.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12
    Guest

какви панталони ще отиват на.....

Хора понеже смятам да си сменям гардероба, та искам да ви попитам, каква кройка на панталони/дънки ще стоят най-добре на следната фигура:
    По4ти плосък корем, по-широк ханш и пълни4ки крака. При положение 4е съм висока 172?
    Мислих мислих и накрая реших да посикам вашето компетентно мнение
    10х на вси4ки отговорили

Повече от фен
    Град
    Точно зад теб ;)
    Мисля,че за да разбереш какво най-добре би ти седяло на фигурата бива да отидеш до някой магазин...там има пробни и огледала!!!А и много много модели

Не се доверявай на блясъка в очите на някой,защото това може да е слънцето,прозиращо през кухата му тиква!

Guest
    а да ти нарисуваме не искаш ли още мало аааааааааа

Супер фен
    Ако дупето ти е добре оформено си вземи нещо,което да е с ниска талия и да го очертава,а тъй като са ти пълнички краката-надолу леко да се разкроява.Пък и широките бедра са хубави и женствени Дано си ме разбрала...но все пак пробвай различни модели и кройки и прецени сама,с кое най-много се харесваш
    "Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше

Guest
    ko mu e hubuto i jenstveno pyk na 6irokite bedra,moje da e svinsko ama ne i jenstveno za tfa nedei da laje6 momi4eto!

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    ko mu e hubuto i jenstveno pyk na 6irokite bedra,moje da e svinsko ama ne i jenstveno za tfa nedei da laje6 momi4eto!
    Едно е широки бедра,съвсем друго е бедра със сланини
    "Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше

Град
    sofiq
    Понеже имаш хубав и плосък корем-покажи го...аз бих ти препоръчала по широки дънки с ниска талия и по дълбоко дъно ... а за панталон-по тъмен определено...

Повече от фен
    тц тц... колко простотия има по тоя свят... още малко ще питаш кви чорапи да си обуеш...

като ще си сменяш гардероба си купи един дъждобран и няма да имаш проблеми...

Мега фен Аватара на koalka
    Ами трябва да е по- тъмен модел за по-пълни крака, защото тъмното издължава и те прави по-слаб.А и може леко да са разскроени надолу.

o;vhsf[pho]eoh][ao
    Guest
    awe prav model i tfa e. I s niska taliq!!!!!

Guest
    Едни широки камуфлажи много щи отиват барабар с едни кубинки и ако съм с винкела да не си ми насреща

Супер фен
    според мен нека са с ниска талия и малко по широчки в краката
    Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си