- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Pravih SEX za 1 put dnes - Stah me e! Pomognete 6e otka4a
na 13 g.
f-4e
boli me sega ot dolu i ne moga da si svivam dobre krakata po skoro ne gi sabiram
normalnu li e?
imam i kruv
smenih 2ri pra6ki i pak mi sa omokreni s kapki kruv
mnogo ma e strah moje li ne6to mi stane sega?
pomognete mi plsss
Abe na 13 godini si trygnala da se mua6....mi taka sega shte ti trygne i kryv ot nosa...natyp4i si go s pamyk.Ela da ti zatvorq krakata![]()
спокоино нормално е .... аз от 12 годишна го правя и както виждаш съм добрена 17 съм
![]()
spokoino be,spored men si malka i nedostaat4no razvita za sex,ama kakto i da e moeto mnenie ne e ot zna4enie.Ta zna4i s kolko godi6en go pravi,grubo li be6e ili nejni4ko (ot golqmo zna4enie e )
nz grubo li ne li misliq si 4e e normalПървоначално написано от f1s714e70
ama me boli i sam pritesnena a toi be opiten ne e malak nqkoi imal e dosta momi4eta predi men ne sme gadjeta no ne tova ima zna4enie
vaprosa e bolkata i kruvta koga s6te sprat??
stiskai zubi i mul4i piklo sigurno hodi6 s nego ot ima nqma 1 mesec toi i e obetal da ti svali zvezdite i e na nad 16 nali????
Ele..naistina veche ot dosta malki ste zapo4nali polov jivot i syshto mislq, che si mn malka za sex. Ne te sydq, t'va e moe mnenie. za pyrvi bolkata e normalna. Pri vseki ima bolka. Do 2-3 dni 6te se opravi6 napylno.Moje i po-malko ili pyk poveche. Zavisi kak go e priel organizmyt ti!
)))
ot 6 mes. se vizdame i e na 21 mnoo to4en i e s opit ne vqrvam toi da e vinoven za men 4e sam taka i me e stah i ne iskam sa da go bezpokoq za tova se opitvam tuka da poiskam pomo6t da mi kajete pri vas bole6e li i kolko vreme se opraviq tova? plssПървоначално написано от teen_girl4e
10xПървоначално написано от Анонимко
nadqvam se da e vqrno za 2-3 dni 4e ponedelnik sum na daskalo i ne znam ako os6te se taka kak 6te otida dobre 4e utre den ne sum ina4e ujasss
i ne sum malka 7 klas sum skoro pravq 14
Ne bila malka .. bla bla lba ... Ebala se s nekaf na 21 deto sa 6e q zareje ...a be da te eba u piklata![]()
![]()
Nema li krastavici za vas be
![]()
![]()
![]()
So when u See me on your block with two glocks Screaming : FUCK THE WOOORLD Like 2Pac I Just Don't Give A FUUUUUCK !
ЛЕЛЕЕЕЕЕ ХВАНИ СЕ МАХНИ ОТ ФОРУМА ТЪПА ПРОСТА ЕЛЕМЕНТАРНА КУРВООО!!! МАМА ТИ ДЕБА!!!! НЕ СИ МАЛКА ЛИ МА ПУТКО ТЪПА! В 7 КЛАС И ВЕЧЕ НАЙ ГОЛЯМАТА.АКО ЗНАЕШ С КОЛКО КАТ ТЕБ СИ ИМАМ РАБОТА (на 14 съм) И МИ Е ПИСНАЛО!!!!МИСЛИШ СЕ ЗА МНОГО ГОЛЯМА - Е НЕ СИ!!!!ТЪПА ПРОСТА ЕЛЕМЕНТАРНА ПУТКА!!!!НЕ ЗНАМ ЗА ДР-ТЕ,НО АЗ НА Т'ВА МУ ВИКАМ КУРВАЛЪК!!!!!
7 клас и най-голямата момче.....
пс. СЖ,че се разпалих,но ми е писнало от курви....То не остана нито 1 стилна дама в тоя свят...
Incomplete..........
Затова си "малка" според всички, защото ако беше "голяма", сега нямаше да питаш!
Затова си има горе долу приета за нормална възраст, когато имаш достатъчно знание и си отговорен!
Секса е нещо мн хубаво, ако знаеш с кого, как, кога и т.н. да го правиш.
По въпроса ти: нормално е. Брутално е и ти е гадно, защото си недоразвита физически.
Така и така си почнала, моля те, за твое добро-ето ти го форума-почети и поучи, за да нямаш проблеми занапред.
Хайде, всичко хубаво
The EmpEroR is dead.
Even though and nothing learned with strength I burn... ILR
LGPz te nedoraslite mom4eta sa zlobni kato teb i na tiq godini
ne 4e iskam da se zanimavam tuka za kavgi sega ama e tupo da mi govori6 taka kato ne me poznava6
i kak da spa s takav na 14 ta te se kato tebe milsat mom4etata a az imam priatelki deto i na 12 sa go praili no ne gi e bolqlo taka be idiot
men ujzasno me boli i iskak nekf sabvet a ne poricanieq ot tupi de4urlqci
Az da se izvinq 4e pi6a na angliiski ama mi se lagna Phonetic-a ... ae .. Tapa kurva
So when u See me on your block with two glocks Screaming : FUCK THE WOOORLD Like 2Pac I Just Don't Give A FUUUUUCK !
свиквай
животът е болка![]()
AngelOfDarkness 10x
a be ne razbrah koga 6a praim s tebe ALOOO SHHH DALAVERI ?Първоначално написано от Seizure of Power
Оооооооооооооо оооооооо оооооооохххххх КАКООООООООООО МОЛЯ ТИ СЕ ПОМОГНИ МИ ДА СЕ РАЗВИЯ ЩОТО ЩЕ СИ ОСТАНА ЕДНОКЛЕТАЧНО....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Отиди си в курника ... Кога позволиха на кокошките да посещават форуми ...
Дано те скъса цяла нощ от болка!
Incomplete..........
Няма проблеми, ако има нещо пиши ми на лично... Дано всичко бъде наред![]()
Аз също съм против секса в ранна възраст, не за друго, ами защото стават гафове. Разберете отговорността и се пазете! Само това ми е... предполагам и на другите. А, да и малко... морални ценности, докато според други живеем в 21-ви век и трябва по-свободно. Не те съдя.
The EmpEroR is dead.
Even though and nothing learned with strength I burn... ILR
LGPz![]()
devstven si i za tova taka me obizda6
ne iskam voina tuka weee
prosto po opitnite da mi kajat kvo da pravq i moje li da se oblek4i bolkata samo me e trah tva e
калинке ти пък си наебана, напрао разпорена затва ли си толкоз агресивна ?![]()
Първоначално написано от LGPz
споко LGPz и още такива ги има ... то за тях е нормално те за тва живеят
Няколко минути не си казахме нито дума.Само сърцата ни разговаряха.
Alliance binds us..
> Best song ever!
Еммм ето за това говорех .... На 13 години като се отворят и почват да се правят на ацките КАКИ ... ЛЕЛЕЕЕ В МОМЕНТА ТАКА СЪМ ЯДОСАН ЧЕ АКО ТА ХВАНА НЯМА ДА ТЕ БОЛИ САМО ТЪПАТА ПРОСТО ОТСКОРО ОТВОРЕНА КЪРВЯЩА ПУТКА!!!!!!Ч!
Incomplete..........
Много ги мраза е такива пикли като тебе !
Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.
бягай калинке, бягаааааай, че идваме с вили, факли и колове![]()