.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 25

Тема: taen seks

sssss```
    Guest

taen seks

znachi iskam da pitam majoretka sum i edin ot otbora mn me kefi v posledno vreme...a az si imam priqtel ot godina i neshto i toi sushto..no reshih da mu se vklucha v skype i si chatihme i taka stignahme do temata sys seksa..i si lichi che i na nego mnogo mu se iska kakto i na men, no i dvamata ne iskame da zarqzvame gadjetata si i sichko da e taino...obache mn se kolebaq pomognete mi pls..da imam li neshto s nego ili ne spored vas?! Sluchvalo li vi se e neshti podobno?

Супер фен
    Град
    И в началото бе Люлин :D
    Ще ти бъде ли приятно гаджето ти така да ти изневери?
    2 т. от правилника. Бан на профил

Мега фен Аватара на koalka
    Цитирай Първоначално написано от Ice_Queen
    Ще ти бъде ли приятно гаджето ти така да ти изневери?
    Хората, които изневеряват, не мисля за това, което наистина е жалко. Абе, за какво трябва да нараняваш по този начин човека допълнително?Така му показваш две неща-не го обичаш и, че с изневярата го нараняваш.По-добре първо се раздели с човека и чак тогава прави нещо.

Guest
    predi da pravish neshto se postavyay na myastoto na drugite, toest postavi se na myastoto na gajetoto i si predstavi kak toy pravi sex s druga, a ba teb ti kaza "obicham te", lije, che te obicha, zatova nyama da e hich hubavo, ako mu izneverish.

Супер фен
    6te e glupavo ako napravite ne6to ... ako dyrji6 na priqtelq si ne go pravi ...
    Облякох черни дрехи върху бялата си душа
    за да се слея със сивата безмълвна тълпа.

Darkness Is My Fate, but I Have an Angel Heart !!!
    Between Darkness and Light I'm ready to Fight !!!

TheDarkAngelOfHope ... comming soon for your last Hope !

Помисли как би се чувствала ти, ако приятелят ти направи нещо такова. За мен изневярата е нещо ужасно и никога не съм изневерявала. Според мен не трябва да го правиш.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

sssss``
    Guest
    em to nikoi nqma da razbere be hora..tochno tva e che ne iskame da si naranqvame gadjetata i za tova nqma da im kazvame..oh mn e slojno.. obache tova momche mn me privlicha

aa bravo na teb i az sym majoretka \/ ami slu4valo mi se ne6to podobno,imah priqtel,no se zapoznah s negov priqtel,s koito pyk stanahme priqteli ama obknoveni de, ne gadjeta i 4esto si izlizahme i leka poleka se zaharesvahme,toi se vkliubi daje) i dosta ne6ta sme pravili zaedno posle skysah s togava6niq mi priqtel i sega pove4e ot polovin godina sym s nego. da ti kaja, mn mi be6e gadno pri misylta, 4e izneverqvam, oba4e sega ne syjalqvam, struvalo si e abe spokoino, ako i dvamata go iskate kakvo pyk 6te se vidim v ada xixi aide uspeh!

Фен
    Град
    На далече
    Не го прави ! Съвестта ще те гризе ти философията и етика и право не си ли учила . Съвестта не прощава !

Guest
    Съгласявам се с puppy, щом си задаваш този въпрос значи харесваш това момче повече отколкото гаджето си.

Rado89
    Guest

re

А ве хора чукайте се докат можете(с презерватив,че после вече и да искате нема да можете-еби наред,еби безчет......

ами зависи от това до каква степен държиш на гаджето си аз например сам имала такива моменти и сам го правила но после определено ми беше гадно и си признах пред приятеля ми
    Не ходи по чуждите стъпки, защото няма да оставиш следа!!!

Guest
    мъж ли е, не го жали...

