- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Защо младите хора са аполитически настроени?
За каква политика може да става въпросПърво вижте ни законите, някои от тях са азсурдни, а други не се спазват. Погледнете средната заплата на българина
, погледнете пенсийте, здравеопазването, абе всичко
![]()
![]()
И някой си умник е измислил да каже тъпия лаф "Законите са създадени за да се нарушават"
![]()
![]()
Днес например 2-3ма човека нарушиха законите като пресякоха неправило пред колата ми и после познаите кой ще е виновен
естествено всеки си мята боклуците където му падне и естествено няма кой да му сложи една глоба. Представете си щом за тези на пръв погледн не до там елементарни неща не се спазват, какво да кажеме за нещо друго. И това е така, защото политиката ни е такава и ни е оставила да си правиме каквото си искаме и както си искаме.
Иначе на мнение съм, че голям прецент от младите хора не разбират от политика, друг процент са се примирили и остават единици-оптимисти които се надяват да допринесат с нещо за тази държава.
Младите хора...трудно ми е да говоря за всички, защото все пак всеки е различен и има собствено виждане за нещата. Затова ще говоря за себе си. Аз лично не съм запозната с политиката, но не обвинявам никого, че не ме е запознал с "нея", просто защото аз самата не съм изявявала желание да знам нещо повече. Не се интресувам и това може би е грешка(която май трябва да поправя). Дали ще се занимавам с политика? Мисля, че не...не ме влече по никакъв начин пък и съм се насочила към съвсем друга посока.
The journey never ends.
Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.
А може би не? Ако някой взезне у вас знаеш ли, че нямаш право да му направиш нищо? Знаеш ли, че ако го раниш той може да те осъди? Пък да не говорим да го убиеш, ако те е нападнал. И така нататък.Първоначално написано от exploitedteen
![]()
Да, бе и аз като малък си мислех че като някой ме пребие мога да го осъдя и сичко ще стане като по филмите
В крайна сметка разбираш че е много по-лесно да вземеш произволен винкел и да си го върнеш вместо да се опитваш да съдиш някой щото като/ако се стигне до дело и двамата няма да помните за кво се съдите..
Mi zashto...zashtoto politikata v bg e shibana!Vsi4kite politici sa kradci i moshennici ama samo SDS i Nedelcho Beronov trqbvashe da stane prezident ni6to 4e beshe na vazrast
Да, така еПървоначално написано от lolly_
![]()
Темата трябва да продължи!![]()