.

Виж резултатите на анкетата: Защо младите хора не проявяват интерес към политиката?

Гласували
54. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Защото не са запознати

19 35,19%
  • Защото няма какво да се направи

11 20,37%
  • Защото смятат, че не могат да направят нищо повече

24 44,44%
Отговор в тема
Страница 3 от 7 ПървиПърви 1234567 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 160
    Мега фен Аватара на quench
    Мислиш ли,че таргет-групата чете това,което пишем?!
    Be proud in your arrogance

http://vbox7.com/play:eca29fe0

Мега фен Аватара на sherry
    Град
    ~KisS ThE RaIn~
    И аз не се интересувам от политика...Не ми е интересно някак И не съм много наясно с нея, но и не претръпвам от желание.
    Ако ме прогониш, ще изгасна.
    Ала доближиш ли се, ще се стопя.
    Да те имам е така опасно!
    (Да те нямам значи да умра.)

Супер фен Аватара на rosskata
    Град
    Варна, Морето, Сините Вълни...
    Цитирай Първоначално написано от Ziezi
    Е кво да отговарям,то си е така...
    Значи,според мен проблемът се състои в егоизма на хората.Всеки гледа само себе си и въобще му е през оная работа какво става в държавата,като цяло!Всеки си вика "мене кво ме боли","всички са еднакви" и тн. и заради тва се получава така,както е в момента!Щото този,който повтаря,че му е писнало от тая държава и тн. на изборите отива и гласува примерно за костов-човекът,който носи главна вина за положението на България в момента,или пък царя-"човекот",който напрай сигурно най-големото ограбване в историята на България,или пък БСП-????...И като стане ещо подобно на тази случка с медиците се почва пак-"офф,абе тва нема никъв смисъл","те са обречени","през курот ми е" и тн.Мисълта ми е,че в България в момента народ няма,поне не български!А така не може да се кара дълго...Въобще мързи ме да пиша,просто съм се примирил с тва..Жалко само,за хората преди нас...

Разбирам, че според теб, всеки който не гласува за Боленчо, е или тъпанар, или просто пълен идиот...
    Този човек е по-голям популист и от Слави...

експлоитед, тези неща които ги пишеш са много интересни... Но ми носят много лоши спомени
    Предпочитам да продължавам да водя спора на по- просташко ниво...
    КОлкото до:

Обществото или Държавата е по-важно?? Човека или Институцията??
    Лично според мен Човекът и Обществото... Но обективно погледнато тези неща трудно биха могли да съществуват поотделно...
    1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
    2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
    3. Работата е свещена. Не я докосвай!
    4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.

Голям фен Аватара на Ziezi
    Цитирай Първоначално написано от rosskata
    Е кво да отговарям,то си е така...
    Значи,според мен проблемът се състои в егоизма на хората.Всеки гледа само себе си и въобще му е през оная работа какво става в държавата,като цяло!Всеки си вика "мене кво ме боли","всички са еднакви" и тн. и заради тва се получава така,както е в момента!Щото този,който повтаря,че му е писнало от тая държава и тн. на изборите отива и гласува примерно за костов-човекът,който носи главна вина за положението на България в момента,или пък царя-"човекот",който напрай сигурно най-големото ограбване в историята на България,или пък БСП-????...И като стане ещо подобно на тази случка с медиците се почва пак-"офф,абе тва нема никъв смисъл","те са обречени","през курот ми е" и тн.Мисълта ми е,че в България в момента народ няма,поне не български!А така не може да се кара дълго...Въобще мързи ме да пиша,просто съм се примирил с тва..Жалко само,за хората преди нас...

Разбирам, че според теб, всеки който не гласува за Боленчо, е или тъпанар, или просто пълен идиот...
    Този човек е по-голям популист и от Слави...

експлоитед, тези неща които ги пишеш са много интересни... Но ми носят много лоши спомени
    Предпочитам да продължавам да водя спора на по- просташко ниво...
    КОлкото до:

Обществото или Държавата е по-важно?? Човека или Институцията??
    Не,който гласува за ДСБ,СДС,НДСВ,БСП е пълен идиот!
    Лично според мен Човекът и Обществото... Но обективно погледнато тези неща трудно биха могли да съществуват поотделно...
    2, 3 и 13 т. системно / неподходящ подпис/ !

