.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Тема: posledstviq..

Hybrid View

Nejno_stava
    Guest

posledstviq..

Takam znaete,4e vseki se stremi da se obeskosmi navsqkade i to za po-dylgotroino,za men posledstvuqta ot kolomaskata i epilatora sa malki pyp4ici i podkojni kosymn4eta,osobeno po prascite i triygylniuka.Iskam da popitam momi4etata imat li takyf problem dali tova gi smu6tava p vreme na sex,a mom4etata dali tova bi gi otvratilo? Kak eventualno bih mogla da se spravq s problema?

Guest
    аз имам същия проблем .... малки пъпчици и подкожни косъмчета от епилатора по краката ми и с нищо не се махат.Спрях да ползвам епилатор и пак не се махат .... просто не знам как да се справя с тях.Много искам да се отърва от тях , някой ако знае как нека помага

SYSY
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    аз имам същия проблем .... малки пъпчици и подкожни косъмчета от епилатора по краката ми и с нищо не се махат.Спрях да ползвам епилатор и пак не се махат .... просто не знам как да се справя с тях.Много искам да се отърва от тях , някой ако знае как нека помага
    Az imam takyf problem,nqkoi 6te dade li nqkfo mnenie po temaa...

Guest
    da vi imam problemite

Супер фен
    м и аз и имам..ама ко да се прай
    Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!

Фен
    Град
    nqkade tam...
    ами с времето ще се махнат...и за да не се получава така обезкосмявайте се по друг начин...хората са измислили фотоепилация, кремове и какви ли не неща просто намерете подходящия метод за вас
    za vseki ima lubov...no nai-4esto nie sre6tame tazi lubov v nai-nepodhodq6tiq 4ovek..Tova ne biva da ni spira.Lubovta ne pita nito koi,nito koga,nito kade.nie prosto trqbva da i se pod4inim....]]

Голям фен
    Град
    Lost In Dying World
    И аз имах такъв проблем още в началото, когато си правех кола маска. Но вече нямам. Трябва да стинеш пъпчицата и да извадиш обърнатият косъм, ако пък е прекалено болезнено за теб, мажеш с йода септ

Guest
    И аз получавам пъпчици от епилатора,момичета,има специални кремове за наранена кожа именно от обезкосмяването.Откакто си слагам крем,кожата ми се успокояbа и нямам пъпки.

_
    Guest
    za krakata polzvaite eksfolianti,za da se premahnat martvite kletki ot kojata i da ne se vrastvat kosamchetata.a za triagalnika polzvaite vitameroren-kremche koeto se maje kogato zapochnat da ponikvat kosamchetata :P

Голям фен
    Град
    City of Providence,Brown university
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    da vi imam problemite
    Няколко минути не си казахме нито дума.Само сърцата ни разговаряха.

Alliance binds us..
    > Best song ever!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си