqbva da si kupuvam e i protivozagi .... ne smqtam 4e vsqko semeistvo moje da si go pozvoli .Ima plusove i minusi kakto pri vsqko nehsto .. Lleei..kakto se zrazpisah i az ... vaprosa be6e qsen bihte li nosil/a uniforna ?!? Emi ako u4ili6teto mi go naloji vsushnost imam li izbor ?!?![]()
DA za6to ne![]()
Istinskoto 6tastie se postiga s mnogo muka taka 4e neka se radvam,4e me boli!!!)
Abe kvi uniformi kvi 5 leva we az sum super protiv uniformite
Nikoga ne se otkazvai da presledva6 me4tite si!
абсулиотно съгласна съмПървоначално написано от mysterious angel
Мъжът е главата на семейството ,а жената е вратът които я движи!!!
НЕ МНОГО ЯСНО![]()
За,това ще пре4упи модните разделения!Няма смукнат,няма кусо вси4ки са еднакви и раз4итат само на красотата си дадена им по природа!![]()
Не съм много "за", но ако ни задължат да носим - ще я нося, кво друго да прая![]()
ааа не! не и униформи! тва е адски гадно и досадно...всеки ден с едни и същи дрехи...да бе да...аз 101% не бих носила....![]()
Искам Те! Желая Те! Искам Да Те Замъкна В Кревата, Да Те Мачкам И Изпотя, Да Те Треса Докато Съм В Теб И Тялото Ти Да Гори! Обичам Те... П.С. Вечно твой ГРИП! :}}}
Ако в училището правилника налага, даже и да не искам да я нося няма да имам право на избор. За щастие на никой още не е хрумнало в нашето у.ще да се въведе подобно нещо. Идеята да ни уеднаквяват хич не ми допада, така се губи идентичността.
Learn as if you're going to live forever
Live as if you're going to die tomorrow
АЗ Съм "ЗА" и ще ви кажа защо!!Носила съм уноформа на робота, повярвайте ми не беше най-красивата на света-елек,вартовръзка,бяла риза и черна пола.........да ви питам ако ви накарат някъде на работа да носите униформа .... кфо ще кажете :сори шефе ма нема да стане... ли?ще носите и песен ще пеете.... \/ \
/ \
/ така е и в училищата + това независимо че униформите са еднакви хората пак си се различават!!!!
Ъпсурт!Предпочитам да уча до по-малко но в даскало с униформи няма да стъпа
В моето даскало има униформи ... по на горе прочетох че хората се различават .. т0ва е така и се свиква ... но помислете от страна че не сички имат пари секи ден да са с различни дрехи ...
П.С : пък в нащо даскало я някои ги облече я не ... 0баче от време на време се сещат да бучат ...
НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<
ne nikoga dori da me karat 6te obli4am ciganski raboti s nekvi tupi zna4ki det 6e me bodat nali?![]()
да!на това мнение съм!Първоначално написано от Ice_Queen
хем съм "за" хем съм "против",ние имаме гимназия в бургас където носят униформи обаче бих ги нарекла униформи-пародия АХахахАХаХа и моето даскало от първи до четвърти са задължително с униформи...радвам се че съм семди да не нося...извод:незнам хахаха
If gOd Is A DJ..TheN HoUse MusiC Is My RelIgIoN !!!
------------------
Една жена се управлява по трудно,отколкото една държава
mi v na6to ima uniformi i njma ne iskam![]()
Еми ако ме задължат...освен да нося нямам друг избор.Но иначе съм твърдо против униформите!
Yellow diamonds in the light... and we’re standing side by side... as your shadow crosses mine... What it takes to come alive?