- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Романтиката
да чакам отговори (най-вече от момчетата,зот знам че момичетата го правят)
От къде си толкова сигурен?Аз съм момиче и гласувах "не".Не ми се занимава с такива неща.Депресират ме..Първоначално написано от X-NRG
I'm wishing on a star,
to follow where you are.
I'm wishing on a dream,
to follow what it means....
малко съм объркан ....![]()
![]()
![]()
както и да е да видим другите
![]()
не съм от най романтичните но за да постигна нещо правя чудеса :Д
Ами трябваше в анкетата да пише "Практикуате ли романтика и Защо"
Първоначално написано от ХодещСъвет
![]()
![]()
![]()
![]()
aa ina4e az otgovorih NE...nz i men malko me depresira i nqkaksi mi e izkustveno, naglaseno edno takova, to ne e li da si q karam djasta prasta nqma da sym azz![]()
Admin-Coki:
неподходящ размер на аватар!
Винаги съм смятала, че не съм романтична...но май не е така![]()
Обичам да показвам на човека до мен колко е важен и малките романтични лиготийки са иделни за целта.![]()
Но аз мога да намеря романтика навсякъде - в една разходка в парка или в начина, по който приятеля ми ме гледа или докосва![]()
На кратко - оценявам романтиката, но не я намирам за задължителна (Бонус! )![]()
Аз пък съм романтичка, въпреки че... вече ми е много трудно да съм такава... Но по природа съм си романтична![]()
-* Най-голямото щастие в живота е да бъдеш обичан заради самия теб,или по-точно да си обичан,въпреки тебе! *-
Ами.........да , обаче защо си мисля че думата не е точно "практикувам" ?![]()
Аз съм романтична до полуда. Винаги, когато мога правя нещо романтично за приятеля си и за мое щастие той ми отвръща със същото.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Първоначално написано от aP0kAlIpSiS
Тей кат ти гледам ника и аватара ти да не си от онея леко злобничките метълки ...
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Първоначално написано от ХодещСъвет
=D> =D> =D> =D> =D> =D>
Умният се учи да знае-мъдрият да може.Само на глупака всичко му е ясно.