- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- OBM sgreshihme li
с приятелката ми правихме секс без презерватив и точно преди да свърша го извадих но ме бе страх да не би да е станал гаф и затова веднага изтичах до аптеката за постинор но сега разбирам че ако трябва да се пие мин. 2 часа след гафа в противен случай не действало,а приятелката ми го изпи максимум 30мин след акта! плс кажете дали не се набутахме сами
и дали ще действа?
Еммм какво да ти кажа .... БРЕМЕННА Е !!! Съжалявам ... след 9 месеца си "татко"!!! Купи някой гумен лаптоп (защото днешните бебета са модерни)
Incomplete..........
не се ебавайте само хора че съм на тръни сега ми се обади и каза че я е заболял стомаха но това е нормално нали
spox normalno eaz sam pila postinor i men me zabolq stomaha
tva e dobar znak 6toto ozna4ava 4e 6te i doide a ako i doide na4i e podeistvalo hap4eto i nqma problem4e
aidi i drugiq pat bez prezervativ NE
![]()
![]()
kyde gi vidq teq 2 4asa v opytvaneto na hap4eto ne mi stana qsnopie se do 72 4asa i kolkoto pove4e otlaga6 pieneto na hap4eto tolkova po malka e veroqtnostta da podeistva...a priqtelkata ti nqma opasnost da e bremenna ama molq ti se 4eti opytvaneto
i sledva6tiq pyt umnata s prezervativite
![]()
DoN't WoRRy, Be HaPPy
Първоначално написано от LGPz
![]()
![]()
![]()
ще си вземаме вече репликите ли?
![]()
![]()
![]()
![]()
Бременна е!
tfa sa glyposti minimym 2 chasa sled aktta....daje mnogo dobre e napravila,che go e pila po4ti vednagaspoko vsichko shte e nared :P
abe hora vie ne ste li vu4ali 4e ima prezarvativi prosto gi polzvaite![]()
![]()
![]()
i az mislq 4e e bremenna
[!] ИсКаМ тЕ , нО тЕ иСкАм зАвИнАгИ [!]
С оглед на това, че темата е стара и проблемът вече би трябвало да е решен, ще я заключа.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!