- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- с колко пари може да се купи любов?
само кажете цената на любовта, имам достатъчно за да си я позволя
20 лева.
8 и 11т. системно - бан по ип и профил.
Секса има цена,но не и любовта.Отивай на магистралата и там питай за цена за секс.Но няма къде да идеш да питаш за цена на любовта
или си отрежи ръката![]()
Обичам и теб...Обичам и нея...Но нея мога да си я посея...
Вече и последователи си намерих, бе... По този въпрос мога да кажа само едно: "Бла-а-а-а".Първоначално написано от LiCk|It_OfF
Любовта не я продават сори пич
ако имаше и аз щях да зема една![]()
обаче виж може да я срешнеш
и стига с тея ебавки!
Konfucii kazva 4e vyv vseki umen 4ovek ima ne6to glupavo
Liubovta ne se kupuva nito se prodava!Prosto si q potarsi i ako q zaslujavash moje bi shte q poluchish!!!!!!!
...is just too little too late...
кви са тия глупости велюбовта не се купувала, ако си я заслужавал... дрън дрън
аз нека си бърша гъза с 50тачки пък ми дреме на поялника, че не заслужавам любов
курви бол, че и се поддържат![]()
Има разлика между секс и истинската любов.
Ако искаш просто секс, отиди на магистралата и ще го получиш.
Истинската любов обаче не се купува. Любовта трябва да наоси щастие, че си с този човек. Една "купена" любов би наранила и двамата във връзката (ако въобще може да се нарече връзка). "Купеният" няма да е щастлив, защото е с другия по задължение, а не от любов. А "купувачът" ще се чувства гадно, защото знае, че другият е с него само заради парите му и не изпитва нищо към него.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Ей, лош чичко, това мнение кърти отвсякъде. Я ходи си отрежи ръката...Първоначално написано от LO6IQ
лелелеллелееееееее
Няколко минути не си казахме нито дума.Само сърцата ни разговаряха.
Alliance binds us..
> Best song ever!
Съглесен съм.Първоначално написано от TreeHill
Хах. Ти ще ми кажеш. А отрежи си ръката да те видим после...Първоначално написано от koalka
Иначе к'во? Ще ми отрежеш ръката?Първоначално написано от LO6IQ
lubovta nqma cena! tq prosto se izjivqva...
Horata koito pra6tat vuzdu6ni celuvki sa izklu4itelno murzelivi! :P
любовта я има в магазините всичко по левче![]()
P.S LO6IQ отрежи си краката миризливи дет миришат на сливи изгнили![]()
anubite rulzz
Кат и купим една хикс петица ше ме обича не ми ше се и старае даже. Ако ли не, на нейно място ще дойде още по старателна дет че ме обича докат не умрем.![]()
2т. системно
6000 марки
Emi s dosta parichki... parvo trqbva da q privlechesh kato lyskav pich, posle trqbva da si izgradite nqkakvi vzaimootnosheniq po-blizki, pyk posle i s vremeto moje da doide lubovta. Sredno kato si mislq, ti trqat okolo 20-30 000 eur, no tva mislq che vaji ako si istinski djentalmen sq, nali razbirash che jenite si umirat za bogati, krasivi i nai-veche inteligentni maje) Tva e perfekto, da imash pari i da si umen...nqmash raven.