- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Svalki :momi4e kym momche
ama to svalqneto da ne e samo ti da mu govorish toi da te gleda tupo?! Ta da ne bi samo ediniq da svalq drugiq...tva samo ako haresvaneto e nespodeleno mai moje da staneSvalkata e igra mejdu 2ma i az q obojavam. mn e gotino da si igraete na zakachki i gatanki , na kotka i mishka i da proverqvate dokade moje da se stigne na shega dokato ne stignete do vruzka. Tova e nai-interesnoto i ako se zapochne taka i postepenno se stigne do vrazkata to tq e mn hubava zashtoto se poznavate i ne e skuchna - prodaljavate da si igraete i da se zakachate!
![]()
dran-dran_f
ama to svalqneto da ne e samo ti da mu govorish toi da te gleda tupo?! Ta da ne bi samo ediniq da svalq drugiq...tva samo ako haresvaneto e nespodeleno mai moje da stane Svalkata e igra mejdu 2ma i az q obojavam. mn e gotino da si igraete na zakachki i gatanki , na kotka i mishka i da proverqvate dokade moje da se stigne na shega dokato ne stignete do vruzka. Tova e nai-interesnoto i ako se zapochne taka i postepenno se stigne do vrazkata to tq e mn hubava zashtoto se poznavate i ne e skuchna - prodaljavate da si igraete i da se zakachate!
Absolutno si pravato tva e nai qkoto-zaka4livo na4alo zvu4i tapo ama e super!
Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...
Прието е момчето да сваля момичето,защото представата за момчетата е че са смели,безстрашни и ловци по природа.Питай ме що в армията има съвсем малко жени!Нали вие сте бойците ,вие сте завоевателите.Не знам какъв мъж е тоя мъж дето една жена не може да свали!!!Първоначално написано от ATAKABG
![]()
В чужда скръб мене ли ще утешиш?
Не мисля, че е унизително!До сега не съм се "предлагала" на момчета, в повечето случаи те идват при мен![]()
qko e i ti da predloji6 i toi !!!
аз мисля че момичета е отчаяно и търси...сещаш се![]()
![]()
aKo sI lEsEn nE sI mI iNtErEsEn zAtOvA bUdI kAtO mEn nEdOsTuPeN!
emi sluchvalo mi se e az da ida pri momche da se zapoznaq.e to si lichi dali ima nqkakva simpatiq ot drugata strana ili ne... bez risk nqma da znaesh dali shte stane neshto ili nepuk i ima mnogo sramejlivi momcheta ako trqbva da sme chestni.Ot druga strana vsqko momche shte se izkefi na momiche,koeto poema iniciatirava. puk ako te rezne e i kvo.. ima oshte mnogo momcheta nali
![]()
Ами не трябва само момчето да гледа и да чака или пък и момичето само да седи и да чака всеки да дърпа към себе си по малко това е![]()
What have you done to me,
I’ll never be the same I'll tell you for sure
You really are my ecstasy, My real life fantasy, oh yeah
Хм,няма какво да дискутираме знае се ,че вече и момичета и момчета предлагат...
И аз съм предлагала и момчета са ми предлагали...Вярно прието било , че трябва момчето първо да направи крачката,но момчетата се изтарикатиха и вече и момичетата предлагат!