- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Защо младите хора са аполитически настроени?
Ами може и да не са съдържателни, но изразяват позицията ми по политическия феномен наречен Волен Сидеров- Популист, който дигайки ръка нагоре и правейки се наХитлер привлича всички националисти и националистчета, и наци- скинхедчета на своя страна... Крещейки неистово очевидни дефекти на системата на управление в България, плямпайки за това коко са корумпирани политиците и т.н, за да печели избиратели, но без да даде нито една идея за решение на и без това очевидните проблеми (с малцинствата, например)... Но да не забравяме, че евреите са виновни за всичко и тяхната конспирация за световно господство...Може би просто човекът е умен , за да разбере какво ще накара хората да глсуват за него... Говори точно това, което много хора искат да чуят... И все казва "Ще се борим за това", "Ще отстояваме онова", "Ще попречим на третото", но никога КАК, никога Как това ще се отрази на останалите неща... Никога.
Все едно да гласувам за Слави Трифонов... И по-зле.
И определено не бих гласувала за човек, срещу когото са водени дела за подтикване към дискриминация въз основа на раса, етнос и сексуална ориентация, както и за лъжесвидетелстване и подтикване към такова... КОйто сипе ругатни и обиди наляво и надясно, дава обещания като е наясно че няма да ги изпълни, и прочие...
И ако толкова искаш теза:
Не гласувам защото никоя политическа партия не би могла адекватно да изрази моето мнение и да защити моите интереси в парламента. И защото няма да ставам пряка причина за влизането на поредния самодоволен тлъст политик в парламента, с цел личното му обогатяване и там неговите си сделчици и работи. Няма да гласувам за хора, които не ходят на заседанията на парламента, гласуват с чужди карти, говорят празни приказки и дават малоумни обещания. Гласът ми не може да се купи с 10 лева, с кебапчета, с националистически лозунги или с обещания за "800 дни".
Гласувах веднъж:
-- ДА видя какво е;
-- Защото ми беше любопитно;
-- За партията, която беше според мен най-малкото зло за момента.
Може би с негласуването ми непряко помагам на същите тези самодоволни малоумници в парламента, но поне не е пряко, а е косвено.
Ако искаш още теза, имам още какво да кажа...
ПОсле отивам да си разбивам главата в някоя стена (или да се гръмна) както ме посъветва ти най- мило![]()
п.с Ако трябва да гласувам за Болен, ще се гръмна!
1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
3. Работата е свещена. Не я докосвай!
4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.