.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10
    Guest

Kak prelastqvate polovinkite si?

Kakvi tunkosti prilagate pri prelastqvaneto na gajetata si ? Kakvo haresvat te ? A smqtate li 4e pri duligete vruzki trupkata na prelastqvaneto se gubi i ostava edina mehani4na da re4em lubov s po meki dumi Molq vi kajete mnenieto vi po vaprosa ! Blagodarq predvaritelno !

Всеки човек е различен ==> харесва различни неща. Ако партньорите са от достатъчно време заедно , би трябвало да се познават добре и да знаят предпочитанията си, но мисля че всеки харесва нежните ласки по устните изобщо по лицето , най-вече по врата , коремчето и така нататък.
    Чувствата може би избледняват с времето , но ако са истински това става много бавно, например при появата на деца. Тогава отговорностите стават много повече и .. чувствата не се променят всъщност , а може би страстта отслабва и любовта се превръща в обич!

Мега фен Аватара на malka_sladuranka
    Град
    София
    Аз и моят приятел сме от доста време заедно и за сега нищо не е станало монотонно и неразнообразно. Просто си "играеме", разиграваме разни сценки или пък си слагам някое по-интересно бельо, абе разнични неща, импровизираме

Фен
    Град
    Plovdiv
    Suglasna sum s mehanichnata lybov-naistina idva edin takuv moment ,koito se preodolqva samo s raznoobraziq , no nali znaesh vseki kakto si go napravi Tochno tazi mehanichna lybov e prichina za kraq na mnogo vruzki Spored mene trqbva da ima postoqnno raznoobrazie vuv vruzkata otnosno sexualno i po princip trqbva i da ima raznoobrazie v ejednevieto ...

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    С дрехи,грим,бельо,провокати но поведение или просто с нежното изч**ай ме тук и сега!

Фен
    Град
    v ku6ti
    Nikoga ne sum imala nujda ot ne6to specialno za da go prelastq,dostata4na sum samo az ,za sega en moga da se opla4a ot lipsa na vnimanie i entusiazam i ne mislq 4e sled dulga vruzka vs stava monotonno,pri men ne e taka
    Revnostta e stradanieto ot nevazmojnostta da obi4a6!!!

Цитирай Първоначално написано от eternity
    Nikoga ne sum imala nujda ot ne6to specialno za da go prelastq,dostata4na sum samo az ,za sega en moga da se opla4a ot lipsa na vnimanie i entusiazam i ne mislq 4e sled dulga vruzka vs stava monotonno,pri men ne e taka
    E аз говорех за дъъъъъълга връзка.. например в брака , когато двама души са живяли 10 15 години заедно, обичат се, но любовта става по друга .. не чак толкова страстна ... поне така мисля аз

Слънчице
    Guest
    Ами най-обичам да му лапам един от пръстите на ръката бавно и да го гледам в очите...и после му разкопчавам дънките и започвам да го целувам около хуя и да му го лапам...

Голям фен
    казвам му "пис мацо пис" и той сам идва като добро коте

Guest

Re: Kak prelastqvate polovinkite si?

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Kakvi tunkosti prilagate pri prelastqvaneto na gajetata si ? Kakvo haresvat te ? A smqtate li 4e pri duligete vruzki trupkata na prelastqvaneto se gubi i ostava edina mehani4na da re4em lubov s po meki dumi Molq vi kajete mnenieto vi po vaprosa ! Blagodarq predvaritelno !
    xax ami na nego mu stiga i edin moi pogled i napalno poludqva to nqma nujda pravq opreleni ne6ta kato samo kato me vidi i napravu se raztapq
    a za dalgite vryzki spored mene naistina lubovta osava samo mehani4na ,za6toto sadq po na6ite koito imam 4uvstvoto 4e nqkak 4uvstvata sa im odbegnali i lubovta im e dosta po razli4na ot predi

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си