- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Moderated: Като се чешкам ми излизат някакви ранички и...
значи незнам как да почна,някак си,странно ми е..и малко ме е срам,но...сещате ли се,когато тренирате(симсъл тичате,скачате)и нали се изпотявате и примерно не се изкъпете след това а на следващия ден..и демек ти се събират 2 дена,без да си се къпал и да си тренирал и нали там при гащичките ти,ти става мръсно,но то те сърби,защото е мръсно...та моя проблем,е че когато това стане,нали аз си се чешкам само дето незнам с каква сила го правя,но си правя малки ранички(пък и не съм се бръснала там отдолу) и става някво супер гадно...та какво да напраря,смисъл хигиената си я имам,но какво да се бръсна ли отдолу,или това е някакъв друг проблем,защото като си напратя тези ранички(или се получават от нещо друго и си вношавам)и като пишкам ме пари,защото нали урината е киселина а това са ранички все пак..не рани а ранички,даже не мога да ги видя ,но ги усещам....девствена съм.нали не съм правила секс....незнам,може да си въобразявам,че е от това,а всъщност да е някакъв проблем,за които трябват някакви лекарства ли знам ли и аз...та незнам колко разбрахте до тук,но ако можете помогнете без да се ебавате,защото ми е много важно!!!благодаря ви предварително
Moderated by ^npocTo^a3^f^
7 точка от правилника!
....
еми просто след тренировка ше се изкъпеш, то по-логично от тва нз
Може би Бог иска да срещнеш много неподходящи хора, преди да срещнеш истинския, затова когато това се случи, бъди благодарен...
http://glamorous-angels.piczo.com/?cr=6&rfm=y
Вземи да се къпеш всеки ден. Нормално е два дни като ходиш потна и мръсна, да те сърби къде ли не![]()
![]()
Робинята на Quench
Може да имаш гъбички
e ako ne se luja,gubichkite ne se li poluchavat pri polov akt...i ne sa li nqkakvi beli pupchici ili neshto takova..az nqmam takova neshto...inache kakvo e tova bebeshko losionche,za koeto kaza,i kaza ako ne e,to ot kakvo drugo moje da e,smisul...neznam i az,nqkoi ako mi podoben problem da pishe,shte sum mu blagodarna...това съм аз Сад'смиле
i okey,drugoto,koeto e,ne se kupesh dva dena i kvo kato se cheshnesh nqkude i rani li e normalno da ti stavat,smisul shtoto to si te cheshka i dokato ne se nacheshkash ne prestava i qvno se preturkva li kak da kaja i az...i stava rani,normalno li e?tova pak sum az Sad`smileee
Mного се дръгнеш по деликатните си местенца. Там се пипка лекичко и нежничко. Не е изключено от мръсотийки и некъпане, съчетани с мръсни ръчички да си докараш някоя инфекцийка, която да ти причини в последствие и течение. Това, че не правиш секс не означава, че не можеш да добиеш някоя срамна болест поради лоша хигиена.
Пропуснах да добавя, че потта създава идеална среда за развитие на гъбични инфекции, които не е задължително да хвнеш САМО по полов път!
Better keep your mouth shut and appear stupid instead of open it and remove all doubts
Първоначално написано от SINDEL
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
Мдаам, напълно нормално да ти кажа.
Естествено, че като тренираш (както каза ти), се изпотяваш десетки пъти повече от нормалното.
Потта съдържа много сол, както сигурно ти е известно, и не се отразява никак добре на кожата, особено на по-деликатните места.
И друго - както каза "нормално ли е пък като се чеша и да ми излизат ранички".
Ами нормално е да, като се дръгнеш с незнайна сила, в стремеж да спре сърбжа... а той знаеш ли кога спира? - Когато се претриеш от чесане, и като резултат от това се получава раничка, която вече не сърби, но боли доста.
Така че, щом си забелязала че имаш подобен проблем, вероятно трябва да вземеш мерки като - къпане след всяка по-тежка физическа дейснот. (И 2 пъти да се изкъпеш на деня, не е фатално, ръжда няма да хванеш).
Онова се мие на ден по два пъти,а не през два дни,мила.![]()