.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Свети Валентин

хора кажете нещо мн романтично и необикновенно за свети валентин...приятелят ми е в германия и ще си доиде на 15...един ден след празника мн ни е кофти че се получава така но няма как....а на 16 правим 8 месеца...даите идеи за изненади и секви тем подобни защото на мене са ми на сваршване а искам нещо което ще го запомни за далго време...плссссссс помогнете

Супер фен
    Ne e li malko ranichko da pochvame s podarycite za sveti valentin?
    Hmm inache po temata ... mi ti nai dobre trqbva da znaesh kakvo shte go zaradva nai mnogo .. taka che misli.Imash mnogo vreme do togava.
    Обичам те <3 !!!

а вие какво сте подготвили на прятелите(прятелките) си знам че е раничко ама по добре от колкото после да се избира или мисли на тагадак...а колкото до въпроса сварзан с мене общо взето всичките идеи сам си ги изчерпала..за това тарся помощ от вас

Супер фен
    Ehh izcherpala si gi .... se neshto trqbva da ti e ostanalo,koeto da ne si probvala vse oshte.Inache ne moga da ti pomogna s podaryk tyi kato men sa mi podarqvali samo tradicionnite valentinki i az tova sma podarqvala.Prosto ne sam si imala priqtel na tozi praznik do sega ili ne sma go vzemala na seriozno i taka ...
    Обичам те <3 !!!

ami az moga da ti dam edna ideq az li4no sum go pravila i gadjeto mi ostana mn dovolno taa sq naposledak ima stra6no mn firmi koito pravqt partita i t.n. razrovi se v neta za nqkoq takava osiguri si predvaritelno teren za celta kupi baloni vuv formata na surce s nadpis obi4am te naslagai gi v cqlata staq izberi hubavi sve6ti napravi pute4ka ot vratata do legloto s tqh na legloto ostavi edna rozza edin album s ob6ti va6i snimki napravi nqkoi disk s ob6ti va6i lubimi pesni pusni go razpilei navsqkude lista ot rozi kupi hubavo vino i taka uspeh ti pojelavam dano sum ti pomognala
    Horata koito pra6tat vuzdu6ni celuvki sa izklu4itelno murzelivi! :P

Супер фен Аватара на LO6IQ
    Град
    ...(='.'=) sex: може
    Цитирай Първоначално написано от Mila_Zloba
    ami az moga da ti dam edna ideq az li4no sum go pravila i gadjeto mi ostana mn dovolno taa sq naposledak ima stra6no mn firmi koito pravqt partita i t.n. razrovi se v neta za nqkoq takava osiguri si predvaritelno teren za celta kupi baloni vuv formata na surce s nadpis obi4am te naslagai gi v cqlata staq izberi hubavi sve6ti napravi pute4ka ot vratata do legloto s tqh na legloto ostavi edna rozza edin album s ob6ti va6i snimki napravi nqkoi disk s ob6ti va6i lubimi pesni pusni go razpilei navsqkude lista ot rozi kupi hubavo vino i taka uspeh ti pojelavam dano sum ti pomognala
    Защо пък към леглото
    Не става ли към терасата . Махаш парапета и оставяш вратата на терасата отворена. После му казваш : затвори си очите и върви само на право. (бъзикам се естествено) Идеята ми харесва.

Защо пък към леглото
    Не става ли към терасата . Махаш парапета и оставяш вратата на терасата отворена. После му казваш : затвори си очите и върви само на право. (бъзикам се естествено) Идеята ми харесва.
    hehehe kofti bazik xixixi vupreki 4e imam poznat koito zaslujava takuv bazik ina4e tva e izpitano kato ideq i deistva mn dobre

Mila_Zloba ммм даде супер идея идеална е обаче ако имаш родители и сестра които ти пречат тогава какво

amm az slava bogu nqmam bratq i sestri na6te sa na rabota po cql den ina4e variant su6to e hotelska staq tva za horata s pove4ko finansi ili puk nqkoi fr da ti preotstupi negovata staq i taka kato ima6 jelanie namira6 i na4ina adi uspeh

Супер фен
    Град
    HeLL ..

Re: Свети Валентин

Цитирай Първоначално написано от awanturistkata{P}
    хора кажете нещо мн романтично и необикновенно за свети валентин...приятелят ми е в германия и ще си доиде на 15...един ден след празника мн ни е кофти че се получава така но няма как....а на 16 правим 8 месеца...даите идеи за изненади и секви тем подобни защото на мене са ми на сваршване а искам нещо което ще го запомни за далго време...плссссссс помогнете
    ами тъйкато в Бг празника е Трифон зарезан ... се саберете двамата яко се нарежете (тоест се напийте) и повярвай ми ще го помните поне 4-5 месеца ..без майтап .. !

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

Mila_Zloba мерси ще знам за когато имам гадже какво да правя

Mila_Zloba mno qko ideq 10x :P
    Никога не спори с идиот, защото ще те завлече на неговото ниво и ще те победи - по-опитен e !!!

Повече от фен
    Град
    Mental Hospital...
    Цитирай Първоначално написано от LO6IQ
    Защо пък към леглото
    АУ! Ама и забавен, бе! Ей, сладур, щъ схрускам.
    8 и 11т. системно - бан по ип и профил.

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от anubite
    Защо пък към леглото
    Ти си режи ръката лошичкия аз ще го схрускам
    162--бан по ип и профил, системно нарушаване на 2, 11 и 8 т.

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Вечеря на свещи и секс.

umnia9@mail.bg
    Guest

komputera mi blokira chesto kogato sam v neta

[quote="awanturistkata{P}"]а вие какво сте подготвили на прятелите(прятелките) си знам че е раничко ама по добре от колкото после да се избира или мисли на тагадак...а колкото до въпроса сварзан с мене общо взето всичките идеи сам си ги изчерпала..за това тарся помощ от вас[/quote
    компутара ми блокира много 4есто когато сам в нет. Или когато искам да пратя снимка на някои по маил !!!!!!!!!?????????????? с какжо можем да си помогнем [/b]

Супер фен Аватара на LO6IQ
    Град
    ...(='.'=) sex: може
    Цитирай Първоначално написано от xixi
    Цитирай Първоначално написано от anubite
    Защо пък към леглото
    Ти си режи ръката лошичкия аз ще го схрускам
    ... един голем и мазен х*й...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си