.
Затворена тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13
    Кой ?
    Guest

Сутрешна ерекция

Ами четох по-надолу няколко теми за сутрешната ерекция. И всички казват, че се събуждат с щръкнали пишки ! Аз съм на 16 години и досега нито един път не съм се събуждал с надарвен хуй. Нормално ли е или аз съм някакъв феномен ?

Има нещу гнило

Град
    София Левски В
    аз честно да кажа,когато спя с приятелката си през ноща,сутрин към 6-7 дори сънен, винаги ми става и правим секс.Полу будни,така да се каже.А иначе като съм си сам,пак е същото.Почти винаги ми е станал..
    Приятелството може да завърши с любов,любовта с приятелство рядко.Не е важно да получиш това,което цениш,а да оцениш това,което получаваш.

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Аз съм тъй от 3-4 дена...инъче попринцип е рядкост при мен май

Guest

Re: Сутрешна ерекция

Цитирай Първоначално написано от Кой ?
    Ами четох по-надолу няколко теми за сутрешната ерекция. И всички казват, че се събуждат с щръкнали пишки ! Аз съм на 16 години и досега нито един път не съм се събуждал с надарвен "мъжки полов орган". Нормално ли е или аз съм някакъв феномен ?
    не пиеш достатъчно вода

Guest
    Аз от когато се помня като ставам сутрин се ми е щръкнал и се чуда как да мина през хола за да ходя да се испикам.

Супер фен Аватара на batkodoki
    Град
    между Риман§Рахманинов
    normalno e!

не се тревожи.

за сметка на това, че "не го виждаш", прекарваш 3 от 8 часа сън в "бойна готовност". дали ще се събудиш в поредната фаза на ерекция зависи от мн неща.

Кой ?
    Guest
    Благодаря много особено за последното мнение, и все пак така си ми е добре :]

Да, нормално е, като цяло дори не всяка сутрин се случва Някои момчета порастват по-късно, все още нямаш причина да се тревожиш

Цитирай Първоначално написано от freeqwerty
    аз честно да кажа,когато спя с приятелката си през ноща,сутрин към 6-7 дори сънен, винаги ми става и правим секс.Полу будни,така да се каже.А иначе като съм си сам,пак е същото.Почти винаги ми е станал..
    И моят приятел е така, когато спим заедно

Повече от фен
    няма проблем, аз някой път се събуждам тъй, некой път иначе. При мен поне обаче всеки път като се събудя надървен ми се и пикае.... Експертите да кажат дали има връзка, не съм запознат с темата в детайили

Супер фен
    Град
    Мене ме нема в целата схема
    Почти всяка сутрин се събуждам с твърд. Това е нормално. Значи всичко ти е наред, ако е по-често омекнал, или мноо млатиш вечер по спейса или нещо ти има

ПешоИстината
    Guest
    като лягате си правете по една чикия и нема да ви се дьрви сутрин!!!
    аз права така

Цитирай Първоначално написано от Кой ?
    Благодаря много особено за последното мнение, и все пак така си ми е добре :]
    С това считам темата за приключена!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си