.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 36 от общо 36
    Мега фен Аватара на koalka
    Еми, според мен не е лошо.Ако любовта е споделена какво лошо има да се обичате така?Покажи му, че наистина е така и той сам ще се обеди.Когато човек те обича така, това се чувства.

Поговорете си, когато сте спокойни и двамата, когато сте в добро настроение. Кажи му какво те тревожи и той ще ти каже.. кажи му, че го обичаш и не искаш да се разделяте заради глупости. Ако иска време да помисли - дай му го. Ако иска повече свобода - дай му я. Най - важното е да си изясните проблемите

Голям фен
    Град
    Нейде из Европа, по-точно Виена
    bungle,bunnngleee,bbbuuuunnnggllleee, stegni se!!! Kogata sme ot4aqni ne6tata vinagi ni izglejdat bezvuzvatni, ujasni, vse edno e do6il kraqt na sveta! Ot li4en opit znam, 4e kogato 4ovek e tolkova razstoqen ne misli trezvo i vsi4ko pridobiva i nai-4erniq cvqt...

Imah edin priqtel,koito ima6e priqtelka, koqto postoqnno iska6e da e s nego, kogato toi u4e6e tq kazva6e; "I sega 6te u4i6 vmesto da se vidim...". A toi q obi4a6e naitina. Sled vreme se razdeliha sled 2 godini vruzka i toi mi kaza: Tq prosto be6e obsebva6ta, ne q interesuva6e, 4e imam da u4a, 4e iskam da prekaram edna ve4er sus semeistovoto si, dori se 4uvstvah vinoven kogato go praveh...Tq prosto ne znae6e KAK da me obi4a..Az q obi4ah, tq neznae6e kak da me obi4a, az spraqh da q obi4am i tq zapo4na da me obi4a...". Kogato obi4ame prosto ne osuznavame, 4e ponqkoga otnemame svobodata na drugiq...Pomisli nad tova!

A tezi dumi - Ne obi4a6 men, a prisustvieto mi - me izqmqvat, no moje bi iska da kaje, 4e ti tolkova i sviknala s nego, 4e nqma da ti lipsva toi, a vsi4ko,koeto ste pravili zaedno, vremeto, koeto ste prekarvali zaedno...Lipsata na negovoto prisustvie...No ne e li svurzano negoto prisustvie v kraina smetka s NEGO?! Poptai go kakvo ima v pred vid!

Ami priemam ideqta na krem4eto za malko razdqla - 1 sedmica...DA vidite kakvo e edin bez drug. A i kato postoqnno se karate kakvo ti nosi ogromnata ti lubov kum nego?Stradanie, muka, izmu4vane...Moje bi e po-dobre da si silna, da vzeme6 opita ot tazi vruzka kak ne6tata NE stavat i da produlji6 napred! Vijda6 li smisul da se susipva6,mu4i6?! Znam, 4e kogato obi4a6 e ujasno trudno da kaje6 KRAI, no pomisli za sebe si! Zaslujava6 li si4ki tezi muki, unijeniq, bolki, habene na nervi samo zaradi lubovta! Ponqkoga ne6tata prosto ne stavat...

SPi da pla4e6, uspokoi se, pogovori s nego, ako vse o6te e na su6toto mnenie - mi ostavi go! Preglutni lubovta i produlji napred!
    "Es gibt Risiken, die man nicht eingehen darf: Der Untergang der Menschheit ist ein solches."

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от bungle
    Цитирай Първоначално написано от Ice_Queen
    Аз си рева много често и ми олеква..а тва за темите го видяхме дааа ! Вземи поблъскай някоя възглавница да си изкараш гнева ,поплачи си (ако искаш де не на всеки помага),после си вземи вана/душ ,нещо готино заю ядене,гушни се на топло и прочисти ума си(ако ти е възможно),след време(или утре) седни и помисли ...

А тука сме за да си помагаме..независимо че често сме изкарвани за тъпи комплексирани психари който нищо не знаят

Дааааа, много добре ме съветваш. Така и ще направя.
    Ще плача,плача,ще се изтощя...ще заспя...А на сутринта знам какво ще направя...май.

Barbie, благодаря и на теб, миличка. Всички сте прави, всички ми давате подкрепа... Оценявам го.
    И ще споделям...Че иначе, ще свърша в някоя лудница.

Казваш, че той те обичал...Казваш,че и преди сте се карали...

Мисля,че трябва да продължите да се срещате и с времето ще се разбере дали ще се оправите или не...
    НО ти не трябва да се отказваш ако го обичаш...Понякога във връзките има спадове...
    ХАЙДЕ УСПЕХ И ДА СЕ ОПРАВИТЕ!!!!

Мега фен Аватара на quench
    Be proud in your arrogance

http://vbox7.com/play:eca29fe0

Мега фен
    Град
    SF
    Bungle, мила, цялата ти тема из4етох, и пак не разбрах всъщност защо той е решил, 4е не го оби4аш наистина, а оби4аш само присъствието му? Заради това, 4е искаш да прекарвате пове4е време заедно и не се съобразяваш с "графика му"? Някак си изпускам най-главното в цялата история

Робинята на Quench

Мега фен Аватара на quench
    гъз
    Be proud in your arrogance

http://vbox7.com/play:eca29fe0

От всичко изчетено, стигам до извода, че или той просто не знае какво иска, или чувствата му към теб не са достатъчно силни и ти се подиграва, манипулирайките и правейки те на луда.
    Заслепила си се от чувствата си и за това не може да реагираш адекватно на ситуацията.
    Просто не му обръщай внимание, остави го за известно време, час, ден, седмица... Нека се осъзнае и преосмисли отношението си и да те потърси. Ако не го стори, просто човека не си струва и няма смисъл да се терзаеш.
    Голяма грешка си допуснала според мен, че си му позволила да разбере, колко всъщност си вътре по него. Сега поне опитай да го накараш да не е толкова сигурен в това. Ако поне малко има чувства към теб, ще реагира в твоя полза.
    Успех!

Guest
    на криво ли ти го вкараха?

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от SINDEL
    Bungle, мила, цялата ти тема из4етох, и пак не разбрах всъщност защо той е решил, 4е не го оби4аш наистина, а оби4аш само присъствието му? Заради това, 4е искаш да прекарвате пове4е време заедно и не се съобразяваш с "графика му"? Някак си изпускам най-главното в цялата история
    И аз нещо го изпуснах този момент. Но няма да ти давам съвети, защото напоследък все като дам съвет в любовен план и нещата се объркват... Така че само ще ти пожелая всичко да се оправи!

Голям фен
    Град
    City of Providence,Brown university
    Цитирай Първоначално написано от Barbie
    Миличка, аз не разбрах къде е проблема?
    Това, че го обичаш, е чудесно. Това, че се чувстваш обсебена...е най-малкото нормално.
    Ти си доста сериозен user...не вярвам да си правиш майтап...
    *дзвери се объркано и отчаяно в монитора*
    Няколко минути не си казахме нито дума.Само сърцата ни разговаряха.

Alliance binds us..
    > Best song ever!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си