Град
    М... Начи остават ДПС и Боленчо... Ако това ми е избора по-скоро бих се гръмнала отколкото да гласувам

Експлоитед, сега само ми затормозяваш и без това изтормозения (от калкулиране на всевъзможни данъци) мозък

Държавата и Институциите би трябвало да защитават интересите на Човека и Обществото... ПОнеже без Общество държавата не би могла да съществува... Но когато институциите не защитават и не се грижат за Човека, Обществото губи вяра в тях и Човека се превръща в незаинтересован от процесите в Държавата плазмодий, който само плюе по Държавата и Институциите(което те си и заслужават), понеже съзнава, че трудно би могъл да промени каквото и да било... Но не това е проблемът. Проблемът идва когато същият този Човек почва да обвинява ИНституциите за своите лични проблеми, с които може да се справи, ако се задейства... И така Обществото се превръща в сбирщина от Човеци, които ,донякъде по вина на Държавата и нейното бездействие по проблемите на Обществото, чието решение зависи от нея, започват да се оправдават за всичко което не им изнася, с Държавата и Институциите... От ковто страдат и Човека, и Обществото, и Институциите, И Държавата... И моя нещастен мозък ,който сътвори най голямата глупост на света...

Знаех си, че трябваше просто да продължа да се заяждам с хората, вместо да се опуитвам да мисля...

Град
    Ами цялата работа идва от някаква странна черта на родната народопсихология... Хората смятат, че ако си честен ( с данъците примерно) и си вършиш работата съвестно, си някакъв супермегазаблуден... То е като омагъосан кръг... ПОлитиците не си вършат работата, Хората не си плащат данъците, оправдавайки се с политиците, Институциите не си вършат работата, оправдавайки се с хората, които не си плащат данъците, и отделно се обвиняват една друга с бездействие... Накрая никой не гласува, щото политиците за нищо не стават, поради факта, че народа е прост да ги избира, а те са умни за да се облагодетелстват себе си за сметка на Държавата, Институциите и Обществото... Мамата си трака...
    п.с Май забравих да кажа, че напълно подкрепям последния ти пост.

Вече спирам,че много се забатачих... и отивам пак да смятам данъци

М... Начи остават ДПС и Боленчо... Ако това ми е избора по-скоро бих се гръмнала отколкото да гласувам

Експлоитед, сега само ми затормозяваш и без това изтормозения (от калкулиране на всевъзможни данъци) мозък

Държавата и Институциите би трябвало да защитават интересите на Човека и Обществото... ПОнеже без Общество държавата не би могла да съществува... Но когато институциите не защитават и не се грижат за Човека, Обществото губи вяра в тях и Човека се превръща в незаинтересован от процесите в Държавата плазмодий, който само плюе по Държавата и Институциите(което те си и заслужават), понеже съзнава, че трудно би могъл да промени каквото и да било... Но не това е проблемът. Проблемът идва когато същият този Човек почва да обвинява ИНституциите за своите лични проблеми, с които може да се справи, ако се задейства... И така Обществото се превръща в сбирщина от Човеци, които ,донякъде по вина на Държавата и нейното бездействие по проблемите на Обществото, чието решение зависи от нея, започват да се оправдават за всичко което не им изнася, с Държавата и Институциите... От ковто страдат и Човека, и Обществото, и Институциите, И Държавата... И моя нещастен мозък ,който сътвори най голямата глупост на света...

Знаех си, че трябваше просто да продължа да се заяждам с хората, вместо да се опуитвам да мисля...
    Да наистина,най-добре е да се гръмнеш!Поне така ще си запазиш достойнството!

Град
    Този начин на водене на спор доказва безсилието на спорещия да докаже тезата си... И за да не загуби спора напълно, започва да обижда другите участници... Доказвайки само, че се има за оборен.

Хм,нека да обобщя дискусията между Зиези и Роската:
    Зиези: ...и така стоят нещата! Съгласна ли си?!
    Роската: Мии,не...
    Зиези: Готово! Спорът е решен и истината възтържествува!

Аз много внимателно ви наблюдвама,защото знам какви изводи ще си направите накрая и те ще бъдат еднакви за всеки спорещ...

росската.
    Guest
    За разлика от Ziezi аз спирам да споря когато почна да пиша несвързани работи и да си противореча... Както сега например...
    А той просто почва да псува и обижда....

росската.
    Guest
    И между другото, какви изводи ще си направим?
    Защото нещо не ми се получава да си правя изводи засега... Освен че опонента се изнервя лесно.

Мега фен
    Град
    Utopia..
    ot takiva razbirachki , budeshti premieri i az shte se iznervq sled 2riq post nai-mnogo

Мега фен Аватара на bungle
    Град
    при чичо Страх
    Цитирай Първоначално написано от quench
    Хм,нека да обобщя дискусията между Зиези и Роската:
    Зиези: ...и така стоят нещата! Съгласна ли си?!
    Роската: Мии,не...
    Зиези: Готово! Спорът е решен и истината възтържествува!

