- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Защо младите хора са аполитически настроени?
Ти на тва теза ли му викаш?"Сигурен съм,че няма да си изпълни обещанията","сигурен съм,че ги прави тия проектозакони за да видят хората,че прави нещо"?Ми хуу аз пък съм сигурен,че си п*едераст!Първоначално написано от Мo6nо
2, 3 и 13 т. системно / неподходящ подпис/ !
Ама много му разбирате, бееееееееееееееееееееееее еее!!!!!!!!!!
П.С.> Искам съвсем добронамерено да попитам, какво се разбира под "популизъм" (според участниците в темата), и ако има кяр от този "популизъм", защо той е запазена марка само на Волен Сидеров (според болшинството)? Някак си, не ми се струва нормално, ако нещо е популистко и може да носи позитиви, да го прави само 1 човек, веднага ще го правят всички (особено политически трупове като СДС, ДСБ, НДСВ и т.н.) . Ето, сега Иван Костов например имитира с изявленията си Волен Сидеров (т.е., доколкото разбирам и той трябва да е "популист"), но въпреки това поддръжниците на партията му се топят като пролетен сняг, следователно явно не е само до популизма, но какво още има - не знам, вие сте големи "разбирачи", вие кажете.
П.С.> Не става въпрос само за Сидеров, обяснете и нещо за феномените ДПС и БСП, които заедно с Атака са единствените партии с твърдо ядро, а Атака и ДПС са единствените партии с растящ електорат. Според вас, това само от популизъм ли е, и ако не - какво друго има?![]()
Левски шампион але але!
А аз защо не го знам това? :PПървоначално написано от Ziezi
Ама ние си те знаем, че не си добре и предполагам, че почти всички сме сигурни в това...
бан по ип и профил
заобикаляне на бан + нови нарушения
Да разбирам ли,че това ти е "тезата" или просто изместваш въпроса,щото няма кво друго да кажеш?Първоначално написано от Мo6nо
Ами обеснявам ти както го разбирам. По изключително прост начин защо се случва така...
Едните хора гласуват за Атака, защото другите хора гласуват за ДПС, а другите гласуват за ДПС, защото едните хора гласуват за Атака.
За мен ДПС и Атака са един вид "партньори", защото докато съществуват едните, ще съществуват и другите. И поне аз смятам, че когато изчезне едната от двете партии и другата ще западне...
А за БСП трябва да питаме бабите и дядовците си. Но баща ми и майка ми гласуваха за тях, само защото Волен Сидеров е другият кандидат...
бан по ип и профил
А да споменеш тогава, защо ДПС е в парламента от 1990 година, а Атака от 2005 г.? И защо ДПС е създадена 1990 година (пък може и по-рано, но с това име май е от тогава), а Атака 2005 г.? Друго обяснение за растящите електорати на ДПС и Атака имаш ли?Първоначално написано от Мo6nо
![]()
Левски шампион але але!
ДПС са турска партия и за нея гласуват турците(или тия,които се мислят за турци).Ако ще да турят пингвин за председател на партията пак ще е така!АТАКА са единствената опозиция в момента на всички и хората го виждат това и за това все повече гласуват за нея!
Принципно не питах теб, а Мощния, но нищо, здраве да е.Първоначално написано от Ziezi
![]()
Левски шампион але але!
Не. Не отмествам темата. Просто ти отмести темата и не отговорил на тезата ми. Аз на какво да отговарям?... сам не себе си ли?Първоначално написано от Ziezi
Ами да прав си, донякъде...
Но ДПС не се увеличи ли страшно броят на гласувалите за нея на Парламентарните избори през 2005 спрямо 2000 и това не беше ли именно заради повята на Атака..
И ако ДПС изчезне, най-вероятно и Атака ще изчезне, т.е. хората ще си останат същите, но в друга формация и ще дрънкат други глупости, които са им удобни в онзи момент от време...
бан по ип и профил
популизъм
лат. “народ” -изъм
1.Съвкупност от идейно-политически течения от радикален характер, които си поставят за цел да се ръководят от “волята на народа” и да се осъществяват преки контакти с народните маси.
2.Примитивна политическа тактика, която има за цел да заблуждава и манипулира народните маси чрез щедро раздаване на обикновено неосъществими обещания и др.; демагогско флиртуване с тълпата.
Предлага неща, които са ясно неосъществими и неприложими в дадената ситуация. Прави се с цел подобряване на имиджа-т.е популизъм. Нищо реално, нищо осъществимо, красиви приказки и толкова.
Всичките в парламента са такива, но той е особено ярък пример, затова стана въпрос за това. Колегата ни убеждава къф е пич Боленчо и ние му обясняваме, че не е.
Както е казал Алеко "Всите са маскари"![]()
п.с Да бе, таз Роска много кухо парче... Да не би да е част от световната еврейска конспирация срещу Сидеров???![]()
1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
3. Работата е свещена. Не я докосвай!
4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.
