.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 42 от общо 42

Hybrid View

Фен
    Град
    drevna garciq
    щом веднаж си изневерила пак ще стане тва споко
    ще видиш
    сМс-и виж в търсачката май има доста теми незнам!
    Konfucii kazva 4e vyv vseki umen 4ovek ima ne6to glupavo

Elvira
    Guest
    az ve4e go napravix i to nqkolko pati.no problema e 4e iska,no ne moje da mi povqrva. ve4e se 4uvstvam bezsilna.ne znam kakvo o6te da mu kaja i kakvo da napravq za da mi povqrva 4e tova ve4e nqma da se povtori!

Elvira
    Guest
    da,problema e 4e mai ve4e vsi4ki saitove vidqx i vsi4ko podxodq6to izpratix.

Elvira
    Guest
    ako nqkoi znae nqkoi podxodq6t-moje da mi go napi6e tuk.

Миличка браво,опитваш се да си го върнеш, а не приказваш за "достойнство".Ми както ти казах за мен беше трудно да го върна,той спря да ми има доверие и не ми вярваше.Но в любовта винаги трябва да има втори шанс.Кажи му, че наистина няма да съжалява ако ти го даде.Кажи, че вече си се поучила от грешките си и ще бъдеш разумна.Няма да направи грешка ако опитате отново, ако пак го направиш нека ти удари текмето и повече да не ти даде шанс.Върни си го някак си и му покажи, че този път нещата ще са различни,че не искаш да продължиш старата връзка, а че искаш да почнете всичко на ново без грешки.Вярвам, че той ако те обича ще ти прости.Успех мила и пиши как вървят нещата.
    ТОЛКОВА КРАСИВА И НЕДОСТИЖИМА! ТОЛКОВА БЕЗЦЕННА, ЧЕ ИЗЛЪЖЕШ ЛИ Я - САМ ОСТАВАШ!

Guest
    ami da.nqmam drug izbor.mnogo go obi4am i iskam da si go varna s cenata na vsi4ko.ako trqbva da zabravq dostoinstvoto si-6te go napravq no s granica.ne bix mu padnala na kolene,no ve4e mnogo pati se slu4va da pla4a pred nego i da go molq do omrazvane.mersi za savetite.kazax mu vsi4ko tova koeto me posavetva,za6toto to naistina otgovarq na tova koeto 4uvstvam i mislq.nadqvam se i az kato teb da uspeq da si go varna

doluuu
    Guest
    6tom si mu izneverila - da go duha6 i da umira6, takiva mn mrazq, ako priqtelkata mi izneveri az sum q predupredil - 6te q obesq pred apartamenta i

Аз изкам да изразя мнение за разногласието м/ъ двете дами.
    Да, съгласна съм и аз не бих паднала на колене.И аз мисля, че това е унижение, но не е ли унижение да изневериш?

PS: Аз лично нямам абсолютно нищо против изневярата,но ако приятелят ми има,тогава и аз не бих изневерила
    I'm wishing on a star,
    to follow where you are.
    I'm wishing on a dream,
    to follow what it means....

Guest
    Край унизила съм се тогава, какво да направя, бях си виновна.Ама сега се обърнаха нещата и той ми пада на колене.Всичко се връща на този свят.

Карай унизила съм се тогава, какво да направя, бях си виновна.Ама сега се обърнаха нещата и той ми пада на колене.Всичко се връща на този свят.Отстрани е лесно да се коментира, но може би незнаете каква е болката...Идва ти да умреш и би направил абсолютно всичко за да си го върнеш, ако наистина го обичаш
    ТОЛКОВА КРАСИВА И НЕДОСТИЖИМА! ТОЛКОВА БЕЗЦЕННА, ЧЕ ИЗЛЪЖЕШ ЛИ Я - САМ ОСТАВАШ!

Elvira
    Guest
    da,pri men e to4no taka-bix napravila vsi4ko za da si go varna,i stra6no mnogo sajalqvam,vse pak 4ovek se u4i ot gre6kite si.i az znam 4e ve4e nikoga ne bix go napravila,no za sajalenie ne moga da varna vremeto

Elvira
    Guest
    no nali i za tova sa gre6kite-da se u4im ot tqx i da ne gi povtarqme

Голям фен
    Град
    София
    Най-добре говори наживо с него. Ясно е, че ти е трудно, обаче така имаш най-голям шанс да ти прости, със смс всеки знае и излиза, че така едва ли не отбиваш номера и бягаш от проблема.

govori s nego li4no obqsni mu 4e si sgre6ila kaju mu tova korto naistina misli6 predpolagam 4e 6te te razbere i ako naistinate te obi4a kakto kazva6 6te ti dade 6ans

Цитирай Първоначално написано от ThePainIsReaL
    А колкото до любовта-не ти гарантирам,че я има за всеки,не ти казвам,че ще обичаш пак така,ама ще обичаш може би по-друг начин,който пак няма да е много зле.

Elvira
    Guest
    tova i napravix.i s dosta usiliq,salzi i nervi otnovo sme zaedno...i tozi pat nqma ni6to i nikoi da ni razdeli...blagodarq na vsi4ki za savetite i otdelenoto vreme

Повече от фен
    Град
    О.С. , гр. Карнобат
    Преди да пиша,прочетох няколко поста и виждам че всички са единодушни.Подкрепям ги - очи в очи става всичко..смс-ите и пс-то лъжат..
    не можеш да му докажеш колко го обичаш само с думи нали
    За да излизам с друг значи не си ме канил, за да лягам в леглото на друг значи в твоето ми е било студено, за да обичам друг значи не съм била обичанa!!! I lOVe YoU B...

Elvira
    Guest
    da.i az se obedix v tova

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си