Аз много внимателно ви наблюдвама,защото знам какви изводи ще си направите накрая и те ще бъдат еднакви за всеки спорещ...

Нямате умора, обаче. Хахахаах...
    I am the lover in your bed and i control you
    I am the sex that you provide and i control you
    I am the hate you try to hide and i control you
    I take you where you want to go
    I give you all you need to know
    I drag you down i use you up

Град
    Цитирай Първоначално написано от OtherDimension
    ot takiva razbirachki , budeshti premieri i az shte se iznervq sled 2riq post nai-mnogo
    Бъдещи премиери? Тва пък що??

пс. Луд умора нема...

Супер фен Аватара на air_J
    Град
    Свищов Town

Има Новото време, Партия на българските жени, Коалиция на розата и т.н. и т.н. Не са само парламентарно представените партии. Иначе гласуването за посочените партии наистина показва липса на мозък, особено пък гласуването за НДСВ и неговия водач - българоубиеца Симеон Кобургготски!
    Левски шампион але але!

Нека не поляризираме гледната точка и да не използваме нападки спрямо една или друга личност.
    Освен това,досега се защити моята теза за това,че изборът да не се интерсуваме от политика е свързан не с рационална оценка на нещата,а с по-силните,емоционални подбуди. Което преведено на български означава,че да не се интересуваш от околната си среда (била тя природна или социална) е като да разчиташ н инстинкитите си,подобно на животно. Или друго - да решиш дали да ядеш шоколадов или къпинов сладолед не е рационалният избор,за който ви говоря...

Супер фен
    Защото не ми е приятно да избирам кой да ме краде - предпочитам да оставя това на случайността. Единствено гласувам в случаи когато надвисне няква голяма опасност да бъде избран некой небацитил тип Волен сидеров, БСП или нещо от сорта - в такъв случай гласувам за по малкото зло.
    2т. системно

Град
    наизустени фрази и лозунгчета
    25 години народна власт- 25 години цирк!

На партията - вярност, на народа - чиста вода.

Повече камъни за народа.

Студенти, икономисвайте отпадъците! Те са за вас. (Лозунг в студентски стол)

Да живее 10 септември, ден на народната милиция - единствена опора на народната власт!

Да не оставим нито един пациент да умре без лекарска помощ!

Всеки комсомолец - пример за хулиганите! (Лозунг на заводска ограда)

20 години плодотворна размяна на циркови номера между СССР и България! (Лозунг в цирка)

Всички луди - на борба за мир! (Агиттабло в лудница)

Този начин на водене на спор доказва безсилието на спорещия да докаже тезата си... И за да не загуби спора напълно, започва да обижда другите участници... Доказвайки само, че се има за оборен.
    Ох,да наистина!Твоя начин е много по-добър!Фрази от типа "ако тряа да гласувам за Болен ша са гръмна!" са пропити от съдържателност!

Град
    Ами може и да не са съдържателни, но изразяват позицията ми по политическия феномен наречен Волен Сидеров- Популист, който дигайки ръка нагоре и правейки се наХитлер привлича всички националисти и националистчета, и наци- скинхедчета на своя страна... Крещейки неистово очевидни дефекти на системата на управление в България, плямпайки за това коко са корумпирани политиците и т.н, за да печели избиратели, но без да даде нито една идея за решение на и без това очевидните проблеми (с малцинствата, например)... Но да не забравяме, че евреите са виновни за всичко и тяхната конспирация за световно господство...Може би просто човекът е умен , за да разбере какво ще накара хората да глсуват за него... Говори точно това, което много хора искат да чуят... И все казва "Ще се борим за това", "Ще отстояваме онова", "Ще попречим на третото", но никога КАК, никога Как това ще се отрази на останалите неща... Никога.
    Все едно да гласувам за Слави Трифонов... И по-зле.

И определено не бих гласувала за човек, срещу когото са водени дела за подтикване към дискриминация въз основа на раса, етнос и сексуална ориентация, както и за лъжесвидетелстване и подтикване към такова... КОйто сипе ругатни и обиди наляво и надясно, дава обещания като е наясно че няма да ги изпълни, и прочие...

И ако толкова искаш теза:
    Не гласувам защото никоя политическа партия не би могла адекватно да изрази моето мнение и да защити моите интереси в парламента. И защото няма да ставам пряка причина за влизането на поредния самодоволен тлъст политик в парламента, с цел личното му обогатяване и там неговите си сделчици и работи. Няма да гласувам за хора, които не ходят на заседанията на парламента, гласуват с чужди карти, говорят празни приказки и дават малоумни обещания. Гласът ми не може да се купи с 10 лева, с кебапчета, с националистически лозунги или с обещания за "800 дни".
    Гласувах веднъж:
    -- ДА видя какво е;
    -- Защото ми беше любопитно;
    -- За партията, която беше според мен най-малкото зло за момента.

