- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- taen seks
znachi iskam da pitam majoretka sum i edin ot otbora mn me kefi v posledno vreme...a az si imam priqtel ot godina i neshto i toi sushto..no reshih da mu se vklucha v skype i si chatihme i taka stignahme do temata sys seksa..i si lichi che i na nego mnogo mu se iska kakto i na men, no i dvamata ne iskame da zarqzvame gadjetata si i sichko da e taino...obache mn se kolebaq pomognete mi pls..da imam li neshto s nego ili ne spored vas?! Sluchvalo li vi se e neshti podobno?
Ще ти бъде ли приятно гаджето ти така да ти изневери?
2 т. от правилника. Бан на профил
Хората, които изневеряват, не мисля за това, което наистина е жалко. Абе, за какво трябва да нараняваш по този начин човека допълнително?Така му показваш две неща-не го обичаш и, че с изневярата го нараняваш.По-добре първо се раздели с човека и чак тогава прави нещо.Първоначално написано от Ice_Queen
predi da pravish neshto se postavyay na myastoto na drugite, toest postavi se na myastoto na gajetoto i si predstavi kak toy pravi sex s druga, a ba teb ti kaza "obicham te", lije, che te obicha, zatova nyama da e hich hubavo, ako mu izneverish.
6te e glupavo ako napravite ne6to ... ako dyrji6 na priqtelq si ne go pravi ...![]()
Облякох черни дрехи върху бялата си душа
за да се слея със сивата безмълвна тълпа.
Darkness Is My Fate, but I Have an Angel Heart !!!
Between Darkness and Light I'm ready to Fight !!!
TheDarkAngelOfHope ... comming soon for your last Hope !
Помисли как би се чувствала ти, ако приятелят ти направи нещо такова. За мен изневярата е нещо ужасно и никога не съм изневерявала. Според мен не трябва да го правиш.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
em to nikoi nqma da razbere be hora..tochno tva e che ne iskame da si naranqvame gadjetata i za tova nqma da im kazvame..oh mn e slojno..obache tova momche mn me privlicha
aa bravo na tebi az sym majoretka
\
/ ami slu4valo mi se ne6to podobno,imah priqtel,no se zapoznah s negov priqtel,s koito pyk stanahme priqteli
ama obknoveni de, ne gadjeta
i 4esto si izlizahme i leka poleka se zaharesvahme,toi se vkliubi daje
) i dosta ne6ta sme pravili zaedno
posle skysah s togava6niq mi priqtel i sega pove4e ot polovin godina sym s nego. da ti kaja, mn mi be6e gadno pri misylta, 4e izneverqvam, oba4e sega ne syjalqvam, struvalo si e
abe spokoino, ako i dvamata go iskate kakvo pyk
6te se vidim v ada
xixi
aide uspeh!
Не го прави ! Съвестта ще те гризе ти философията и етика и право не си ли учила . Съвестта не прощава !
Съгласявам се с puppy, щом си задаваш този въпрос значи харесваш това момче повече отколкото гаджето си.
А ве хора чукайте се докат можете(с презерватив,че после вече и да искате нема да можете-еби наред,еби безчет......
ами зависи от това до каква степен държиш на гаджето си аз например сам имала такива моменти и сам го правила но после определено ми беше гадно и си признах пред приятеля ми![]()
Не ходи по чуждите стъпки, защото няма да оставиш следа!!!
Ne
mu izneverqvai
мъж ли е, не го жали...
haahh i pri nas se polu4i ne6to takova.... macko pomisli si...Първоначално написано от puppy
Love you Kris !!!
" ..мъж ли е,мъж ли е, не го жали.. " Помниш ли тая песен, помниш ли ти? Минаха, минаха 5 лета др. е вече песента. Друга е, друга е модата. Сбърка се нещо природата! В наще модерни времена знаеш ли кой е мъж, кой жена?! Мъж ли е, жали го ейй! Радвай се, че не е г*й ! Хванеш ли го, здраво дръж! Рядко има свестен мъж ...Първоначално написано от NeJnA_DrOgA^
хехехе
Аз съм на мнението на повечето! Постави се на негово място! Държите един на друг, нали? Ако разбере ще го нараниш много.. Не го прави ...
Е ти си знаеш най-добре. Не е чак толкова кой знае какво
Ще кажете , че съм простак, но аз веднага бих го наебал, като естествено това няма ни най-малко да намали чуствата ми към приятелката ми! Секса за удоволствие не винаги е изневара особено ако се прави еднократно и с непознат човек!
Better keep your mouth shut and appear stupid instead of open it and remove all doubts
Ето я първата стъпка- правиш я и колетото на курварството се завърта без да спира. Курвва си!Първоначално написано от sssss```
Много тъпи путки има по тоя свят и ти си една от тях.![]()
kakto kazaha po-nagore....shte ti e priqtno li da ti izneverqt na tebe ? Shtom mislish za iznevqra ili si gledala nqkoi film s lubovnica,iii ooooo kolko sym velika,da sym majoretka i da byda s dvama..ili prosto ne obichash gajeto si ...![]()
Sega iskash da ti se kaje "napravi go kakvo ti puka!" i da ti e 4ista syvestta li?az sym protiv pyk ti kvot shtesh pravi.6tom ve4e obmislqsh iznevqrata,po-dobre da ne bydesh s tvoq priqtel..
Оффф,от такива като тебе ми е писнало,абе ти приятел си имаш от колко време-той не те ли задоволява достатъчно???!Малее,опази ни господи от такива като тебе.Тайно щяла да се ч*ка с другия.Първо скъсай с гаджето си,ако ти е останал поне капка мозък в главата,и после пускай на който ти падне и когато ти се "прииска".
Удри на ебънье!Eби го и те тава е!
i izvoda e sledniq : majoretkite sa KURVIПървоначално написано от Анонимко
![]()
sled vreme glupavata aftorka shte pusne tema kak da se sybera sys gajeto oshte go obicham no mu izneverih i mn syjelqvam !