- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да свалял момиче, което ме харесва? Пита за мен и т-н?
Първоначално написано от flirt4e_{f}
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
НЕ ПОЗВОЛЯВАЙ НА СТРАХА ДА ПРОВАЛИ ЖИВОТА ТИ!!!
LOVE IS LIKE THE WIND- YOU CAN'T SEE IT BUT YOU CAN ALWAYS FEEL IT!
на мен не ми хареса беше мазно тъпо и много лигавоПървоначално написано от flirt4e_{f}
![]()
![]()
![]()
Еми, всъщност не те разбирах! Така де. Твърде съм ограничен за метафорите ти. Та аз бих си отрязал ръката за вас. Добре де. Едва ли. Но. Такова. Забравих си мисълта. Забравих дори защо започнах този пост. Ех. И както беше казал един мъдър човек: "Зеленото е най-якият цвят". Нямам си и на идея защо го цитирам. Както вече казах, забравих за какво започнах този пост. Дори се чудя дали да натисна "Прати". Епа ще го натисна. Колко му е.Първоначално написано от Konfucii
8 и 11т. системно - бан по ип и профил.
anubite ti si interesen glupakdo sq ne bqh sre6tal takyv :P
Konfucii kazva 4e vyv vseki umen 4ovek ima ne6to glupavo
а ти умнико защо не вземеш да пишеш в българския форум на български и да не пишеш вече на шльокавица![]()
nezнам хахах немога да си правя усмивките затова![]()
:P
Konfucii kazva 4e vyv vseki umen 4ovek ima ne6to glupavo
И да не би да е задължително след всяка дума да има емоутиконка?Първоначално написано от Konfucii
П.П. Аз съм грозен!
Ми секи си има мнение..ама според мене е сладурско...Първоначално написано от wait a minute
Мечтая за целувки
като капчици от дъжда по кожата ми ...
е да ти се пишаш flirt4e_{f}Първоначално написано от flirt4e_{f}
Емии...тфа е моето мнение...обаче много малку момчета биха го направили...
Мечтая за целувки
като капчици от дъжда по кожата ми ...
Отиваш и и казваш всичко директно в очите без да ти пука дали до нея има някой или не.И все пак е за предпочитане да няма мн хора около нея...
успех .... и разкажи после
Любовта ще изтрие сълзите преливащи се със вашата лръв.А във вашият живот ще си остане ... магията любов и болката до смърт ...
Първоначално написано от anubite
heh basi trea se zapoznaem s tebe ednakfo tupi sme kakto i da e da tfa ne e po temata ma ne mi dreme temata sux pa i zemete se stegnete malko mnoo ste nedorasli...kfo 6e i predloji? "izvinqvai ama ti slu4aino da iska6 da SI stanem gejeta?az taka de samo pitam..." i posle kfo tq 6e kae da i 6e otidete na bani4ka i bozi4ka i 6e se gledate vlubeno v o44ite eeeex deca
![]()
Еха-а. И ти ли си мислиш, че зеленото е най-чкия цвят?Първоначално написано от Анонимко
Aham...Първоначално написано от Вълка
SiCk Of CryinG...TiReD Of TryIng..Yeah..I'm SMilinG But InSiDe I'm DyinG...
Помисли какво би направил Мики Маус в този момент ???
162--бан по ип и профил, системно нарушаване на 2, 11 и 8 т.
ахахааххаахах.... баце, интерсно ми е има ли тема в която не си споменавал "ръката" ?![]()
![]()
Живей ДНЕС, защото вчера няма да се върне, а утре може и да не дойде!!!
Ееее бива ли такова нещо прескочи притеснението просто и кажи ела за малко и се отдалечете от другите какво толкова да я питашняма да свърши света или как беше израза
5мин срам
ама цял живот хубаво
)
Еми отиваш при нея,заговаряш я нещо и после я каниш на кафе.Толкова ли е трудно![]()
Yellow diamonds in the light... and we’re standing side by side... as your shadow crosses mine... What it takes to come alive?
Първоначално написано от anubite
mmm nem
Е карайте по темата бе!Кво искате-питка и компот?Първоначално написано от Анонимко
Вита баница!Първоначално написано от Levski Ultras
anubite, bace, ti si moq idol!![]()
Mnogo qki gi rasish, 4esno!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ем почни да я сваляш и ако не те отблъсне начи те харесва!!!
Тоя па с неговата ръка ма убиваПървоначално написано от anubite
!!!
Направи ти първата крачка-разбира се...но само ако и ти я харесваш-не го прави ако не е така...ще се получи тъпа ситуацията![]()