Супер фен Аватара на SuN4o_F
    Цитирай Първоначално написано от puppy
    aa bravo na teb i az sym majoretka \/ ami slu4valo mi se ne6to podobno,imah priqtel,no se zapoznah s negov priqtel,s koito pyk stanahme priqteli ama obknoveni de, ne gadjeta i 4esto si izlizahme i leka poleka se zaharesvahme,toi se vkliubi daje) i dosta ne6ta sme pravili zaedno posle skysah s togava6niq mi priqtel i sega pove4e ot polovin godina sym s nego. da ti kaja, mn mi be6e gadno pri misylta, 4e izneverqvam, oba4e sega ne syjalqvam, struvalo si e abe spokoino, ako i dvamata go iskate kakvo pyk 6te se vidim v ada xixi aide uspeh!
    haahh i pri nas se polu4i ne6to takova.... macko pomisli si...
    Love you Kris !!!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от NeJnA_DrOgA^
    мъж ли е, не го жали...
    " ..мъж ли е,мъж ли е, не го жали.. " Помниш ли тая песен, помниш ли ти? Минаха, минаха 5 лета др. е вече песента. Друга е, друга е модата. Сбърка се нещо природата! В наще модерни времена знаеш ли кой е мъж, кой жена?! Мъж ли е, жали го ейй! Радвай се, че не е г*й ! Хванеш ли го, здраво дръж! Рядко има свестен мъж ...

хехехе

Аз съм на мнението на повечето! Постави се на негово място! Държите един на друг, нали? Ако разбере ще го нараниш много.. Не го прави ...

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Е ти си знаеш най-добре. Не е чак толкова кой знае какво

Супер фен
    Град
    Sofia
    Ще кажете , че съм простак, но аз веднага бих го наебал, като естествено това няма ни най-малко да намали чуствата ми към приятелката ми! Секса за удоволствие не винаги е изневара особено ако се прави еднократно и с непознат човек!
    Better keep your mouth shut and appear stupid instead of open it and remove all doubts

Guest

Re: taen seks

Цитирай Първоначално написано от sssss```
    znachi iskam da pitam majoretka sum i edin ot otbora mn me kefi v posledno vreme...a az si imam priqtel ot godina i neshto i toi sushto..no reshih da mu se vklucha v skype i si chatihme i taka stignahme do temata sys seksa..i si lichi che i na nego mnogo mu se iska kakto i na men, no i dvamata ne iskame da zarqzvame gadjetata si i sichko da e taino...obache mn se kolebaq pomognete mi pls..da imam li neshto s nego ili ne spored vas?! Sluchvalo li vi se e neshti podobno?
    Ето я първата стъпка- правиш я и колетото на курварството се завърта без да спира. Курвва си!

Guest
    Много тъпи путки има по тоя свят и ти си една от тях.

Повече от фен
    Град
    В една приказка :)
    kakto kazaha po-nagore....shte ti e priqtno li da ti izneverqt na tebe ? Shtom mislish za iznevqra ili si gledala nqkoi film s lubovnica,iii ooooo kolko sym velika,da sym majoretka i da byda s dvama..ili prosto ne obichash gajeto si ...

Голям фен
    Град
    София
    Sega iskash da ti se kaje "napravi go kakvo ti puka!" i da ti e 4ista syvestta li?az sym protiv pyk ti kvot shtesh pravi.6tom ve4e obmislqsh iznevqrata,po-dobre da ne bydesh s tvoq priqtel..

Супер фен
    Град
    Навсякъде и по всяко време!
    Оффф,от такива като тебе ми е писнало,абе ти приятел си имаш от колко време-той не те ли задоволява достатъчно???!Малее,опази ни господи от такива като тебе.Тайно щяла да се ч*ка с другия.Първо скъсай с гаджето си,ако ти е останал поне капка мозък в главата,и после пускай на който ти падне и когато ти се "прииска".

Guest
    Удри на ебънье!Eби го и те тава е!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Много тъпи путки има по тоя свят и ти си една от тях.
    i izvoda e sledniq : majoretkite sa KURVI

sled vreme glupavata aftorka shte pusne tema kak da se sybera sys gajeto oshte go obicham no mu izneverih i mn syjelqvam !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си