.

Виж резултатите на анкетата: Защо младите хора не проявяват интерес към политиката?

Гласували
54. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Защото не са запознати

19 35,19%
  • Защото няма какво да се направи

11 20,37%
  • Защото смятат, че не могат да направят нищо повече

24 44,44%
Отговор в тема
Страница 7 от 7 ПървиПърви ... 34567
Резултати от 151 до 160 от общо 160
    Мега фен Аватара на malka_sladuranka
    Град
    София
    За каква политика може да става въпрос Първо вижте ни законите, някои от тях са азсурдни, а други не се спазват. Погледнете средната заплата на българина , погледнете пенсийте, здравеопазването, абе всичко И някой си умник е измислил да каже тъпия лаф "Законите са създадени за да се нарушават" Днес например 2-3ма човека нарушиха законите като пресякоха неправило пред колата ми и после познаите кой ще е виновен естествено всеки си мята боклуците където му падне и естествено няма кой да му сложи една глоба. Представете си щом за тези на пръв погледн не до там елементарни неща не се спазват, какво да кажеме за нещо друго. И това е така, защото политиката ни е такава и ни е оставила да си правиме каквото си искаме и както си искаме. Иначе на мнение съм, че голям прецент от младите хора не разбират от политика, друг процент са се примирили и остават единици-оптимисти които се надяват да допринесат с нещо за тази държава.

Супер фен Аватара на In4iTu_
    Град
    Варна
    Младите хора...трудно ми е да говоря за всички, защото все пак всеки е различен и има собствено виждане за нещата. Затова ще говоря за себе си. Аз лично не съм запозната с политиката, но не обвинявам никого, че не ме е запознал с "нея", просто защото аз самата не съм изявявала желание да знам нещо повече. Не се интресувам и това може би е грешка(която май трябва да поправя). Дали ще се занимавам с политика? Мисля, че не...не ме влече по никакъв начин пък и съм се насочила към съвсем друга посока.
    The journey never ends.
    Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
    Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.

Супер фен Аватара на BornFromPain
    Град
    SFC HC
    Абе както обичам да казвам ДаВърятНаМайкаСиПутката сичките полирически смотяняци щото тия като мене ще живеят нормално само ако се сцепват от бачкане.. Та що поне да не ги попсувам в същото време?
    Черното отива на всичко. Рано или късно.

Супер фен Аватара на _donna_
    =D>

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от exploitedteen
    За каква политика може да става въпрос Първо вижте ни законите, някои от тях са азсурдни, а други не се спазват.
    Законите ни са доста добри, това че не се спазват е отделен въпрос...
    А може би не? Ако някой взезне у вас знаеш ли, че нямаш право да му направиш нищо? Знаеш ли, че ако го раниш той може да те осъди? Пък да не говорим да го убиеш, ако те е нападнал. И така нататък.

Град
    SFC HC
    Цитирай Първоначално написано от malka_sladuranka
    Цитирай Първоначално написано от exploitedteen
    За каква политика може да става въпрос Първо вижте ни законите, някои от тях са азсурдни, а други не се спазват.
    Законите ни са доста добри, това че не се спазват е отделен въпрос...
    А може би не? Ако някой взезне у вас знаеш ли, че нямаш право да му направиш нищо? Знаеш ли, че ако го раниш той може да те осъди? Пък да не говорим да го убиеш, ако те е нападнал. И така нататък.
    Абе на кой му пука за законите бе.. Ако влезе у нас ще го изкъртя с подръчни матеряли и ще го оставя пред входа кварталните наркомани да го довършат. Кво общо има закона в цялата работа?

Град
    София
    Това че ще те осъдят

Град
    SFC HC
    Да, бе и аз като малък си мислех че като някой ме пребие мога да го осъдя и сичко ще стане като по филмите
    В крайна сметка разбираш че е много по-лесно да вземеш произволен винкел и да си го върнеш вместо да се опитваш да съдиш някой щото като/ако се стигне до дело и двамата няма да помните за кво се съдите..

Mi zashto...zashtoto politikata v bg e shibana!Vsi4kite politici sa kradci i moshennici ama samo SDS i Nedelcho Beronov trqbvashe da stane prezident ni6to 4e beshe na vazrast

Град
    Свободния свят
    Цитирай Първоначално написано от lolly_
    samo SDS i Nedelcho Beronov trqbvashe da stane prezident ni6to 4e beshe na vazrast
    Да, така е
    Темата трябва да продължи!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си