- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Обичам баничка и кисело млекце! Приятелката ми е против!
Не било европейско да ям мазна баница и мътеничка. А аз обожавам. Кво да правя!? Кажете ми бе хорааа
Ах затънах, затънах
Де да се дяна?
Приятелката ли да зарежа или от баничката да се откажа?
Голям проблем няма що!ти си решаваш бе пич!!!!
...is just too little too late...
Отрежи си ръката.
8 и 11т. системно - бан по ип и профил.
аве мани много развалиха бозата
едно време беше друго![]()
Па то едно време хората как си режеха ръцете... Ах...Първоначално написано от Seizure of Power
Когато ТИ научиш какво означават думите от родния ти език, АЗ ще спра да я повтарям. Но най-добре си отрежи ръката...Първоначално написано от LO6IQ
ае стига с тия прости теме беееее
Няколко минути не си казахме нито дума.Само сърцата ни разговаряха.
Alliance binds us..
> Best song ever!
Ей, що не си отрежеш малко от аватара, че още малко една буква едвам ще се събира на ред...Първоначално написано от TreeHill
Зарежи приятелката си, как може да не ти позволява да ядеш баница!!!Просто е нетърпимо.
![]()
недей да й казвашяж си банички тайно
ei 4ove4e razcepva6,iskam da se zapoznaem 4estno!{}[/list]Първоначално написано от anubite
da ti imam problema ne i kazvai kvo hapva6 i takane e nujen 4ak takuv ot4et da i dava6
Horata koito pra6tat vuzdu6ni celuvki sa izklu4itelno murzelivi! :P
аз пък ти казвам яж си баничката мазна и след кат я изядеш въри да я ебеш.Разбра ли бе келеш?![]()
anubite rulzz
4oveeeeeeeeeeeeeeeeeeeek golqm problem ima6
nai-dobre qj taino banici![]()
Баничкааааа ...... I love да ям баничка![]()
Не бе ... сериозно ли имаш проблем с гаджето ти, защото ядеш баничка с кисело мляко !?![]()
![]()
Живей ДНЕС, защото вчера няма да се върне, а утре може и да не дойде!!!
hah ami kato tolkova obichash banichki predpolagam v kenefa tq ne idva s tebe...zimash si banichka i sqdash... :P ne bazikam se...seriozen otgovor na vyprosa...mi nai-dobre i obqsni che dali sme v evropa ili na maika si v...ti obichash banichki i tq nemoje da ti poprechi...opulchi i se tam neshto,ne vqrvam da te zareje zashtoto qdesh banichki....aidde uspeh
Искам те,но те искам завинаги,нощ и ден само с мен да си истински!
http://www.poster.net/kimberlin-keit...py-5001238.jpg
LELELELE i az imam su6tiq problem!!!
mi kakto kaza edin ot gostite...papai bani4ka taino ili probvai da q zaribi6
абе зарежи я тая пиклка тя не ти е никаква приятелка щом те командва аз никога не позволявам на приятеля ми да ме командва имам си глава на раменете и правя каквото си искам![]()
axhxahxh я си яж баничките и и ебавай майката на тая...намери си некоя приятелка дето заедно да си похапвате банички...божкее
а мойта като е на крака, да не би случайно да означава че се оставям на един глупав чорап да ме командва?!?!Първоначално написано от evil lady in black
![]()
Не е особено европейско да се яде мазна баница, да се яде шкембе чорба с чесън, да си с косми по гърдите и пениса и кво ли не.
Всяко нормално момиче би било против