- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Как да кажа на майка?
Kak da kaja na maika ,4e gadjeto mi e s 2 god. po-malko ot men
Nz kak 6te reargira,4e kriq ve4e 1 god
*Заглавие на Кирилица!
Точка 7 от Правила на форума.
Редакция на MakeMeLaugh
Ми отиваш и и казваш.Не е толкова трудно.Ако си момиче ще се зарадва,че не се задяваш с по-големи,ако си момче предполагам,че няма да реагира лошо,щот няя за кво.![]()
Обичам и теб...Обичам и нея...Но нея мога да си я посея...
Отиваш при вашите. Режеш си ръката и казваш: "А-А-А-А-А-А-А! ОТРЯЗАХ СИ РЪКАТА-А-А-А-А... А между другото гаджето ми е с 2 години по-малко от мет... А-А-А-А-А-А-А-А-А-А-А...".
8 и 11т. системно - бан по ип и профил.
Ами просто го казваш и толкова не е много сложно а и аз мисля че ако беше по голям може да ти кажат нещо ама като е по-малък няма лошо поне според мен![]()
Защо изобщо трябва да информираш майка ти?
Това си е твоя работа.![]()
Ем чи то няя лошо! Стига само да се харесвате и разбирате!!!
m ili f si?
какъв е проблема, че е 2 години по- малко/ка, гледай- по- голям проблем щеше да е ако е с 2 години по- голямо/а от теб...а и няма причина да известяваш майка си...
So, so you think you can tell
Heaven from Hell
Blue skies from Pain
Can you tell a green field
From a cold steel rail?
A smile from a veil?
И кое му е толко трудно? БИх те посъветвала и аз да си одрежеш ръката![]()
Don`t be afraid of perfection-you`ll never reach it!
F sam
За мен няма проблем,ако искаш да споделиш с майка си-това е твой избор.2 години не е голяма разлика,а и щом се разбирате и си пасвате,майка ти ще те разбере![]()
Za kvo izob6to trqbva da i kazva6???Az mislq 4e 6tom e po malko neq slabo q interesuva!Po zainteresuvana 6te6e da e,ako be6e 2 godini po-golqmo,a tva s rqzaneto na rukata e qkooooo![]()
Просто й го казваш без да ти пука.А и какво те интересува какво ще ти каже?Ако ти каже, че не иска да си с него, ще я послушаш ли?Тъпо е.Казваш й и не ти пука.
Да ти имам проблема!Пъвро кфо я ебе майка ти на колко е гаджето ти!2ро къв е проблема?!?!Къде пише, че е забранено гаджето ти да е по-малко...бахти хората!Първоначално написано от Анонимко
![]()
след като си момиче майка ти би трябвало да се зарадва на тази новина! повечето родители се притесняват, че дъщерите им ще се забъркат с по-големи момчета и започват проблемите - секс, страх от бременност и т.н. така че съм сигурна, че майка ти няма да реагира остропросто подхвани някой път темата за момчетата и само между другото вмъкни тази новина във разговора ви
![]()
nqma kakvo da reagira tva si e tvoi jivot i ti reshavash ako ste i da e s15 po malak
moita priqtelka e s 2 godini po malka ot menenqmam maika mi znae za neq i nemi pravi nikakvi problemi... pak i nqma za kakfo tai kato razlikata m/y neq i bashta mi e pak 3 godini
no spored men celiq problem e v teb zashtoto si mislish che 2 godini e mn golqma granica.. a ne e taka vqrvai mi
![]()
Няма от кво да се притесняваш , 2 години не са кой знае каква разлика... Мойто бившото гадже беше със 6 години по голям , наще знаеха дори си живееше в са (родителите ни много се обичат). Имала съм и по голяма разлика , но просто сядам и казвам "ей мамо така и така харесва ми нема страшно че е по голям от мене " и такаДействай и не се притеснявай ! Успех
![]()
Pobre diabla se dice que se te a visto por la calle vagando , llorando por un hombre que no vale un centavo , pobre diabla llora por un pobre diabla !
Обичам те мило {}{P}{}
То пък се едно е с 2години по-голям.Аз лично ако кажа на майка ми че е 5клас/в моя случай/ има да ме спука от бъзици![]()
![]()
otivash i i kazvash kakvo tolkova ima da mu mislish .q nqma da te izqde q,po-dobre che e po maluk a ne obratnoto.a i se pak jivota si e tvoi,shtom go haresvash tova e nai-vajnoto
Вярваи в себеси,защото ти можеш всичко,це ни се ти превъзхождаш другите,не се даваи защото малко хора те заслужават,възползваи се от касотата си,зящото можеш да притежаваш много хора с много неща!