Изключително възмутително е, че младите не се интересуват от политика и не гласуват (а дори да се интересуват, пак не гласуват). Има толкова много партии, струва ми се, че все някоя ще отговаря на техните виждания за правилна политика. Но какво ли се учудвам, след като е прокарано като ценност това да киснеш по кафетата и дискотеките по цял ден, да отсъстваш поне 3 дни в седмицата от училище и да козиш всекидневно. А това, че младите не гласуват, просто доказва, че за разлика от другите страни, където хората, които могат да променят статуквото са студентите, то тук, това са пенсионерите, но те не го променят, защото всички знаем за кого гласуват! А факта, че на никой не му се гласува, аз го приемам, че са доволни от досегашните управления и не им пука кой ще ги управлява, защото все е зле. Да, ама доста от хората с подобно мислене рано или късно хващат самолета в посока цивилизована Европа и си висят там за постоянно, не мислят и за връщане! И в заключение - простоватите хора не ме бърка дали гласуват, но млади студенти (все пак се предполага, че щом си студент би трябвало да не си прост, или поне не колосално прост) да не гласуват - безкрайно възмутително и осъдително!