- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Toi nastoqva za deca!
Първоначално написано от Miss_Diva
ти си на 14 --.--Първоначално написано от LO6IQ
162--бан по ип и профил, системно нарушаване на 2, 11 и 8 т.
Ti za Kosio samokoveca 4uvala li si deto go ubiha na 25 li kolko be6e toi ei tai skupi koli ku6ti hoteli ala bala... gledai i ti da ne stane6 nqkoq vdovica na 25.A i tova s narkoticite kak ti se vijda ba6tata na decata ti da upotrebqva ili da prodava narkotici...puk taq ohrana e ve4e vurha...kara audi A8 .. ima apartament v centara, vila na 3 etaja u Rastrelci .. prekalqva ponqkoga s narkoticite .. A i az ne sam gotova da stana maika, ...sega veche mi sloji ohrana .. tova ne e jivot ponqkoga a zatvor
kysai s nego! ako iska6 da se ojeni6 za bogat myj, 6otm ve4e si usoqla da hvane6 edin takyv - pak 6te moje6! ne go znam kakyv e, kak se otnasq s teb i t.n. ama ot tova koeto pro4itam mi stava qsno 4e ti ne go obi4a6. kak togava misli6 6te go yrpi6 cql jivot? ako sega ti e hubavo da se vozi6 v skypi koli i t.n. tova ne zna4i 4e kato stane6 na 40 toi nqma da te ostavi i da si vzeme pak nqkoq 19-godi6na. nito ti e vreme za svatba, da ne govorim za deca... a i tova 4e ili se jenite ili kysate dokazva 4e toi ne te obi4a,ako be6e taka 6te6e da te iz4aka malko. a tova s ohranata... dori i pari da ti dava pak ne mislq 4e trqbva da stoi6 pri nego! napusni go dokato vse o6te moje6!
lele, dnes ne6to mi stava s registraciqtaПървоначално написано от Анонимко
![]()
sega pone dano stane! ot odeve vse vlizam a mneniqta mi izlizat ot "gost"Първоначално написано от Анонимко
Spored men e po dobre da skusate,6tom ti o6te ne iska6 da stava6 maika
Yellow diamonds in the light... and we’re standing side by side... as your shadow crosses mine... What it takes to come alive?
19 e mnogo ranna vazrast da stavash maika,az na 19 bih se sgodila samo ni6to pove4e.Vse pak vednaj se jivee i ako toi darji na teb neka te razbere,za6toto ako sega se ojenite i ti se zatvori6,ne mislq 4e 6te izdarjite mnogo,bez da si se nasladila na jivota si.Taka 4e toi ako darji na teb da ti vleze v polojenieto,kaji mu 4e iskash da ste zaedno,no o6te e rano za podobni ne6ta,pone 2-3 godini oshte...
ne prosto ne mi se zanimava sys koshnici kato tebe _)_ a ko imam ko nqmam ne te interisuva tebe are zavyrtaiПървоначално написано от Miss_Diva
kuraj imam dori i da te ubiqi shtom se zasegna si skapana kurva
![]()