Цитирай Първоначално написано от rosskata
Не,който гласува за ДСБ,СДС,НДСВ,БСП е пълен идиот!
М... Начи остават ДПС и Боленчо... Ако това ми е избора по-скоро бих се гръмнала отколкото да гласувам

Експлоитед, сега само ми затормозяваш и без това изтормозения (от калкулиране на всевъзможни данъци) мозък

Държавата и Институциите би трябвало да защитават интересите на Човека и Обществото... ПОнеже без Общество държавата не би могла да съществува... Но когато институциите не защитават и не се грижат за Човека, Обществото губи вяра в тях и Човека се превръща в незаинтересован от процесите в Държавата плазмодий, който само плюе по Държавата и Институциите(което те си и заслужават), понеже съзнава, че трудно би могъл да промени каквото и да било... Но не това е проблемът. Проблемът идва когато същият този Човек почва да обвинява ИНституциите за своите лични проблеми, с които може да се справи, ако се задейства... И така Обществото се превръща в сбирщина от Човеци, които ,донякъде по вина на Държавата и нейното бездействие по проблемите на Обществото, чието решение зависи от нея, започват да се оправдават за всичко което не им изнася, с Държавата и Институциите... От ковто страдат и Човека, и Обществото, и Институциите, И Държавата... И моя нещастен мозък ,който сътвори най голямата глупост на света...

Знаех си, че трябваше просто да продължа да се заяждам с хората, вместо да се опуитвам да мисля...
Да наистина,най-добре е да се гръмнеш!Поне така ще си запазиш достойнството!