- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Sportno ili elegantno
KeCoVe RullzZz![]()
да кецовете също са много яки обаче ако излизаш на прием или нещо подобно с кецове ли ще отидеш ?!!?!!?!?Първоначално написано от ®©PeTq®©
ем аз нося и кецове и токчета,и по-широки дънки/панталони и тясни дънки/панталони ..що не сложи в анкетатата и такъв вариант?Първоначално написано от babi_girl
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
S tok4eta![]()
а, тва е тинейджърски форум, за кви приеми говориш, тя да не е Пепеляшка и да отива на бал в двореца, всеки знае, 4е няма да се появи на сватба с къси гащи и тениска на Металика, но това са формални слу4ай, това не е ежедневното облеклоПървоначално написано от evil lady in black
![]()
само кецове, ток4ета съм обувала 1 път през живота си и после имах 3 седмици плюски, не мерси![]()
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Аз клоня повече към спортното...колкото до момчетата... 90% от абитюрентите тази година бяха с кецове, не с официални обувки...
о0о0о не се и съмнявам че точно ти носиш токчетаПървоначално написано от [Lucifer
![]()
Винаги ходя с кецове и спортно.![]()
Но мисля лятото вече да си взема нещо по-високо.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Точно!Първоначално написано от alice sw
![]()
аз не обичам кецове изобщо не харесвам как стоят затова и предпочитам токчета![]()
Да караш хората да се усмихват чрез твоята усмивка те прави мн щастлив!Да накараш хората да са щастливи заради твоето присаствие те прави специaлен за тях!А да оцениш всичко това и да го запазиш толкова красиво ти трябва чисто сърце!А твоето какво е?
Елегантно при всички случаи. Нося нормални черни обувки, панталон и риза![]()
Първоначално написано от Анонимко
Ако не знаеш - ще те научим!
Ако не можеш – ще ти покажем!
Ако не искаш - ще те принудим!
Пролетарии от всички страни - обединявайте се!
Преди се обличах спортно-елегантно,но вече съм напълно елегантна...е поне се старая де :P