.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 32
    Guest

GRIVNI S MANISTA ??

A WE MACKI PRAVITE LI SI GRIVNI OT MANISTA??? ILI NAPRAVO SI GI KOPUVATE GOTOVI? AKO SI GI PRAVITE BIHTE LI MI KAZALI KADE SE PRODAVAT HUBAVI MANISTA I NA KAKVA CENA SA... AKO IMATE SNIMKI DAITE GI MERSI MNOGO

burningkiss
    Guest
    kypyvam si

Повече от фен
    Град
    О.С. , гр. Карнобат
    Еми значи не са скъпи....50 ст мисля че е пакетчето,но зависи сега от мънистата.Аз лично не нося такива гривни,само сребро . Като отидеш в магазин където продават ластички и т.н. ,или гоблени би трябвало да намериш мъниста.
    За да излизам с друг значи не си ме канил, за да лягам в леглото на друг значи в твоето ми е било студено, за да обичам друг значи не съм била обичанa!!! I lOVe YoU B...

Голям фен
    Град
    на луната
    Аз лично не нося, но една моя приятелка се беше побъркала на тая тема. Купуваше си мъниста от магазините дето продават гоблени, и са доста евтини.
    Don`t be afraid of perfection-you`ll never reach it!

Град
    Пловдив
    В Пловдив имаме сспециален магазин само за мъниста
    Обичам и теб...Обичам и нея...Но нея мога да си я посея...

Супер фен
    Град
    на най-обичания мъж в сърцето . . .
    В но нейм правят гривнички от разни мъниста .Иначе в магазини за гоблени съм виждала да се продават
    Извинете ме за правописа , но нямам нерви за тирета и запетайки

Мега фен
    Град
    София
    Ако си от София...се сещам за няколко, поне тези, в които ходя аз де: No name- намира се в една пряка на витошка, до Манго пряката дето е тръгваш отляво и след една аптека е. След това се сещам за Пунто- значи на шишман една пряка е, тая дета и срещу 7мо и тръгваш надолу към стадиона отдясно е, по едни стълбички надолу. След това се сещам за Слънчоглед. Той е пак в една пряка на шишман-Иван Вазов е улицата. Както си на шишман тръгваш нагоре към парламента и там на един ъгъл има нещо с една черна ограда, там завиваш наляво към театъра, абе точно до натъмно е. Там са най - евтините шнурчета и закопчалки. Има и едни магазинчета Умбопо, то пак е в нещо като пряка на шишман, още продължаваш нагоре към парламента и улицата срещу 133то.Там е отляво е. Според мен там са най- красивите мъниста. Иначе цените варират. В ноу нейм има и по 1 стотинка ама те са много мънички. Иначе метълните мъниста са от 20 до 80стотинки, големите метални са от 1.50 до към 4-5 лева. Има керамични от 10 до към 60 стотинки. Стъклеми към 60...абе различно е. Ама ако ходиш по добре направи комбинация между Умбопо и Слънчоглед

Guest
    10x mn

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    амм гривни ..мен ме кефят едни с дървени маниста или от кост супер яки са ... и си купувам такива ... или си ги правя .. по обикновените гривни повече ме радват

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

еееми аз имам адски мн мъниста имах и 50тина гривни ма новата година ги развалих сега ще си правя нови... та магазини за мъниста из сф адски мн на секи ъгъл
    1. Графа - от Мимаз надолу стига6 до енда банка и след нея точно имамагазинче за коп4ета там има супе рмн мъниста
    2. Юрий Венелин - първата пряка от Гурко към Графа , г.д. при 7мо
    3. Но Нейм - Кърниградска 14 - пряка на Витошка
    4. по Витошка от Патриарха към Алабин от страната на Мак Донълдс вървиш вървиш и се оглеждаш за 1 като мини базарче пак има
    5. на 5те кюшета
    абе мн са сички магазини за копчета почти има мъниста влизаш и питаш
    f*ck off!

Цитирай Първоначално написано от ^Santra^
    Ако си от София...
    malko te povtorih sry ma me marze6e da 4eta
    f*ck off!

Супер фен Аватара на evil_lady_in_black
    Град
    извън всякаква реалност
    Аз предпочитам да си ги купя готови

няма по - голяма тръпка от това да си ги направиш сам :P
    f*ck off!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от yuHku
    няма по - голяма тръпка от това да си ги направиш сам :P
    nali

аз не съм пробвала сама но има много готини магазинчета където сам си избираш мотивите а те ти правят гривнички,обички или каквото др искаш.много съм се запалила по тези защото са уникални и всяко бижу е различно
    а вие какво мислите за тях?

Цитирай Първоначално написано от fire_spark
    аз не съм пробвала сама но има много готини магазинчета където сам си избираш мотивите а те ти правят гривнички,обички или каквото др искаш.много съм се запалила по тези защото са уникални и всяко бижу е различно
    а вие какво мислите за тях?
    nice nice
    f*ck off!

магазини Умбопо. Тва е магазин за маниста и за ръчно изработени гривни мн са яки те са 3:
    1. ул. Хан Крум 20
    2. бул. Скобелев 44
    3. ул. Аксаков 30

:P

Повече от фен Аватара на mp3f
    Град
    V hrastite otlqvo
    Цитирай Първоначално написано от LiCk|It_OfF
    axaaa neka viiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Guest
    слънчоглед, умбопо, но нейм, пунто, мънисто (има и един до витошка).. във В. Търново има в мухоморката един магазин за мъниста... За магазини за гоблени незнам, не съм виждала мъниста в такива магазини

Повече от фен
    Град
    south_park
    аз много обичам да си правя сама
    в пловдив има много магазинченцета за мъниста
    и наистина е голяма тръпка и си ги носиш с кеф ,и никой няма като твоите гривнички
    you should kill yourself >=D

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от mp3f
    Цитирай Първоначално написано от LiCk|It_OfF
    axaaa neka viiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
    Даже вече и 3.С онзи малкия в капана и големия на двата етажа на съшата улица.

Цитирай Първоначално написано от EMILY the strange
    аз много обичам да си правя сама
    в пловдив има много магазинченцета за мъниста
    и наистина е голяма тръпка и си ги носиш с кеф ,и никой няма като твоите гривнички
    Освен мен

Повече от фен
    Град
    south_park
    ти да не си linkin_park_fenka?
    ако си естествено че ше имаш като моите нали аз ти
    ги напраих
    you should kill yourself >=D

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от EMILY the strange
    ти да не си linkin_park_fenka?
    ако си естествено че ше имаш като моите нали аз ти
    ги напраих
    Аз съм.Обач сега онази с големите топчета си я изпуснах в шахтата на асансъора и сега съм с същата само че без онея двете големите и не са само розово и черно ами има и зелено.

П.П.Спирам с чата.

Мега фен
    Град
    София
    Някой път си правя,ако няма такова дето искам! Ами продават на Шешман в едно магаэинче,а и на улица Кра Кра има едно магаэинче специално эа такива неща Много са евтини-по 5 10 20 стотинки
    [size=7][b][u]fosse cos

mmm ponqkoga si kupuvam a drug put kato immam zor otivam v no name i tam mi go pravqt kakto az si iskam .. :P

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си