- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Свети Валентин
хора кажете нещо мн романтично и необикновенно за свети валентин...приятелят ми е в германия и ще си доиде на 15...един ден след празника мн ни е кофти че се получава така но няма как....а на 16 правим 8 месеца...даите идеи за изненади и секви тем подобни защото на мене са ми на сваршване а искам нещо което ще го запомни за далго време...плссссссс помогнете
а вие какво сте подготвили на прятелите(прятелките) си знам че е раничко ама по добре от колкото после да се избира или мисли на тагадак...а колкото до въпроса сварзан с мене общо взето всичките идеи сам си ги изчерпала..за това тарся помощ от вас
Ehh izcherpala si gi .... se neshto trqbva da ti e ostanalo,koeto da ne si probvala vse oshte.Inache ne moga da ti pomogna s podaryk tyi kato men sa mi podarqvali samo tradicionnite valentinki i az tova sma podarqvala.Prosto ne sam si imala priqtel na tozi praznik do sega ili ne sma go vzemala na seriozno i taka ...![]()
ami az moga da ti dam edna ideq az li4no sum go pravila i gadjeto mi ostana mn dovolno taa sq naposledak ima stra6no mn firmi koito pravqt partita i t.n. razrovi se v neta za nqkoq takava osiguri si predvaritelno teren za celta kupi baloni vuv formata na surce s nadpis obi4am te naslagai gi v cqlata staq izberi hubavi sve6ti napravi pute4ka ot vratata do legloto s tqh na legloto ostavi edna rozza edin album s ob6ti va6i snimki napravi nqkoi disk s ob6ti va6i lubimi pesni pusni go razpilei navsqkude lista ot rozi kupi hubavo vino i taka uspeh ti pojelavam dano sum ti pomognala![]()
![]()
![]()
Horata koito pra6tat vuzdu6ni celuvki sa izklu4itelno murzelivi! :P
Защо пък към леглото
Не става ли към терасата . Махаш парапета и оставяш вратата на терасата отворена. После му казваш : затвори си очите и върви само на право. (бъзикам се естествено) Идеята ми харесва.
hehehe kofti bazik xixixi vupreki 4e imam poznat koito zaslujava takuv bazik ina4e tva e izpitano kato ideq i deistva mn dobre
Mila_Zloba ммм даде супер идеяидеална е
обаче ако имаш родители и сестра които ти пречат
тогава какво
amm az slava bogu nqmam bratq i sestri na6te sa na rabota po cql den ina4e variant su6to e hotelska staq tva za horata s pove4ko finansi ili puk nqkoi fr da ti preotstupi negovata staq i takakato ima6 jelanie namira6 i na4ina
adi uspeh
ами тъйкато в Бг празника е Трифон зарезан ... се саберете двамата яко се нарежете (тоест се напийте) и повярвай ми ще го помните поне 4-5 месеца ..без майтап .. !Първоначално написано от awanturistkata{P}
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
Mila_Zloba мерси ще знам за когато имам гадже какво да правя![]()
![]()
Mila_Zloba mno qko ideq![]()
![]()
10x :P
Никога не спори с идиот, защото ще те завлече на неговото ниво и ще те победи - по-опитен e !!!![]()
![]()
АУ! Ама и забавен, бе! Ей, сладур, щъ схрускам.Първоначално написано от LO6IQ
8 и 11т. системно - бан по ип и профил.
Ти си режи ръката лошичкия аз ще го схрускамПървоначално написано от anubite
162--бан по ип и профил, системно нарушаване на 2, 11 и 8 т.
Вечеря на свещи и секс.![]()
[quote="awanturistkata{P}"]а вие какво сте подготвили на прятелите(прятелките) си знам че е раничко ама по добре от колкото после да се избира или мисли на тагадак...а колкото до въпроса сварзан с мене общо взето всичките идеи сам си ги изчерпала..за това тарся помощ от вас[/quote
компутара ми блокира много 4есто когато сам в нет.Или когато искам да пратя снимка на някои по маил
!!!!!!!!!?????????????? с какжо можем да си помогнем
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()