Може би с негласуването ми непряко помагам на същите тези самодоволни малоумници в парламента, но поне не е пряко, а е косвено.

Ако искаш още теза, имам още какво да кажа...
    ПОсле отивам да си разбивам главата в някоя стена (или да се гръмна) както ме посъветва ти най- мило

п.с Ако трябва да гласувам за Болен, ще се гръмна!

Отново не си осведомена,роска(за кой ли път)!Първо сама можеш да видиш в сайта на парламента колко законопроекта са внесли от АТАКА!
    Второ-да водят се дела срещу Волен Сидеров за расова омраза,но знаеш ли за кои негови думи се водят тия дела?И от кого се водят?
    Трето-След,като махнаха имунитетът му странно защо отпаднаха и обвиненията срещу него за инцидента на Тракия!Така,че следващия път мисли преди да пишеш!

роската.
    Guest
    Отново не си осведомена,роска(за кой ли път)!Първо сама можеш да видиш в сайта на парламента колко законопроекта са внесли от АТАКА!
    Второ-да водят се дела срещу Волен Сидеров за расова омраза,но знаеш ли за кои негови думи се водят тия дела?И от кого се водят?
    Трето-След,като махнаха имунитетът му странно защо отпаднаха и обвиненията срещу него за инцидента на Тракия!Така,че следващия път мисли преди да пишеш!
    Чела съм сайта на Атака.
    Знам за кои негови думи се водят дела.…"Най-после българите ще имат своето представителство в парламента. Там няма да бъдат само педерасти, цигани, турци, иностранци, евреи и всякакви други, а ще има само и единствено българи!“
    По отношение на малцинствата, Волен Сидеров използва изрази, от рода на „педерастко-лесбийски сборища“ и „терористите от циганските гета“. Делото се води т една неправителствена органиозация, забравих и точно името, нещо против дискриминация...
    А за инцидента на Тракия - не знаех че са свалили обвиненията... Но това не ме учудва много, с оглед на това че и там си вършат работата колкото и в парламента...

КОлкото и да се пениш, няма да ме убедиш дори на една хилядна, че този хм, лицемерен популист-психопат заслужава който и да е да гласува за него.

А колко от тях са приели? Като ги внасят те отлично знаят, че няма да минат, но го внасят, за да виде обикновеният човек виж какво предлагат. Плюс това нещата, които предлагат може и да звучат мнохо хубаво за обикновеният и неразбираш човечец (към които се включвам и аз), но недай си боже да ги приемат. Плюс това съм почти сигурен, че ако Волен се добере до власта (което ми се струва невъзможно) изведнъж ще млъкне и няма да прави това което е казвал преди най-малкото, защото той знае, че нещата които предлага са нереални...
    бан по ип и профил
    заобикаляне на бан + нови нарушения

Цитирай Първоначално написано от роската.
    Чела съм сайта на Атака.
    Знам за кои негови думи се водят дела.…"Най-после българите ще имат своето представителство в парламента. Там няма да бъдат само педерасти, цигани, турци, иностранци, евреи и всякакви други, а ще има само и единствено българи!“
    По отношение на малцинствата, Волен Сидеров използва изрази, от рода на „педерастко-лесбийски сборища“ и „терористите от циганските гета“. Делото се води т една неправителствена органиозация, забравих и точно името, нещо против дискриминация...
    А за инцидента на Тракия - не знаех че са свалили обвиненията... Но това не ме учудва много, с оглед на това че и там си вършат работата колкото и в парламента...

КОлкото и да се пениш, няма да ме убедиш дори на една хилядна, че този хм, лицемерен популист-психопат заслужава който и да е да гласува за него.

И къде по точно е обидата?

Мошно,за пореден път доказа,че Господ има чувство за хумор!Ти да не си завършил психология?
    Роската каза,че нищо не предлагали-ми ето,че предлагат!Значи и тук не е права!

Мошно,за пореден път доказа,че Господ има чувство за хумор!Ти да не си завършил психология?
    Роската каза,че нищо не предлагали-ми ето,че предлагат!Значи и тук не е права!
    Това показва, че отново усещаш, че губиш спора и почваш да дрънкаш глупости, вместо реално да опонираш на тезата ми...
    бан по ип и профил
    заобикаляне на бан + нови нарушения

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си