- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- с колко пари може да се купи любов?
Любовта цена няма ! Можеш да си заплатиш единствено и само временното физическо удоволствие... И за какво- за да ти стане по-добре?! Едва ли това е начина... Мислиш ли, че ако платиш на някой за да си с него, той те обича, или ще те заобича? Няма начин!![]()
The smile on your face let's me know that you need me...There's a truth in your eyes saying you'll never leave me...The touch of your hand says you'll catch me if ever I fall...You say it best when you say nothing at all...
Вече всичко има цена...преди нямаше....но вече има![]()
Ако не знаеш - ще те научим!
Ако не можеш – ще ти покажем!
Ако не искаш - ще те принудим!
Пролетарии от всички страни - обединявайте се!
абсолютно всичко и всеки си има цена .... ! ако не с пари ,то с много пари !
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
em 6to pita6? hai si pravim naddavane koito plati nai-mnogo 6te bude obi4an ot --- niakoia kurva... bahti tupite vuprosi![]()
Не знам за чуждата любов ама моята не се продава![]()
![]()
Абе и моята любов не се продава за нищо на света, ма ш' се продам себе си на някоя милярдерка на около 30-40 год.![]()
![]()
![]()
![]()
френска може и с 1лвка в тоалетната у даскало![]()
Любовта е чувство. Би трябвало да си зададем въпроса можем ли да си купим чувство някакво изобщо!! Да можем- можем да си купим чувство на страх, като се качим на влакчето на ужасите, можем да си купим чувство на сигурност като си сложим СОД. НО, винаги има едно НО- този страх на влакчето е очакван страх- човек знае какво ще изпита и е подготвен- това е изкуствен страх. Същото е и с чувството на любов ако даваш пари- ти ще го очакваш и ще знаеш какво ще се случи. А точно тук е красотата на любовта, когато незнаеш как и от къде ще дойде, незнаеш как ще се развие, до къде ще стигне... Така, че истинската любов не може да бъде купена!!!!
5 лева от мене...
Първоначално написано от Seizure of Power
a taka ia se osuznaite podkrepiam na 100%
Мн ясно и аз подкрепям !Първоначално написано от niki000
![]()
здрастикви са тия глупости ве любовта не се купувала, ако си я заслужавал... дрън дрън
аз нека си бърша гъза с 50тачки пък ми дреме на поялника, че не заслужавам любов
курви бол, че и се поддържат
тц тц...а беше моя рицар...и какъв излезе - профан..Първоначално написано от Seizure of Power
е мойта любов специално - с доста
![]()
Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...
Внимавай ква цена ще кажеш че... напоследък съм зле с кинтите.Първоначално написано от ABSOLUT`me
![]()
С достатъчно пари можеш и секс, и чувства да си купиш... няма такова нещо като "Истинските чувства не се купуват."
No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.
цената не се обявява във форума..![]()
ти за термина 'специални клиенти' не си ли чувал?![]()
Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...
Колко ще ми струва да те чукам с чувство тогава?Първоначално написано от BrokenInnocence
УАУ !!Първоначално написано от Анонимко
![]()
![]()
![]()
![]()
Ъм... как да стана специален клиент ?Първоначално написано от ABSOLUT`me
![]()
Любовта нв се купува(колко поетично)![]()
Rosjanin-twoi brat,
Amerikanin-twoi wrog,
Kurva-twoja jena
Момичето има различни тарифи бе, с чувство и без чувство- на който, както му харесваПървоначално написано от ShannonLarkin
![]()
Има цена и тя е чувствата!
Of empty lies I know your heart broken a long time. Only only only the body will give you all night to stay there.Everything is a lie and deception deception deception is all a lie again I used to know but burn, burn, let but I'm with you again.
Каква мисъл, какъв шедьовър!!!Първоначално написано от A_Loving_Girl
![]()
edno ST.
Любовта не се купува с пари![]()
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!