- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- tokio hotel li ve..
Kak moje daje da si pomislite 4e tokio hotel praveli po hubavi pesni,kak moje da gi sravnqvate daje.Tokio Hotel sa nai mizernata grupa,daje i ako moje da se kaje 4e sa grupa xax.
US5 IS THE BEST FOREVARPUKAI TE SAAAAA
![]()
каква смислена тема...падна ми шапката
Деееееееба неграмотната пут*ка си!Мри мааааа!Дееба няма ли да се спреш с тез тъпи теми, а?Ама то къвто автора-такава и темата...Първоначално написано от hriseto_b
/rossa./
А аз като си помисля даже колко хубава група са изрусените гейчета от US5 направо умирам за тях"ама те са ми любимите няма по-добри от тях , а токио хотел и те сА гейчета ама немогат да пеят ама поне US5 могат да пеят
" Боже колко тъпи момичета има
![]()
слушай ма.стига са заяжда с токио хотел.и стига с тея педали ус5Първоначално написано от hriseto_b
Само на мен ли ми се струва, че в този форум има поне 10 теми за тях
![]()
хъхъ..
Мхм..Първоначално написано от Shadow_Walker
*мноооого уплашена емотикона*
Ключ!
"Отидох в горите, защото исках да живея смислено. Исках да живея задълбочено и да изсмуча целия костен мозък на живота..."
Аз избройх 13(грубо)само на 1. страницаПървоначално написано от Shadow_Walker
![]()
не, във форума има мн повече от 10 теми, повечето от които стари или с по 5 мнения в тях (като тази), но се е появила някаква госпожица, която ги харесва и тя не знае защо и е решила да изрови всяка тема за тях и да си даде компетентното мнение в нея![]()
аз лично се уплаших вчера като отворих Музика и ТВ и на първата бяха почти само теми за ТХ![]()
![]()
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Някфи супер безполови типове ...
хАХах![]()
WE'LL SCAR YOUR MIND!
Първоначално написано от Sam90
![]()
сигурно...
няма да ги напрайте по-добри като пускате теми за тях...
И що се тях сравнявате?![]()
щото и двете групи са от педали които не могат да пеят и нямат нищо общо с мъжкият пол!Първоначално написано от Under_my_skin
![]()
...Its just one of those days
Feelin' like a freight train
First one to complain
Leaves with a blood stain
Damn right I'm a maniac
You better watch your back
Cuz I'm fuckin' up your program...
ако не разпознаваш двата пола-твой проблемПървоначално написано от <black soul>
Освен в този форум, другъде никъде не съм чувал да се говори за Токио Хотел. Правете си изводите...
значи си глух/а.и тва може да не го пишеш във всяка темаПървоначално написано от Анонимко
Да бе глух, ти сигурно и твоите дружки само ги знаете, нормално мислещите хора или не са ги чували или изпитват погнуса.Първоначално написано от nicoleto
да аз и моите дружки в ЦЕЛИЯ СВЯТ.токио хотел са световно призната РОК групаПървоначално написано от Анонимко
какво ти става?Първоначално написано от nicoleto
Аре да ти го фукна...Не можеш да се направиш на по-тъпа,отколкото сиПървоначално написано от hriseto_b
![]()
Rosjanin-twoi brat,
Amerikanin-twoi wrog,
Kurva-twoja jena
Към авторката много тъпа пу//ка си!
“The Wu ist the way, The Tang is the slang, The Clan is the fammily”
... I`m fighting a holy war in the mental! ...