.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 34
    Tochnooo_ti
    Guest

Svalki :momi4e kym momche

Wyprosa mi e kym momi4etata svalq li li ste mom4e? kak? Mislite li ,4e e unizitelno v diskoteka ili kafe da otide6 da se zapoznaesh s mom4e(vse edno se predlaga? dali mom4etata 4akat nie da i se podnesem na tepsiq?
    A kym mom4etata slu4valo lu vi se e da doide momi4e da se zapoznae s vas i kvo mislite po tozi vypros?

Супер фен
    Mnem ne se e sluchvali da svalqm momche.Samo bivshiq kat ma zarqza malko sa poluchi taka che se go tyrseh i mu sa moleh da sa opraim.INache ne!Ma i ne mislq che e unizitelno!Kvo da mu e unizitelnoto?MOmchetata kat ni svalqt da ne bi da e unizitelno?Pak i edno zapoznanstvo ne znachi che go svalqsh!
    Обичам те <3 !!!

Супер фен
    Доса сичките ми гджета са ме сваляли мен. Считам го за унизително да се предлагам аз.
    2т. системно

s

Po princip momchetata idvat pri men!No imam priqtelki koito pravqt taka i misla che ne e unizitelno!
    ...is just too little too late...

Супер фен Аватара на LO6IQ
    Град
    ...(='.'=) sex: може
    Случвало ми се е да дойде момиче при мен и да се запознаем.
    Въпрос: ,,дали момчетата чакат ние да се поднесем на тепсия''
    Отговор : Разбира се ,че да.

Повече от фен
    Град
    Mental Hospital...
    Цитирай Първоначално написано от LO6IQ
    Случвало ми се е да дойде момиче при мен и да се запознаем.
    Въпрос: ,,дали момчетата чакат ние да се поднесем на тепсия''
    Отговор : Разбира се ,че да.
    Ти си от лошите. Ако ти не знаеш, кой ще знае... *Отива да си реже ръката*
    8 и 11т. системно - бан по ип и профил.

Супер фен
    Град
    Навсякъде и по всяко време!
    Не мисля че става за въпрос за унижение,а за това дали ти пука или не.Е кво,ако си харесам някое момче тряя седа и да гледам като пукъл и да чакам той да дойде ли?Мн ясно че отивам и се запознавам,дреме ми кво ще си помисли-на кой не му изнася-на палатка.
    Сваляла съм момчета много пъти,обичам да владея положението.

Цитирай Първоначално написано от Amayo
    Доса сичките ми гджета са ме сваляли мен. Считам го за унизително да се предлагам аз.

Nasu6toto mnenie sum ;P
    Hahu Hihi

Супер фен
    Град
    VCHC
    Случвало ми се е да ме сваля момиче. Няма какво да се мисли.. Както момче може да свали момиче така и момиче може момче. Не съм голям привърженик на теорията, че момчетата винаги трябва да правят "първата крачка" .

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Undying
    Не мисля че става за въпрос за унижение,а за това дали ти пука или не.Е кво,ако си харесам някое момче тряя седа и да гледам като пукъл и да чакам той да дойде ли?Мн ясно че отивам и се запознавам,дреме ми кво ще си помисли-на кой не му изнася-на палатка.
    Сваляла съм момчета много пъти,обичам да владея положението.
    именно =D> и аз мисля така

Само след като изгубим всичко сме свободни да направим каквото и да е.

що пак да не сваляме и ние момчетата.така е по забавно защо винаги трябва да се чака той прав да......последния пат аз деиствах парва и имам страхотна вразка с този човек вече 8 месеца...кои деиства прав нема значение...важното е да се деиства

Guest
    opredeleno nqma ni6to unizitelno v tva da otide6 da naprai6 parvata kra4ka ;] jenite otdavna zavzeha "zadaljeniqta" na majete

Guest
    Каквото и да си говорим мъжете обичат те да бъдат завоевателите,не завладените.Именно поради това когато една жена се поднесе на сребърен поднос,мъжът още тогава подсъзнателно ще започне да я има за даденост,която може да замени,когато се поеви някоя друга,която да провокира любопитството му.Разбира се това не означава,че момичето не може да направи "първата крачка".

ATAKABG
    Guest
    Аз пък много се кефя на момичета,които поемат инициативата и тръгват да свалят те. Не знам кой е измислил тая глупост,че винаги ние момчетата трябва да си играеме да ви сваляме,а вие да стоите и да чакате наготово.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от ATAKABG
    Аз пък много се кефя на момичета,които поемат инициативата и тръгват да свалят те.
    Навярно защото ти повдига самочувствието.Никой не би отказал когато му се сваля някое момиче,но рано или късно ще ти дойде и друго на главата,защото лесното рядко е най-хубавото.

