.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Абе да ви шибав У ДУПЕТО !!!!

Аме горзнички и грозници смотани умрели... много ме дразните като почнете с теа дънки до коленете некви кецове некжи обеци некви прически некви глупости... д анегоориме некви гримове некво вериги по вас грозно е бе да несте по некви секти ахахха... мноо сте голими газри несте стъпвали в кръчма през живота си да витите кво е живот и кво кючек забили се пред ндка нагримирали се като за светновно... ванали неква летва с колеца и кой съм аз.... чшшшш чичка каде сте тръгнали "мноооооооого" сте ми Фешън с теа убувчици музики и ПРЕВЗЕМКИ квото и да правите сте си българи демек кючеци и ракия а не да ми се правите на Джъстин незнам си кои !!!!
    Hahu Hihi

Повече от фен
    Град
    Mental Hospital...
    Абе, ей, душичко. Не че аз съм от горепосочените индевиди, обаче аре да уважаваме начина на мислене и разбирането за мода на останалите. За тях може да е супер странен начина, по който ти се носиш. Или ако искаш, нека всички да започнем да носим жълти дрешки на бели цветчета и зеленки панталонки и да се различаваме единствено по дължината на носовете си. Що не отидеш да си отрежеш ръката?
    8 и 11т. системно - бан по ип и профил.

Голям фен
    Град
    City of Providence,Brown university
    пореднияя олигофрен мчеееее
    ти ко за нещо мн голям ли се имаш?
    А да те питам мн ли се биеш"
    Няколко минути не си казахме нито дума.Само сърцата ни разговаряха.

Alliance binds us..
    > Best song ever!

Голям фен
    Град
    Ин Дъ Мидъл Ъф Ноулеар

Re: Абе да ви шибав У ДУПЕТО !!!!

Цитирай Първоначално написано от Pezzzz
    Аме горзнички и грозници смотани умрели... много ме дразните като почнете с теа дънки до коленете некви кецове некжи обеци некви прически некви глупости... д анегоориме некви гримове некво вериги по вас грозно е бе да несте по некви секти ахахха... мноо сте голими газри несте стъпвали в кръчма през живота си да витите кво е живот и кво кючек забили се пред ндка нагримирали се като за светновно... ванали неква летва с колеца и кой съм аз.... чшшшш чичка каде сте тръгнали "мноооооооого" сте ми Фешън с теа убувчици музики и ПРЕВЗЕМКИ квото и да правите сте си българи демек кючеци и ракия а не да ми се правите на Джъстин незнам си кои !!!!
    Напълно те разбирам!И аз се чуда кога ще се ядосам (като днеска) и ще пусна някоя такава тема!
    Incomplete..........

tuka nema si izbiesh kompleksite ela ni go kaji v o4ite!!

хахаххии абе ей Мр.Шупумигас нито се имам за много голям нито за мнооого силен... ахха просто се чуда за кви се мислят хората които крачките са и по 20 санта защото им пречат дънките за повече неможеме ли сички да сме си нормални българи.... бахти
    Hahu Hihi

Повече от фен
    Град
    Mental Hospital...
    Какво са принудени да правят хората, като ги мързи да си отрежат ръката.
    8 и 11т. системно - бан по ип и профил.

Guest
    Hah otkoga v selata imat dostup do internet. Purvo se nau4i da pi6e6, puk dori i togava nqma6 pravo da kritikuva6 drugite I men mngo ne6ta ne mi haresvat, ama nqma da sedna da si izkarvam qda vuv forumi. Are hodi si u kru4mata i si jivei mizerniq jivot...

Цитирай Първоначално написано от anubite
    Какво са принудени да правят хората, като ги мързи да си отрежат ръката.
    Аха да резна още една за твое здраве усештам как след 1-2 месеца ще искап автографи на Азис
    Hahu Hihi

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Hah otkoga v selata imat dostup do internet. Purvo se nau4i da pi6e6, puk dori i togava nqma6 pravo da kritikuva6 drugite I men mngo ne6ta ne mi haresvat, ama nqma da sedna da si izkarvam qda vuv forumi. Are hodi si u kru4mata i si jivei mizerniq jivot...

Ооо да са па мизерния ми живот... несте ли ви дете дето сетите по пейките и трутоарите и се цункате по бузката с 10 кг по клощавия ви праител
    Hahu Hihi

Супер фен Аватара на LO6IQ
    Град
    ...(='.'=) sex: може
    Хахахаха
    И мене ме дразнят такива момиченца с кецове и изсухлени дънки , целите в обеци - на езика , на устните ,на носа . А това - ,,с некфа летва на колелца, и кой съм аз '' направоо ме изкърти . Верно ,че са точно такива кактвито ги определяш . + това СКЕЙТ СЪКС . Онли байкс.А и говорят някфо умряло, ходят като че ли са насрани- влачат се

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Pezzzz
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко

Ооо да са па мизерния ми живот... несте ли ви дете дето сетите по пейките и трутоарите и се цункате по бузката с 10 кг по клощавия ви праител
    хах е от къде пък ме определи каква съм... Планет клуб е по-добрия вариант

Град
    Шумен
    ако им отрежем ръцете на овцете може и да се оправят
    anubite rulzz

ATAKABG
    Guest
    Много са ми смешни скейтърите и сяква такава сган...
    Тва лято пак ще им разваляме "рампите",които си правят на НДК и пак ще има надписи "SK8 SUCKS"

Супер фен Аватара на Barbie
    Цитирай Първоначално написано от ATAKABG
    Много са ми смешни скейтърите и сяква такава сган...
    Тва лято пак ще им разваляме "рампите",които си правят на НДК и пак ще има надписи "SK8 SUCKS"
    Простете за невежеството, господине, но ще задам наивния въпрос: "А защо не оставите всеки да се занимава с това, което му доставя удоволствие?!"
    Моля за разяснение...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си