Приятелю, явно наистина не следиш ама хич политиката. На ДПС електората им се увеличава, не толкова, защото повече хора гласуват за партията, колкото все повече хора НЕ ГЛАСУВАТ за никой! Тоест, какво излезе от цялата тема, че май-май има полза и от гласуването. А когато бяха изборите, никой по телевизии и медии не смееше и гък да каже за Атака, за да не знаят хората за нейното съществуване (изключение прави Слави, който се опита да я оплюе, но на него освен хората без право да гласуват и роднините му, никой друг не му вярва), така че високият вот на ДПС не се дължи на присъствието на Атака (присъствие, което никой не вярваше, че ще го има). Сега ще има избори за евро-депутати, отново ще има "изненади" за незапознатите (отново Слави ще плюе Сидеров, Костов и другите, а ще се мазни на актуалните управляващи), следващите "изненади" ще са на местните избори, и така до не знам кога.Първоначално написано от Мo6nо
![]()
Левски шампион але але!
Не можах да открия данните точно по броиката хора, но видях, че презз 2000 са гласували 7,45%(цък), а през 2005 - 14.07 % (цък.
Сори ама незнам броят на гласувалите да е намалял двойно, че да излязат такива резултати...
Експлойтед, че изобщо не разбирам от политика. Не разбирам, ама твърдя, че някои хора тук разбират още по-малко...
бан по ип и профил
Все пак,ако си достатъчно коректен трябваше да споменеш гласуването по 5 пъти на някои хора,рейсовете от анадола и тн.Първоначално написано от Мo6nо
Да, но тези хора са идвали с рейсовете, защото имат роднини тук. Ако Атака не е потенциална опасност за тях, то тя е такава за техните познати, роднини и сънародници...Първоначално написано от Ziezi
бан по ип и профил
Оф,аре престани да говориш глупости!Колкото и да не ти се верва не особено случаен в тази материя!Тези хора дойдоха специално за изборите за да гласуват за Първан ага(на последните избори) и то не на едно място!Естествено,управници те се бяха погрижили изборите да съвпаднат точно с рамазана за да имат после оправдание защо толкова хора да досли в България от турция по тва време!Първоначално написано от Мo6nо
... което не променя фактът, че са дошли толкова много хора само заради Атака. Разбираш ли? Докато повече хора гласуват за Атака, повече хора ще гласуват и за ДПС...
бан по ип и профил
... И толкова повече млади хора няма да гласуват.
Но не мисля, че има кой знае каква връзка между това колко гласуват за Атака и колко за ДПС.
бъди спокойна...Първоначално написано от rosskata
в скоро време и старите няма да могат да гласуват.![]()
бан по ип и профил
Пак не позна!ДПС цели да вземе колкото се може повече власт(както и всяка една партия)..Независимо дали АТАКА я има или не!Първоначално написано от Мo6nо
Ти просто се правиш не неразбиращ, защото така ги е удобно. Всяка партия се цели за повече власт, независимо дали е ДПС или някоя друга. Но когато Атака я няма, просто няма да гласуват толкова много турци за ДПС, защото няма да имат същият стимул да гласуват, който имат когато Атака я има. Ако пък ДПС изчезне, Атака също ще изчезне. Хората, които са в нея ще се трансформират в друга пратия и ще говорят други работи, които са им удобни в онзи момент от време...Първоначално написано от Ziezi
Незнам дали аз не се изразявам правилно или ти се правиш на маумен, но като се има в предвид, че по-рано не разбра и Лейк Бодом си мисля, че е второто...
бан по ип и профил
Не,всъщност ти не се правиш на неразбиращ,щото просто не разбираш!На тези хора има се плаща да дойдат да гласуват примерно за номер 15 на бюлетината!Имаше доста такива документални филми(естествено тях няма да ги видиш по БТВ),които показват,че повечето от тия турци дори немат представа за кой гласуват!Така,че пак издишаш!Първоначално написано от Мo6nо
Първоначално написано от Ziezi
Само Атака се стремят към... ПОвече банички в лафката на парламента, нали? И Световно господство на арийската раса... Затова гласувайте за тях!![]()
И стига с това "Ти не разбираш" -това е слаб аргумент...
Аз говорех за теб. Допуснал съм някой тепнически грешки, защото бързах в писането, но мисля, че го написах достатъчно ясно, за да ме разбереш.Първоначално написано от Ziezi
Аз изобщо не разбирам, но твърдя че ти разбираш още по-малко от мен...
За кои телевизии говориш. За Скат ли? Че аз я гледам по-често от БТВ (аз почти не гледам ТВ) и не пропускам предаването на Вучков.
И защо никой освен теб (като изключим Айр_Ж) не ми опорства. Аз изобщо не ти зачитам мнението...
бан по ип и профил
Това е защото всички сме тъпи и нищо не разбираме от политика , за разлика от господина...
Хайл, Волен!
Кое изобщо не зачиташ в мнението ми?Първоначално написано от Мo6nо
ПП:роске,май нещо ти свършиха "аргументите",а?