ATAKABG
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Аз пък много се кефя на момичета,които поемат инициативата и тръгват да свалят те.
    Навярно защото ти повдига самочувствието.Никой не би отказал когато му се сваля някое момиче,но рано или късно ще ти дойде и друго на главата,защото лесното рядко е най-хубавото.
    Нямах това предвид. Не че ми е проблем,ама се дразня като знам,че някое момиче,което харесвам,а и тя ме харесва и знае много добре мойте симпатии към нея,и все пак продължава да чака наготово аз да направя първата крачка...
    Отърсете се от предрасъдъците - "това ТРЯБВА да се прави,онова НЕ ТРЯБВА"... Няма такива неща,къде пише кое трябва и кое не трябва да се прави? Защо да е прието момчето да сваля момичето? Ако момичето харесва някое момче защо да не поеме инциативата тя? Къде е проблема?

Повече от фен Аватара на niki000
    Град
    София
    Аз пък много се кефя на момичета,които поемат инициативата и тръгват да свалят те. Не знам кой е измислил тая глупост,че винаги ние момчетата трябва да си играеме да ви сваляме,а вие да стоите и да чакате наготово.
    suglasen 6tot mnogo 4esto a az go xaresvax ama toi ne napravi purvata kra4ka 6e se grumna... 4aakai malko ne si edinstvenata ia probvai i ti da napravi6 ne6to ne seki put na gotovo. tradiciata e napravena za da se naru6ava

ен4о
    Guest

Re: Svalki :momi4e kym momche

Цитирай Първоначално написано от Tochnooo_ti
    Wyprosa mi e kym momi4etata svalq li li ste mom4e? kak? Mislite li ,4e e unizitelno v diskoteka ili kafe da otide6 da se zapoznaesh s mom4e(vse edno se predlaga? dali mom4etata 4akat nie da i se podnesem na tepsiq?
    A kym mom4etata slu4valo lu vi se e da doide momi4e da se zapoznae s vas i kvo mislite po tozi vypros?
    случвало ми се е момиче да дойде да се запознава с мен... ми кво да мисля... ако е хубава се хубави работи й мисля

Случвало ми се е да свалям момче и то само веднъж,но ние си се познавахме и без това..Иначе мисля,че е по просташко да се предлага момичето.Защо момчетата си мислят че т'ва е някакво унижение?Не е тъка!Даже мисля че това си е вашо задължение!!!

Guest
    Случвало ми се е и не виждам нищо нередно. Живеем в 21ви век и всеки си гони интересите. Не е нужно да чакаш момчето да дойде при теб.

Голям фен
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Случвало ми се е и не виждам нищо нередно. Живеем в 21ви век и всеки си гони интересите. Не е нужно да чакаш момчето да дойде при теб.
    Пак забравих да се логна.
    Денят настъпва и светлите лъчи
    огряват ярко тоя свят огромен,
    но аз посрещам изгрева с разплакани очи,
    че всичко си остана тъжен спомен.

Супер фен Аватара на In4iTu_
    Град
    Варна
    Да, случвало ми се е, но предпочитам момчето "да (ми) се предложи на тепсия" Не е унизително, нормално е :P
    The journey never ends.
    Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
    Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.

Град
    In The Heart of Darkness
    Никога няма да поема инициятивата първа.
    Може да съм старомодна, но предпочитам момчета да направи първата стъпка и мисля че така трябва- на тях им отива повече да са настъпателни освен това съм много срамежлива.
    Cold was my soul
    Untold was the pain
    I faced when you left me...

na men mi se e slu4valo momi4e da se zapoznae s men i vaob6te ne mi e minavalo na um 4e mi se "predlaga" ili ne6to takova btw posle stanahme mn dobri frs

Цитирай Първоначално написано от ThePainIsReaL
    А колкото до любовта-не ти гарантирам,че я има за всеки,не ти казвам,че ще обичаш пак така,ама ще обичаш може би по-друг начин,който пак няма да е много зле.

Град
    Плевен

violin4eto

izob6to ne mislq 4e e ynizitelno!!!Tova lqto svalih nai-dobriq si priqtel i bqhme zaedno 5 meseca!!!Ako si haresa6 nqkoi prosto deistva6 nqma kakvo da my misli6 i da go 4aka6 da napravi toi purvata kra4ka za6toto moje i da si ostane6 s 4akaneto!!!
    Нека хората говорят зад гърба ми - това означава че все още съм пред тях!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си